[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
To jest dziwne troche, np. dzis mam dostepne 3 misje i nie wiadomo czy mam je robic ,dostac duzo exp i wbijac kolejne rangi oczywiscie bez dropa już czy poczekac mieć dużo zaległych misji i robić je gdy będzie dawało już bez bonusowego expa powoli tak aby wbić 1 range na tydzien.
Panowie doradzćie
z pazernosci niestety nie wiem co robic ;D boo znalazlem typka który dawal 1k za nową skrzynke no to kupiłem za 1.92€ 8 nowych ale zapomnialem o tej głupiej blokadzie
i teraz nie wiem czy sprzedawac i troche stracic czy jednak poczekac bo cena może wzrosnąć i nic nie strace a cos zarobie 

no tak jak tydzien temu gdy byl reset ludzie dostawali skrzynki i cena malala a za dzien dwa juz byla sporo wyzsza. Dlatego nie wiem czy teraz bedzie tak samo czy sprzedac teraz je i troche stracic.
Wczoraj były po prawie 4 euro za sztukę, więc myślę, że podobnie będzie w tym tygodniu.
Mimo wszystko trzymam Falchiony do wtorku.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
pasha dostał wczoraj ładne prezenty. W sumie prawie 300 skinów w tym ponad 60 noży. Do tego fabrycznie nowy Dragon Lore http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... inventory/ Nie licząc nie będacych w markecie właśnie Dragon Lore (warta ze 2-4k $? ) to jakieś 16 tys euro w ekwipunku