Oficjalny turniej Łowcy Gier w CS:GO

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

Bólu żadnego nie było ;) Zagraliśmy ten mecz. Pomysł ze sprawdzeniem nie wyszedł wcale ode mnie, ale co Ty vlodek możesz wiedzieć ;) W ogóle Cię tam nie powinno być i nie powinieneś się wypowiadać na temat, który Cię nie dotyczy. BTW. To Ty byłeś jedną z osób trollujących na twitchu, więc gratuluje Tobie ;) Jak chcecie sobie flejmować to flejmujcie sobie dalej tutaj. Jak dla mnie temat jest zakończony. A Sebuś Ty też niezły jesteś;) Miło przekręcasz słowa. Pogadaliśmy po finale chwilę i myślałem że wszystko jest wyjaśnione, ale widzę że dalej wolisz się zachowywać jak gimbazjalista. GL z takim nastawieniem w kolejnych edycjach.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Jak macie jakiś problem to załatwcie to między sobą, a nie wywlekacie swoje problemy na forum.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Damix22 pisze: Jak macie jakiś problem to załatwcie to między sobą, a nie wywlekacie swoje problemy na forum.
ale zauważ ze to vlodek tak naprawdę wpierdziela się miedzy wódkę z zakąskę gdzie jego to naprawdę nie dotyczy.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

Chłopaki ;) Dajcie spokój. Nie ma sensu karmić trolla. Vlodek, Bloodek i Mighty to przecież koledzy najlepsi ;) Zawsze najwięcej do powiedzenia w temacie, który ich nie dotyczy. Finał jest rozegrany, dzięki wielkie za zabawę. Temat zakończony. A jeśli ktoś ma coś do powiedzenia, to zapraszam do tematu odnośnie kolejnych edycji.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Ten turniej świetnie pokazał jaka jest społeczność tego forum. Najlepszą rzeczą w turnieju był komentator finału.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

W końcu łowcy to łowcy, każdy sobie rzepkę skrobie. Każdy tu chce najwięcej, najszybciej, najtaniej i do tego najlepiej - za darmo. Ot taka specyfika forum. Jeśli ktoś myślał, że jesteśmy jak wielka rodzina to się pomylił. Chociaż z rodziną to najlepiej na zdjęciach...więc może nie jest tak do końca ;) ja ze swojej strony bawiłem się dobrze, z chłopakami z teamu 3 nie było żadnych problemów, zawsze dało się do dogadać, czy szło lepiej czy gorzej. Nikt po nikim nie cisnął, nie miał do nikogo pretensji (przynajmniej oficjalnie nie słyszałem) i mimo iż jestem tylko silverem to nie odczułem, że ktoś traktuje mnie jak gracza drugiej kategorii, po prostu pełna kultura, i za to wielkie dzięki. Moim zdaniem przeszkodą do zachowania w niektórych przypadkach zdrowego rozsądku były...nagrody. Wiadomo, że jeśli idzie o rywalizację w której można coś zyskać i to prawie za DARMO to Polak Polakowi wilkiem. Jeśli dochodziło w turnieju do oszustw to jest to po prostu hańbiące, podobnie jak te wszystkie wyzwiska i wszelakie obrzucanie się błotem, które także miało tu miejsce. Żal tego wszystkiego, bo z takimi cechami ten kraj nigdy się nie zmieni. Ale co niektórzy zrozumieją to dopiero za kilka lat gdy opuszczą mury (mentalnego) gimnazjum. Pozdro.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Akurat ja na społeczność nie mam co narzekać. W teamie trafiłem, chyba na najsympatyczniejszych ludzi (dzięki Olo, Dirty, Tristan, Quell), którzy grali bez jakiejkolwiek spiny, czysto dla funu, nawet jak dostawaliśmy nieźle po tyłku to był śmiech i dobra zabawa. Również team 5 był bardzo spoko, co świadczy chęć rozegrania meczu o 3 miejsce. Kilka osób raczej nie zmieni mojego nastawienia o tym forum, że jest tu wiele spoko osób.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

@Killjoy

Ja nie mówiłem że przedłużaliście specjalnie aby mecz się skończył jak najpóźniej lecz wszystkie opóźnienia wynikały z waszego powodu.
"Nie możecie mieć pretensji do nas, że chcieliśmy to sprawdzić, bo cały mecz fair play nie był z waszej strony...... Skoro można was w łatwy sposób oczyścić "
Ale ja w ogóle nie rozumiem skąd zaczęły się takie przypuszczenia że możemy oszukiwać ? Graliśmy 2 mapy , wszystko było w porządku aż tu nagle wylatujecie z jakąś dziwną inicjatywą. Oskarżacie nasz team za jakieś podstawki i oszustwa - właściwie do końca nie wiem o co z tym chodziło że mieliśmy się oczyszczać z czegoś. Szczerze powiem że te przedłużenie na Cache mnie trochę rozbiło, wkurzyło i odechciało mi się grać. Fair play nie był z jakiego powodu ? Przeprosiłem was za nie włączenie pauzy na mirage ale tak jak pisałem, nie zauważyłem waszej prośby.

Ja świetnie się bawiłem mogąc trochę postrzelać z wami. Dzięki wszystkim za grę i mam nadzieje że jeszcze kiedyś będzie turniej CS'a bo ja z chęcią zagram nawet jak nie będzie nagród. Z resztą jeśli ktoś grał tylko po to aby wygrać grę wartą ok 50 zł to powiem szczerze że czas przeznaczony na "wygraniu" gry można było lepiej spożytkować :D Szkoda że wszyscy się tak napinają i spinają ale niestety jest tutaj zbyt dużo dzieci - tych większych i mniejszych dlatego też turniej ten wyszedł jak wyszedł. Organizacja trochę leżała bo nie było nikogo kto biłby po łapach ludzi którzy obrażali, wyzywali i bezpodstawnie oskarżali.

Może jakiś moderator zamknie ten temat bo zaczyna robić się cyrk. Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców - finał był na prawdę niezłym wyzwaniem.

Pozdrawiam wszystkich - dużych i małych :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Tristan pisze: Dziękuję wszystkim za oglądanie finału, który wczoraj komentowałem i podsyłam bezpośredni zrzut nagrania: https://youtu.be/fFPuijoJsrQ

Edit: dzięki za miłe słowa, Killjoy!
daj legednę do tych co mają zmienione nicki, żeby było wiadomo kto jest kto
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

@Armin
pasha - Killjoy
Taz - Hafrosen (steam Xer)
NEO - qqmor3
Snax - ja
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

dobra dzięki a piąty gracz był botem?

gratulacje wygranej
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Na pierwszej mapie był standin Krejzi, a na dwóch pozostałych już wrócił Takelot (Fenrir).
ODPOWIEDZ