Seria Fallout
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Jako że zauważyłem, że mój pomysł założenia osobnego wątku dla serii Fallout spotkał się z ciepłym przyjęciem, postanowiłem tedy przejść od słów do czynów
. W tym wątku będzie można dyskutować na wszelkie tematy związane choćby pośrednio z Falloutami - fabuła, mody, doświadczenia z gry, easter eggi, projekty inspirowane uniwersum Fallouta itp.

- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
Ja też chciałbym przejść od słów do czynów i powiedzieć kilka słów
(ach ten Rejs)
Chciałbym zaproponować, żeby zrobić tak, że tutaj skupić się ogólnie na całej serii (może nawet bez 4ki) a wątek "Fallout 4 !!!!" pozostawić tylko tej jednej grze, żeby za dużo nie mieszać. Może przynajmniej na razie.

Chciałbym zaproponować, żeby zrobić tak, że tutaj skupić się ogólnie na całej serii (może nawet bez 4ki) a wątek "Fallout 4 !!!!" pozostawić tylko tej jednej grze, żeby za dużo nie mieszać. Może przynajmniej na razie.
- Kontakt:
Taka idea mi przyświecałaszczypiorofix pisze: Ja też chciałbym przejść od słów do czynów i powiedzieć kilka słów(ach ten Rejs)

- Discord: Danteveli#6257
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Fajny pomysł. To może zacznijmy od ulubionego momentu/ easter egga w serii. Ja uwielbiam Random Encounter z Fallout 2 gdzie cofamy się w czasie i odpowiadamy za zniszczenie chipa w Vault 13. To że nasz bohater z dwójki jest odpowiedzialny za to co rozpoczęło wydarzenia z jedynki wydawało mi się genialnym pomysłem.
- Kontakt:
To równie dobrze można rozdzielić na pojedyncze części: 2 prawdziwe, 1 mieszaną nie do końca zgodną z kanonem, 1 obwieszczoną falloutem scrollsopodobnym niefalloutowym, 1 falloutem scrollsopodobnym niefalloutowym ale jeszcze znośnym - bo zapewne tak przedstawiałby się podział (nie przeze mnie oczywiście), no i jeszcze 1 falloutem, tym prawdziwym, jednak tym który nigdy nie powstał. Chyba za dużo to komplikacji.
- Discord: Danteveli#6257
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Poza wymienionymi wyżej chyba można pisać także o http://en.wikipedia.org/wiki/Fallout:_B ... d_of_Steel
Niby średnia gra i za wiele z Fallouta nie ma ale odpowiednie słowo w tytule jest.
Niby średnia gra i za wiele z Fallouta nie ma ale odpowiednie słowo w tytule jest.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Jak chcecie pogadać o Fallout ach i grach post apo to najlepszym miejscem do tego jest: http://www.nma-fallout.com/ (największe skupisko fanów)
Forum: http://www.nma-fallout.com/forum.php
Maja tam 99,99% wszelkich możliwych modów do każdego Fallout a (i nie tylko)
Forum: http://www.nma-fallout.com/forum.php
Maja tam 99,99% wszelkich możliwych modów do każdego Fallout a (i nie tylko)
- Kontakt:
Ja pierwszy kontakt z Falloutem miałem w wieku lat około czternastu. Wyszedłem wtedy ze szpitala, i moja mama żeby poprawić mi nastrój kupiła mi numer Clicka do którego dołączone były dwie płyty CD - Fallout 1 i 2. Pamiętam swoje pierwsze podejście do gry - w świątyni prób w Arroyo, najdelikatniej rzecz ujmując, nie popisałem się zrozumieniem mechaniki walki i w związku z tym ukończenie tego etapu zajęłu mi sporo czasu
.

- Kontakt:
Co do pierwszych wpadek to pamiętam z Fallouta 1 moment w którym moja postać łykała Buffouty, Mentaty i Med-Xy i cieszyłem się jak głupi, że mi współczynniki skoczyły do góry. Myślałem, że to taki system awansowania i że to zostanie mi na stałe. Jakież było moje zdziwienie kilka dni później gdy używki się skończyły...