Gry które zjadły Wam masę czasu z życia ;)
Tibia 8lat prawdopodobnie 10000+h
Runes of Magic 2 lata 2000+h
CS GO 500+h
HOMM 3 500+h
WOT 500+h
OSU 250h
Runes of Magic 2 lata 2000+h
CS GO 500+h
HOMM 3 500+h
WOT 500+h
OSU 250h
Civilization I-V
Total War: Rome 2 + Attila
Battlefield 4 MP
Wing Commander III-V
Privateer 2: The Darkening
Freelancer 2
Total War: Rome 2 + Attila
Battlefield 4 MP
Wing Commander III-V
Privateer 2: The Darkening
Freelancer 2
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
TF2 - 1000 godzin, z czego 600 grane, a reszta na afk.
Dawniej Wolfenstein: Enemy Teritory (och, jak chcialbym to miec na Steam). Gra ideal. Gralo sie codziennie po robocie, a nieraz i w pracy hehehe.
Za dzieciaka milion godzin w Gwiezdnym Managerze.
Dawniej Wolfenstein: Enemy Teritory (och, jak chcialbym to miec na Steam). Gra ideal. Gralo sie codziennie po robocie, a nieraz i w pracy hehehe.
Za dzieciaka milion godzin w Gwiezdnym Managerze.
Dziś zaglądam w ten temat, patrzę - mój post, patrzę na datę i... równo rok temu tu byłem.
Dziś sytuacja wygląda tak (te same gry):
Killing Floor - 1808 godzin. (sporo więcej)
L4D - 506 godzin. (tyle samo ile było)
L4D2 - 583 godzin. (około 25 godzin więcej)
CS Source - 532 godzin.(sporo więcej)
CS Global Offensive - 514 godzin.(sporo więcej)
Red Faction Guerrilla - 572 godziny.(sporo więcej)
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Z bólem stwierdzam, że The Binding of Isaac. 205 godzin na pierwszej wersji. Zaś Rebirth to dodatkowe 110 godzin. To zdecydowanie za bardzo wkręca.
Mnóstwo czasu poświęciłam na grę w Portala 2, przede wszystkim w komory testowe społeczności. Nie jestem jednak w stanie powiedzieć ile czasu mi to zajęło jako iż nie miałam wtedy własnego konta i większość godzin nabiłam u brata. Podobnie jest też ze Skyrimem.
Borderlands 2 to u mnie 117 godzin.
Poza tym pewnie Mass Effect 3 zajął dość sporo ze względu na to iż odbyło się w nim moje pierwsze spotkanie z trybem multi.
Poza tym nie ma więcej gier w których przekroczyłabym 30 godzin. Jestem bardziej ukierunkowana na poznawanie historii, eksplorację i zbieranie znajdziek, niż na grę w trybie multiplayer czy coś w tym stylu.
Mnóstwo czasu poświęciłam na grę w Portala 2, przede wszystkim w komory testowe społeczności. Nie jestem jednak w stanie powiedzieć ile czasu mi to zajęło jako iż nie miałam wtedy własnego konta i większość godzin nabiłam u brata. Podobnie jest też ze Skyrimem.
Borderlands 2 to u mnie 117 godzin.
Poza tym pewnie Mass Effect 3 zajął dość sporo ze względu na to iż odbyło się w nim moje pierwsze spotkanie z trybem multi.
Poza tym nie ma więcej gier w których przekroczyłabym 30 godzin. Jestem bardziej ukierunkowana na poznawanie historii, eksplorację i zbieranie znajdziek, niż na grę w trybie multiplayer czy coś w tym stylu.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Morrowind i Baldur's gate całkiem sporo dzieciństwa mi zjadły, ale ile konkretnie to nie umiem określić 
Skyrim + mody - 450 godzin
Xcom Enemy Unknown + Enemy Within + mod Long War - 97 godzin (cały czas rosną
)
Borderlands 2 GOTY - 170 godzin

Skyrim + mody - 450 godzin
Xcom Enemy Unknown + Enemy Within + mod Long War - 97 godzin (cały czas rosną

Borderlands 2 GOTY - 170 godzin
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
CS:GO - 1200h, CS 1.6.. niestety nie wiem, sporo się grało na non steamie :/ I oczywiście LoL - 850h. Swojego czasu grałem też sporo w Metina. W RPG'ach głównie robiłem fabułę, przez co zamiast paruset godzin zabierało mi to tylko max. 20h, a często o wiele mniej. 

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Dungeon Defenders :886 h dziadostwo, jakieś kolorowe ludziki,tawerny dla emo i wieżyczki dla dzieci. Dobrze, że miałem z hiba
Fallout New Vegas: 134h - ghule kowboje, robociki z twarzami z kreskówek, krowy z dwoma głowami, latające spodki obok farmy krówek, psy z akumulatorem w doopie, babcie mutantki w słomianym kapeluszu, co to ma być?
Fallout New Vegas: 134h - ghule kowboje, robociki z twarzami z kreskówek, krowy z dwoma głowami, latające spodki obok farmy krówek, psy z akumulatorem w doopie, babcie mutantki w słomianym kapeluszu, co to ma być?
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
tigritron pisze: Dungeon Defenders :886 h dziadostwo, jakieś kolorowe ludziki,tawerny dla emo i wieżyczki dla dzieci. Dobrze, że miałem z hiba

Fallout 3 - gdybym zliczył wszystko (poza steam, poza xfire) to byłoby z 500 h na pewno. Dziadostwo, jakieś krypty, gonitwa za ojcem, krzyżówki kreta ze szczurem, do tego jakieś mutanty, statek-miasto, bomba atomowa w centrum, nawiedzona poradniko-pisarka, kundel, który wszędzie za mną łazi, i ten natręt w radiu, który ciągle mówi coś o dobrej walce, co to ma być?

Skyrim - 302 h - Dziadostwo, latające jaszczurki, gadający pies, emo-nordzi, łabacośtam, fuuuus i szuuus, film Underworld w wersji nordyckiej, małżeństwa homo, adopcje, zbieranie kwiatków i skórowanie jeleni, co to ma być?

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Zapomniałeś dodać:szczypiorofix pisze: Fallout 3 - gdybym zliczył wszystko (poza steam, poza xfire) to byłoby z 500 h na pewno. Dziadostwo, jakieś krypty, gonitwa za ojcem, krzyżówki kreta ze szczurem, do tego jakieś mutanty, statek-miasto, bomba atomowa w centrum, nawiedzona poradniko-pisarka, kundel, który wszędzie za mną łazi, i ten natręt w radiu, który ciągle mówi coś o dobrej walce, co to ma być?
Skyrim - 302 h - Dziadostwo, latające jaszczurki, gadający pies, emo-nordzi, łabacośtam, fuuuus i szuuus, film Underworld w wersji nordyckiej, małżeństwa homo, adopcje, zbieranie kwiatków i skórowanie jeleni, co to ma być?
F3 : Przerośnięty robocik z gwiazdą, zapuszkowani ludziki z bractwa niemogące się wypróżnić, komputer mający manię prezydenta, popękane drogi wyjęte żywcem z polskich realiów, mutanty bawiące się w policjantów na posterunku, ziomek z drzewem w głowie,..
Skyrim: latające krowy walczące ze smokami, małe dziewczynki bawiące się wspaniałymi, zaklętymi, smoczymi sztyletami, strażnicy połączeni telepatyczną więzią, którzy już ciebie gdzieś widzieli, giganty, których nie stać na ubranie, stalhrimowe mad maksowe zbroje, książki z wirtualną rzeczywistością..