Error 500
Undefined offset: 2
na forum
Salenauts.com - portal ekipy Łowców Gier
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
czy jakieś posty się nie liczą, ponieważ mam od jakiegoś czasu non stop tylko napisanych 20 w profilu a napisałem więcej
Threads: 0
Warning Level <- co to oznacza
Threads: 0
Warning Level <- co to oznacza
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Nic z tych rzeczy, kilkanaście pluginów do developerki, nic blokującego.
Dokładnie tak zrobiłem, i po potwierdzeniu konta znowu musiałem kilka razy się logować na steam aby mnie złapało. Ale gdybym tutaj nie napisał, nigdy by mi się nie udało założyć tam konta, linka do rejestracji nigdzie nie znalazłem, tak samo w FAQ ani jednego małego punktu odnośnie rejestracji/problemów - todo.
Jeszcze jedno pytanko - jak działa najniższa cena? Importowaliście sobie dane z jakichś innych price trackerów, czy tak naprawdę to jest najniższa zarejestrowana cena przez Was, od czasu aż daną grę dodaliście do bazy danych i zaczęło się jej śledzenie?
- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
Nie importowaliśmy niczego, dane zbieramy od około roku.
Co do rejestracji, to po zalogowaniu standardowo jesteś przekierowywany do rejestracji, jeśli jeszcze nie masz u nas konta. Jak na razie tylko ty zgłaszałeś takie problemy. Możesz spróbować na innych przeglądarkach albo odpalić swoją bez dodatków - może któryś z nich powoduje takie problemy.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Teraz już nie mam tego jak sprawdzić, bo narazie bangla.
Aczkolwiek z innego forum ktoś dzisiaj napisał:
Aczkolwiek z innego forum ktoś dzisiaj napisał:
U mnie też 37.0.2 - może tak uda Ci się odtworzyć błąd.I can't log in through Firefox (37.0.2). Cleaning cookies or start private mode doesn't help.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
A szybszy sposób na edycję jest? Bo dotąd robiłem dla każdej gry osobno - pewnie przeoczyłem sposób masowej edycji, a przy większych wishlistach jest to trochę roboty.
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Newsy aktualizuję sam i niestety teraz miałem trochę zamieszania i czasu starczało mi tylko na Łowców. Od jutra zaczynam nadrabiać zaległości i liczę, że znajdę w sobie na tyle zacięcia by po nadgonieniu trzymać już serwis aktualny z dnia na dzień.
To czy wyszło, czy nie ocenicie za pół roku