Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Drogie Muve.
Pytanie odnośnie zniżek z Kompani. Czy jedna zniżka uprawnia mnie jednorazowo do hurtowego zakupu (tzn 2-3 gier) czy działa to tylko na zasadzie jedna zniżka = jedna gra?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy

Wczoraj kupiłem PKK RAGE i mam na karteczce oprócz kodu steam kod na NGP RAGE do "Kompanii graczy".

Teraz moje pytanie czy za te punkty można otrzymać już tylko zniżki na muve.pl, bo liczyłem wymienić te punkty na DLC Scorchers do tej gry, a nie za bardzo mi w smak podawać wszystkie dane osobowe (w tym w jakiej sieci mam telefon, oprócz chyba tylko peselu) tak w ciemno.

Edit: Dzięki za odpowiedź Hemiq, w takim razie odpuszczę sobie rejestrację.
Ostatnio zmieniony 7 maja 2015, o 11:26 przez marc, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

marc pisze: Wczoraj kupiłem PKK RAGE i mam na karteczce oprócz kodu steam kod na NGP RAGE do "Kompanii graczy".

Teraz moje pytanie czy za te punkty można otrzymać już tylko zniżki na muve.pl, bo liczyłem wymienić te punkty na DLC Scorchers do tej gry, a nie za bardzo mi w smak podawać wszystkie dane osobowe (w tym w jakiej sieci mam telefon, oprócz chyba tylko peselu) tak w ciemno.
DLC Scorchers już na Kompani nie ma, więc raczej ich go dostaniesz. Tylko kody zniżkowe na zakupy w muve.pl. Dane trzeba było podawać, aby fizyczne nagrody mogli wysyłać (wieki temu).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Grozt pisze: Drogie Muve.
Pytanie odnośnie zniżek z Kompani. Czy jedna zniżka uprawnia mnie jednorazowo do hurtowego zakupu (tzn 2-3 gier) czy działa to tylko na zasadzie jedna zniżka = jedna gra?
z tego co pamiętam zniżka obowiązywała przez określony czas (albo od otrzymania albo pierwszego użycia, nie pamiętam już) i bodajże mogłeś z nią złożyć kilka zamówień. dobrze by było gdyby ktoś to potwierdził i doprecyzował. w każdym razie to o co pytasz, czyli kilka gier w jednym zamówieniu, na pewno działa. tylko trzeba pamiętać, że zniżka nalicza się tylko do gier spełniających wymagania (wydane przez cenegę, pudełkowe, nie kolekcjonerki, nie ubisoft, posiadające cenę sugerowaną, nie wiem czy coś jeszcze tu było)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Można kupić więcej gier, ale wszystkie muszą spełniać wymogi podane w opisie zniżki.

Ogólnie co do KG - to nie będzie już nowych nagród w tym katalogu nagród oprócz zniżek. Nagrody będą w programie lojalnościowym muve.pl, do którego użytkownicy KG będą mogli przenieść punkty.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

muve.pl pisze:
Można kupić więcej gier, ale wszystkie muszą spełniać wymogi podane w opisie zniżki.
Czyli można użyć 1 zniżki na kilku zamówieniach, tak? Czy źle rozumiem.
muve.pl pisze: Ogólnie co do KG - to nie będzie już nowych nagród w tym katalogu nagród oprócz zniżek. Nagrody będą w programie lojalnościowym muve.pl, do którego użytkownicy KG będą mogli przenieść punkty.
Ale dalszych informacji co do daty premiery nie ma, nie?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Hemiq pisze:
muve.pl pisze:
Czyli można użyć 1 zniżki na kilku zamówieniach, tak? Czy źle rozumiem.
muve.pl pisze: Ogólnie co do KG - to nie będzie już nowych nagród w tym katalogu nagród oprócz zniżek. Nagrody będą w programie lojalnościowym muve.pl, do którego użytkownicy KG będą mogli przenieść punkty.
Ale dalszych informacji co do daty premiery nie ma, nie?
Tak i tak.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Czy ta pudełkowa edycja Wolfa zawiera klucz steam? http://muve.pl/pc/akcja/wolfenstein-the ... r-pc/65262
Niestety nigdzie nie ma jakiejkolwiek informacji.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

@Grozt - Wolfenstein: The New Order nie istnieje w innej wersji niż na Steam ;)
Ci użytkownicy podziękowali Hemiq za ten post:
Grozt
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Grozt pisze: Czy ta pudełkowa edycja Wolfa zawiera klucz steam? http://muve.pl/pc/akcja/wolfenstein-the ... r-pc/65262
Niestety nigdzie nie ma jakiejkolwiek informacji.
Potwierdzam. :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Dzięki Muve i Hemiq. Na was zawsze można liczyć :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Kontynuując wątek kodów zniżkowych KG - rozumiem, że kod jest ważny przez 30 dni i pozwala na obniżenie ceny wielu zamówień. Jest on ograniczony jedynie czasowo?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

