U mnie też są problemy z płytą nr 2...
Seria Wiedźmin
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
To mnie nie źle straszycie, pamiętam jak miałem problem z dwójką, a teraz jeszcze trójka...
Mam mobilny net, więc coś czuję że pogram za kilka tygodni albo miesięcy xD Człowiek chciał obejść limity a tu takie cuda...
Pamiętam jak 1DVD z wiedźmina 2, na moich dwóch nagrywarkach Samsung i Liteon sypał CRC.
Mam mobilny net, więc coś czuję że pogram za kilka tygodni albo miesięcy xD Człowiek chciał obejść limity a tu takie cuda...
Pamiętam jak 1DVD z wiedźmina 2, na moich dwóch nagrywarkach Samsung i Liteon sypał CRC.
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Życzę Ci aby twoje płyty działały bez problemowo. Ja swoje już zareklamowałem, teraz czekam na odpowiedź CDP. Natomiast ściąganie z GOG'a nie idzie za szybko - ok 1,7 MB a powinno ok 6,5 MB więc przed pracą nie pogram niestety już :/RedEvil pisze: To mnie nie źle straszycie, pamiętam jak miałem problem z dwójką, a teraz jeszcze trójka...
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 28 razy
- Kontakt:
Mi na starym HD 7850 i intelu i3 śmiga w 30-40 klatkach na wysokich, z cieniami ustawionymi na niskie, bez nowych sterowników AMD, także gra zoptymalizowana całkiem dobrze. Myślałem czy w ogóle będzie mi działać na low, a tutaj miłe zaskoczenie. Zaznaczam, że jestem dopiero po niecałej godzinie gry
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
widzę, ze problem z oryginalnymi płytami to norma.
mi w 2 tez dvd 2 nie czytało.
widzę też, że wymagania 3 były zmyślone i są adekwatne do bebechów konsoli, tak podejrzewałem ale nikt mi nie wierzył więc kilku znajjomych sie wykosztowało na mocniejsze części a tu taki psikus.
mi w 2 tez dvd 2 nie czytało.
widzę też, że wymagania 3 były zmyślone i są adekwatne do bebechów konsoli, tak podejrzewałem ale nikt mi nie wierzył więc kilku znajjomych sie wykosztowało na mocniejsze części a tu taki psikus.
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 28 razy
- Kontakt:
Gra jest fantastyczna. Samo szwędanie się po lasach, zwłaszcza w nocy albo podczas zawieruchy sprawia ogromną frajdę, gra nie zawiesza się, trzyma stały i stabilny poziom klatek. Jedyne do czego jak na razie mógłbym się przyczepić jest nieco "nadsterowny" sposób poruszania się postacią i zbieranie roślin, na które trochę ciężko trafiać celownikiem, przy czym zaznaczam, że gram na padzie - może na klawiaturze jest łatwiej. Na przedostatnim poziomie trudności walki są wymagające i trzeba używać eliksirów i olejów. Questy poboczne są bardzo fajne, a nie jak w innych grach - przynieś, wynieś, pozamiataj. Jak na 4-5 godzin gra prezentuje się według mnie extra. Było na co czekać, mam nadzieję, że im dalej, tym będzie tylko lepiej.
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Pograłem wczoraj chwilę w domu. Mimo starego komputera dało się grać w medium/low.
Niestety dziś rano spotkał mnie spory zawód...
Chciałem odpalić grę na innym komputerze, zainstalowałem wieśka i próbuję odpalić save'a :
"You are missing the following downloadable content required to open this save:
Beard and Hairstyle Set"
Czy może mi ktoś powiedzieć, dlaczego na tym samym koncie steam, na dwóch różnych komputerach mam różne wersje gry? O ile w domu instalując w nocy widziałem tabelkę z dwoma DLC, o tyle teraz na innym komputerze tego nie widzę.
Dyć to jest to samo konto! Czyżby w nocy wycofali DLC'ki ??
Znalazłem rozwiązanie
Aby dodać dlc'ki trzeba sobie je ręcznie zainstalować: [url]steam://install/370000[/url] [url]steam://install/370001[/url]
Niestety dziś rano spotkał mnie spory zawód...
Chciałem odpalić grę na innym komputerze, zainstalowałem wieśka i próbuję odpalić save'a :
"You are missing the following downloadable content required to open this save:
Beard and Hairstyle Set"
Czy może mi ktoś powiedzieć, dlaczego na tym samym koncie steam, na dwóch różnych komputerach mam różne wersje gry? O ile w domu instalując w nocy widziałem tabelkę z dwoma DLC, o tyle teraz na innym komputerze tego nie widzę.
Dyć to jest to samo konto! Czyżby w nocy wycofali DLC'ki ??
Znalazłem rozwiązanie
Aby dodać dlc'ki trzeba sobie je ręcznie zainstalować: [url]steam://install/370000[/url] [url]steam://install/370001[/url]
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Ehh, nie wiem czy to wina mojego napędu (co jest bardzo prawdopodobne), czy może płyt, ale po tym jak instalator dobił 500 minut pozostałego czasu stwierdziłem, że to nie ma sensu. Zainstalowałem GOG Galaxy i znowu rozczarowanie, bo mimo tego że na dysku D mam ponad 80 GB wolnego i ten dysk ustawiłem jako główny dla instalatora i pobierania, Galaxy pluje błędem o braku miejsca. Pozostaje zedrzeć manualnie wszystkie paczki do instalatora z GOG .___.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Wygląda na to, że CDP RED jest naprawdę słownym studiem. Obiecali, że każda platforma niezależnie czy to ps4, x1 czy pc będzie miała porówno i tak jest. Gra wygląda tak samo na każdej z platform i tak samo działa
24 fps, iście konsolowe doznania.