Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Będzie jakiś czas wymagany na wykorzystanie tego srebra? Bo jak ma być tylko złoto, to nie wiadomo ile pociągnie sreberko :)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

RedEvil pisze: Będzie jakiś czas wymagany na wykorzystanie tego srebra? Bo jak ma być tylko złoto, to nie wiadomo ile pociągnie sreberko :)
Na pewno kilka solidnych miesięcy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

To czekam na informację, szczególnie na przelicznik srebro na złoto. Chciałem zadać jeszcze pytanie. Skoro to teraz wszystko będzie robione przez muve to nagrody i zakupione gry będą mogły iść w jednej paczce by nie robić jakichś dodatkowych opłat za wysyłkę?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

PiccoloPL pisze: To czekam na informację, szczególnie na przelicznik srebro na złoto. Chciałem zadać jeszcze pytanie. Skoro to teraz wszystko będzie robione przez muve to nagrody i zakupione gry będą mogły iść w jednej paczce by nie robić jakichś dodatkowych opłat za wysyłkę?
Jeżeli zamawiasz samą nagrodę - wysyłka jest płatna. Jeżeli nagrodę dokładasz do gry i opłacasz z góry - obowiązuje darmodostawa.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

muve.pl pisze:
PiccoloPL pisze: To czekam na informację, szczególnie na przelicznik srebro na złoto. Chciałem zadać jeszcze pytanie. Skoro to teraz wszystko będzie robione przez muve to nagrody i zakupione gry będą mogły iść w jednej paczce by nie robić jakichś dodatkowych opłat za wysyłkę?
Jeżeli zamawiasz samą nagrodę - wysyłka jest płatna. Jeżeli nagrodę dokładasz do gry i opłacasz z góry - obowiązuje darmodostawa.
A czy darmodostawa będzie obowiązywała przy zakupie gry za złoto (obniżenie ceny gry do 1 złotówki)?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Hambanga pisze:
muve.pl pisze:
A czy darmodostawa będzie obowiązywała przy zakupie gry za złoto (obniżenie ceny gry do 1 złotówki)?
Tak.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

A czy zloto bedzie mialo jakis termin waznosci? Bo juz widzialem takie programy, gdzie zbierane punkty wazne sa np. przez rok. Tak pytam.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Do pre-orderu Batman AK dodajecie Arkham Asylum, który normalnie kosztuje 35zł, byłaby możliwość wymiany na soundtrack z Arkham City? AA mam w pudełku i na steamie, więc nie jest mi potrzebny, soundtrack jest w tej samej cenie.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

PostScript pisze: A czy zloto bedzie mialo jakis termin waznosci? Bo juz widzialem takie programy, gdzie zbierane punkty wazne sa np. przez rok. Tak pytam.
Tak złoto będzie miało swój termin ważności. Tutaj jeszcze nie mam ostatecznych ustaleń, także nie mogę podać wszystkich szczegółów.
Thegrzyb pisze: możliwość wymiany na soundtrack z Arkham City? AA mam w pudełku i na steamie, więc nie jest mi potrzebny, soundtrack jest w tej samej cenie.
Nie mamy możliwości zmiany tej oferty. Generalnie to taka akcja wiąże się z wcześniejszymi przygotowaniami i raczej wszystko jest już dużo wcześniej klepnięte. Soundtracku w ogóle nie mamy w ofercie wydaje mi się.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

muve.pl pisze:No i pytanie do Was - jaką wartość mają punkty z Kompanii Graczy wg Was? :>
Taką, jaką realna zniżka, którą można dzięki nim uzyskać.
Kupując tytuły premierowe na PC można używając 500 punktów zaoszczędzić 30-60 złotych.

Czy przewidujecie jakąś formę wyróżnienia dla weteranów dotychczasowej KG?
Czy w nowej KG będzie można dodawać stare pudełkowe kody?
Czy łączenie konta KG z kontem muve będzie się odbywało tylko ręcznie, czy może planujecie jakiś automat?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

muve.pl pisze:
Thegrzyb pisze: możliwość wymiany na soundtrack z Arkham City? AA mam w pudełku i na steamie, więc nie jest mi potrzebny, soundtrack jest w tej samej cenie.
Nie mamy możliwości zmiany tej oferty. Generalnie to taka akcja wiąże się z wcześniejszymi przygotowaniami i raczej wszystko jest już dużo wcześniej klepnięte. Soundtracku w ogóle nie mamy w ofercie wydaje mi się.
Szkoda, ale soundtrack macie ;) http://muve.pl/blu-ray/sciezki-dzwiekow ... ekowa/5683
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Vector pisze:
muve.pl pisze:No i pytanie do Was - jaką wartość mają punkty z Kompanii Graczy wg Was? :>
Taką, jaką realna zniżka, którą można dzięki nim uzyskać.
Kupując tytuły premierowe na PC można używając 500 punktów zaoszczędzić 30-60 złotych.