muve.pl pisze:
Thegrzyb pisze: Ponawiam pytanie, wiadomo w jakiej cenie i kiedy będzie u was season pass do Arkham Knight?
Jeszcze nic nie wiemy - piszemy do WB.
TwardkiSlovian pisze:
TwardkiSlovian pisze: Skoro wiedzieliscie, ze mozecie dopiero od 18 wysylac to czemu takiej informacji nie bylo na karcie produktu?
Rowniez ponawiam pytanie.
Może warto pisać faktycznie w takim wypadku. Ale wiesz - gra miała swoją premierę o godzinie 12:00 czasu bodajże nowojorskiego, czyli o 18:00 naszego czasu. Klucze wysłaliśmy dokładnie w momencie premiery gry. Tutaj nie widzę żadnego naszego niedopatrzenia. Rozumiem, że informacje na karcie produktu mogły być pełniejsze i już to przekazałem do osoby, która się digitalem u nas zajmuje.
To sie nie zgadza. Na steamie unlock byl 18 godzin wczesniej naszego czasu. Dlaczego myslisz mam takiego wnerwa? Plus: jakbyscie klucze doslali wczesniej jeszcze nawet przed 18 godzinami to moznaby sobie nawet zrobic preload przed premiera dla swietego spokoju. Zauwaz, ze aktualnie preordery chodzą w parze z roznymi bonusami. W sklad tych bonusow tez wchodzi wczesniejszy dostep ale w tej sytuacji nawet nie mowimy o prawdziwym wczesniejszym dostepie tylko o przeslaniu kluczyka odpowiednio wczesnie, zeby tytul przedinstalowac by byc gotowym na unlock. Jakbyscie doslali klucz na unlock to tez by bylo spoko ale bez fajerwerkow ale 18 godzin po unlocku to slaba zagrywka ze strony sklepu. Jak nie mozecie/umiecie wynegocjowac odpowiedniego terminu przeslania kluczy to przynajmniej informujcie o prawdziwym terminie premiery produktu cyfrowego. Szczegolnie, ze ludzie wychodza z zalozenia, ze klucze latwiej rozdystrybuowac niz pudelka.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

rahu pisze: Kontynuując wątek kodów zniżkowych KG - rozumiem, że kod jest ważny przez 30 dni i pozwala na obniżenie ceny wielu zamówień. Jest on ograniczony jedynie czasowo?
Tak.
TwardkiSlovian pisze: To sie nie zgadza. Na steamie unlock byl 18 godzin wczesniej naszego czasu. Dlaczego myslisz mam takiego wnerwa? Plus: jakbyscie klucze doslali wczesniej jeszcze nawet przed 18 godzinami to moznaby sobie nawet zrobic preload przed premiera dla swietego spokoju. Zauwaz, ze aktualnie preordery chodzą w parze z roznymi bonusami. W sklad tych bonusow tez wchodzi wczesniejszy dostep ale w tej sytuacji nawet nie mowimy o prawdziwym wczesniejszym dostepie tylko o przeslaniu kluczyka odpowiednio wczesnie, zeby tytul przedinstalowac by byc gotowym na unlock. Jakbyscie doslali klucz na unlock to tez by bylo spoko ale bez fajerwerkow ale 18 godzin po unlocku to slaba zagrywka ze strony sklepu. Jak nie mozecie/umiecie wynegocjowac odpowiedniego terminu przeslania kluczy to przynajmniej informujcie o prawdziwym terminie premiery produktu cyfrowego. Szczegolnie, ze ludzie wychodza z zalozenia, ze klucze latwiej rozdystrybuowac niz pudelka.
Jeszcze raz - to nie jest zagrywka sklepu. Wysłaliśmy kody w pierwszym terminie, w którym mogliśmy to zrobić (czyli na co pozwalała umowa z wydawcą).
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Witam, planujecie może wznowić zniżki / kody rabatowe dla GTA V?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Ogólnie, to da się jeszcze rejestrować te gry kupione na Muve. Kilka razy już pisałem maile w ciągu ostatnich kilku miesięcy i zawsze zero odpowiedzi. Project CARS chciałem sobie zarejestrować w Kompanii.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

ignition90 pisze: Witam, planujecie może wznowić zniżki / kody rabatowe dla GTA V?
Raczej nic takiego się nie pojawi w najbliższym czasie.
blindobserver pisze: Ogólnie, to da się jeszcze rejestrować te gry kupione na Muve. Kilka razy już pisałem maile w ciągu ostatnich kilku miesięcy i zawsze zero odpowiedzi. Project CARS chciałem sobie zarejestrować w Kompanii.
Wszystkie informacje na ten temat były podane w mailingu Kompanii Graczy. :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

muve.pl pisze:
blindobserver pisze: Ogólnie, to da się jeszcze rejestrować te gry kupione na Muve. Kilka razy już pisałem maile w ciągu ostatnich kilku miesięcy i zawsze zero odpowiedzi. Project CARS chciałem sobie zarejestrować w Kompanii.
Wszystkie informacje na ten temat były podane w mailingu Kompanii Graczy. :P
To najwidoczniej mnie ten mailing ominął niestety, bo nigdzie takiego info nie mam. Możesz rozjaśnić? Nie da się teraz rejestrować, tak?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Dlatego też, na stronce kompani powinien być jakiś wpis informacyjny. Już któryś raz się to w tym temacie przewija, a wystarczyłoby jedno lub dwa zdania w odpowiednim miejscu (mnie np. też umknął ten mail).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Rejestracja gier chyba w lutym minęła.
ODPOWIEDZ