@Killjoy
Ja nie mówiłem że przedłużaliście specjalnie aby mecz się skończył jak najpóźniej lecz wszystkie opóźnienia wynikały z waszego powodu.
"Nie możecie mieć pretensji do nas, że chcieliśmy to sprawdzić, bo cały mecz fair play nie był z waszej strony...... Skoro można was w łatwy sposób oczyścić "
Ale ja w ogóle nie rozumiem skąd zaczęły się takie przypuszczenia że możemy oszukiwać ? Graliśmy 2 mapy , wszystko było w porządku aż tu nagle wylatujecie z jakąś dziwną inicjatywą. Oskarżacie nasz team za jakieś podstawki i oszustwa - właściwie do końca nie wiem o co z tym chodziło że mieliśmy się oczyszczać z czegoś. Szczerze powiem że te przedłużenie na Cache mnie trochę rozbiło, wkurzyło i odechciało mi się grać. Fair play nie był z jakiego powodu ? Przeprosiłem was za nie włączenie pauzy na mirage ale tak jak pisałem, nie zauważyłem waszej prośby.
Ja świetnie się bawiłem mogąc trochę postrzelać z wami. Dzięki wszystkim za grę i mam nadzieje że jeszcze kiedyś będzie turniej CS'a bo ja z chęcią zagram nawet jak nie będzie nagród. Z resztą jeśli ktoś grał tylko po to aby wygrać grę wartą ok 50 zł to powiem szczerze że czas przeznaczony na "wygraniu" gry można było lepiej spożytkować

Szkoda że wszyscy się tak napinają i spinają ale niestety jest tutaj zbyt dużo dzieci - tych większych i mniejszych dlatego też turniej ten wyszedł jak wyszedł. Organizacja trochę leżała bo nie było nikogo kto biłby po łapach ludzi którzy obrażali, wyzywali i bezpodstawnie oskarżali.
Może jakiś moderator zamknie ten temat bo zaczyna robić się cyrk. Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców - finał był na prawdę niezłym wyzwaniem.
Pozdrawiam wszystkich - dużych i małych