Pochwal się nowym zakupem
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Z tego co widzę tutaj to chyba bardzo małej grupie osób udało się dorwać tablety, później Przedsiębiorcze Janusze się pojawiły i kupowały po kilka sztuk. Na allegro wystawiają po 4 sztuki na jednej aukcji i ceny są powyżej 220zł (jeden gość wystawił nawet za 460zł).
Dzisiaj mi otworzyli sklep z mangami w szczecinie Yatta. Postanowiłem odwiedzić i zrobić małe zakupy, 3h oczekiwania w kolejce (1h na zewnątrz) ale się udało, dostałem promocyjną przypinkę za zakup w otwarcie + 10% zniżki na wszystko. Za całość dałem 179zł a tutaj mam 3x Sao, 4x Tasogare, 1x Mirai Nikki, 1x przypinka oraz magazyn Otaku by zobaczyć z czym to się je i dla plakaciku
.
Jestem zadowolony z zakupów
Przepraszam za jakość, taki telefon 

Jestem zadowolony z zakupów
Spoiler:pokaż

- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Już wyszedł pod blaszaki? Może pora wymienić swojego rocznego pada x360 na pada do xbone... Warto czy na razie się wstrzymać?sergeron pisze: Pad od XOne jest król padów tak jak lew jest król dżungli.Spoiler:pokaż
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Wyszedł, ale tylko w formie przewodowej (tak naprawdę wersja for Windows różni się tylko tym, że dodają kabel Micro USB, który pewnie każdy z nas ma w domu
). Bezprzewodowy adapter podobno ma wyjść w tym roku (a przynajmniej Microsoft to zapowiedział).

- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
Mój ostatni zakup:

Allegro, outlet OleOle, cena : 53 zł z przesyłką.
Pudełko niby rozerwane i sklejone taśmą (ja nic takiego nie znalazłem, poza odklejonymi naklejkami "edycja strażnika" u góry i u dołu opakowania. Płyta z grą lekko porysowana (to jednak nie problem). Reszta w stanie idealnym.
Outlet OleOle ma nieraz ciekawe rzeczy ale niestety nie można u nich odebrać osobiście a za każdą najgłupszą rzecz trzeba płacić kuriera 11 zł, bo nie łączą wysyłek.
Allegro, outlet OleOle, cena : 53 zł z przesyłką.
Pudełko niby rozerwane i sklejone taśmą (ja nic takiego nie znalazłem, poza odklejonymi naklejkami "edycja strażnika" u góry i u dołu opakowania. Płyta z grą lekko porysowana (to jednak nie problem). Reszta w stanie idealnym.
Outlet OleOle ma nieraz ciekawe rzeczy ale niestety nie można u nich odebrać osobiście a za każdą najgłupszą rzecz trzeba płacić kuriera 11 zł, bo nie łączą wysyłek.
Tak właściwie to HyperX Cloudy kosztują praktycznie tyle samo co ich pierwowzór - taksy pro80, a powiedziałbym że są od nich nawet lepsze pod względem wyposażenia.
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Doszło też troszkę nowych gier i pad dla drugiego gracza:

Jak dotąd najfajniejszą grą na plejaka jest i tak guacamelee z ps+ :/
Plus kupiłem sobie nowy tv.
Z 19 calowego oriona z biedronki na coś takiego:
http://www.euro.com.pl/telewizory-led-l ... 5100.bhtml
I dzięki temu mogę na plejaku z przyjemnością grać u siebie w pokoju ^^