Czy przewidujecie jakąś formę wyróżnienia dla weteranów dotychczasowej KG?
Czy w nowej KG będzie można dodawać stare pudełkowe kody?
Czy łączenie konta KG z kontem muve będzie się odbywało tylko ręcznie, czy może planujecie jakiś automat?
Wyróżnienia - odznaka w gamifikacji.

Nie będzie można dodawać żadnych kodów Kompanii.

Aby połączyć - będzie trzeba wpisać swojego maila z KG.

Zniżka za 500 pkt. to relikt przeszłości niestety. Poza tym nie działa na połowę produktów. Także wyliczenie jej wartości nie jest takie proste.
Thegrzyb pisze:
muve.pl pisze:
Szkoda, ale soundtrack macie ;) http://muve.pl/blu-ray/sciezki-dzwiekow ... ekowa/5683
Toż to Blu-Ray, to jest zuuuupeeeełnieee inna bajka.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Jak to może być blue ray, skoro w wymaganiach jest "Odtwarzacz CD"? ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Thegrzyb pisze:
muve.pl pisze:
Możesz sobie słuchać np. na Spotify (chociaż bez Premium w gorszej jakości). Chociaż wg mnie i tak soundtrack z Arkham Origins jest raczej lepszy.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

kamil950 pisze: Możesz sobie słuchać np. na Spotify (chociaż bez Premium w gorszej jakości). Chociaż wg mnie i tak soundtrack z Arkham Origins jest raczej lepszy.
Nie korzystam z Spotify, wolałbym mieć to na krążku, ale "jak się nie da, to się nie da" ;)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

muve.pl pisze:
PostScript pisze: A czy zloto bedzie mialo jakis termin waznosci? Bo juz widzialem takie programy, gdzie zbierane punkty wazne sa np. przez rok. Tak pytam.
Tak złoto będzie miało swój termin ważności. Tutaj jeszcze nie mam ostatecznych ustaleń, także nie mogę podać wszystkich szczegółów.
To jest bardzo zla wiadomosc. Stara Kompania dlatego byla fajna, ze te punkty mozna bylo spokojnie zbierac i wydac, gdy rzeczywiscie bylo na co lub sie chcialo. Teraz widze, ze bedziecie nas w ten sposob poganiac - kupuj, kupuj wiecej, bo przepadnie.
No nic, dzieki za odpowiedz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Ja szczerze powiedziawszy nie widzę niczego ciekawego na tym filmiku, bo nie kolekcjonuję gadżetów z gier. Dobrze, że chociaż zniżki zostaną, choć przydałoby się nieco poszerzyć liczbę produktów na jakie działają - inni wydawcy, gry w formie elektronicznej - nawet jeśli miałyby przez to zdrożeć. Czy jest szansa, że za srebro/złoto będzie się dało kupić jakieś gry lub DLC? Pamiętam, że kiedyś na starej Kompanii wrzuciliście Pakiet Anarchisty do RAGE'a i chętnie zobaczyłbym więcej tego typu nagród w nowej odsłonie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... 60#p207344
muve.pl pisze: ...
Punkty złota to docelowa waluta w programie lojalnościowym muve.pl. Zdobywacie ją, robiąc zakupy na muve.pl lub kupując ją za srebro. Złoto możecie wykorzystać na nagrody, aukcje lub na obniżkę ceny kolejnych zakupów (nawet do 1 zł).
...
Za złoto można kupić wszystko w sklepie. Jak zbierzecie punkty złota o wartości 1000 zł, to będziecie mogli produkt o wartości 1001 zł kupić za 1 zł. Do tego za złoto kupicie nagrody i weźmiecie udział w aukcjach.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

@UP
Dzięki, musiałem przeoczyć tę informację. Ciekawe jaki będzie kurs wymiany srebra na złoto i jakie będą ceny gier w złocie... Mam nadzieję, że złotem będzie się dało płacić również za przecenione tytuły?

@down
Co nie zmienia faktu, że promocje nie muszą się kumulować i w czasie "brań" przeceniony gry będzie można dostać tylko za prawdziwą gotówkę.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2015, o 10:51 przez kmpt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

@up
Przeczytaj jeszcze raz: "Za złoto można kupić wszystko w sklepie."
ODPOWIEDZ