IG Adventure Mega bundle - HH zapisy

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

W którym tym podanym wpisie przez ciebie zasługuje na bana? :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

jaro_chod pisze: Uważam, że Stary za swoją postawę powinien dostać Bana. :):)
ja uważam, że powinieneś dostac karnego pytąga i 100 haków...

a tu jeszcze niejaki Grucha ma pytanie do ciebie https://www.youtube.com/watch?v=hwIK-M4RfHo

To chyba powinny być ostatnie oficjalne grupowe wspólne na taką skalę i zapewne takie będą :(
Ostatnio zmieniony 9 maja 2015, o 16:03 przez ochodzkiryszard, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

kurono pisze: W którym tym podanym wpisie przez ciebie zasługuje na bana? :D
Może sam chce dostać bana lub ostrzeżenie, to jest żenujące jak się to czyta.

Sam biorę udział w zapisach na HH chyba od tego roku i wiem że rozpoczynają sie w pewnym krótkim czasie od rozpoczęcia Bundla w Indiegali

Maiłem pomóc przy zakupie tych giftów ale nie wyszło ponieważ regulamin HH nie pozwolił mi na zakup odpowiedniej ilości i teraz muszę czekać na zwrot od Indiegali środków pieniężnych na PP.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

kurono pisze: W którym tym podanym wpisie przez ciebie zasługuje na bana? :D
Niestety, ale to Stary sprowokował całą sytuację:

Napisałem do Niego tylko:
Nie zauważyłem, że ktoś rozpoczął zapisy wpisując nieprawidłowo tytuł z błędem ortograficznym: "Adeventure".
Szukałem po słowie klucz Adventure i nie znalazłem zapisów.
Gdy HH ruszyło wczoraj i nie mogłem znaleźć szukając po słowie Adventure, pomyślałem - coś tu nie gra. Przeszukałem forum w inny sposób i znalazłem.
Generalnie jestem rozczarowany.
Nie robiąc specjalnej awantury. Przykro mi było, że się nie uda kupić, bo nie zauważyłem zapisów. :(

Stary odpisał w spsob prowokujący do dalszej awantury.
Stary napisał(a):
Napisz swoją opinię w temacie i zobaczysz, że nie będę jedynym zdziwionym.
Szkoda mi czasu na takie dyskusje, bo próbuję zrobić listę wpłat, żeby inni nierozczarowani mogli dostać gifty.
Stary napisał(a):
Jak jesteś rozczarowany, to napisz do biura obsługi klienta...
No i macie temat na forum, którego nie powinno być. :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 87 razy
Kontakt:

Przypuszczalnie najbardziej rozważnym byłoby wyszukiwanie po haśle zapisy - jako wspólnym dla każdego tematu z zapisami do HH - polecam! ;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

@jaro_chod
Napisałem Ci tak, bo Twoje zwrócenie uwagi było kompletnie niepotrzebne, tak jak ta dyskusja.
A chciałem pokazać pozostałym z jakimi pretensjami się muszę spotykać robiąc zakupy, bo to nie jest jedyne takie narzekanie.
Z mojego powodu powstał offtop, ale chyba wszyscy rozumieją dlaczego, a tworzenie tematu w tym celu było by już przesadą.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Stary pisze: @jaro_chod
Napisałem Ci tak, bo Twoje zwrócenie uwagi było kompletnie niepotrzebne, tak jak ta dyskusja.
A chciałem pokazać pozostałym z jakimi pretensjami się muszę spotykać robiąc zakupy, bo to nie jest jedyne takie narzekanie.
Z mojego powodu powstał offtop, ale chyba wszyscy rozumieją dlaczego, a tworzenie tematu w tym celu było by już przesadą.
Nie zrozumiałeś mnie. Nie mam do Ciebie pretensji i roszczeń. Robisz świetną robotę z kolegami.
Przykro mi było, że przeoczyłem te zapisy. Jestem tym rozczarowany i całą sytuacją... a Twoja odpowiedz mnie sprowokowała.
Mam nadzieje, że to czegoś nas nauczy. :)
Ostatnio zmieniony 9 maja 2015, o 17:09 przez jaro_chod, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

jaro_chod pisze:
Nie rozumiałeś mnie. Nie mam do Ciebie pretensji i roszczeń. Robisz świetną robotę z kolegami.
Przykro mi było, że przeoczyłem te zapisy. Jestem tym rozczarowany i całą sytuacją... a Twoja odpowiedz mnie sprowokowała.
Masz ból *zady*, bo przegapiłeś wspólne zakupy? No i bardzo dobrze, bo na forum wypłyną problem, z którym Stary musi radzić sobie sam. Dla mnie to jest szok, że można w ogóle mieć do Starego pretensję o taką *klikklak* i ciągnąć temat przez kilka stron na forum, ba, domagać się dla organizatora akcji bana. Mam nadzieję, że moderatorzy i admini wyciągną konsekwencję z Twojego zachowania na przyszłość co ułatwi życie Staremu i reszcie forumowiczów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Udało nam się załatwić jeszcze kilka giftów, więc jak ktoś chętny, to dajcie znać.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

RoyKeane pisze:
jaro_chod pisze:
Nie zrozumiałeś mnie. Nie mam do Ciebie pretensji i roszczeń. Robisz świetną robotę z kolegami.
Masz ból *zady*, bo przegapiłeś wspólne zakupy? No i bardzo dobrze, bo na forum wypłyną problem, z którym Stary musi radzić sobie sam. Dla mnie to jest szok, że można w ogóle mieć do Starego pretensję o taką *klikklak* i ciągnąć temat przez kilka stron na forum, ba, domagać się dla organizatora akcji bana. Mam nadzieję, że moderatorzy i admini wyciągną konsekwencję z Twojego zachowania na przyszłość co ułatwi życie Staremu i reszcie forumowiczów.
Nie zrozumiałeś. Informacja o banie jest tylko odpowiedzią - dalszą reakcją na post ze strony Skapiradlo. Nie zależy mi na Banach dla kogokolwiek.
Szczerze mówiąc, to przeżyłem dziś szok dyskutując na forum na prośbę Starego.
Nikomu nie ubliżałem, a kilka osób życzyło mi śmierci, lub mi ubliżało - później prze-edytowali swoje wypowiedzi :)
Mam nadzieję, że moderatorzy i admini wyciągną wnioski i będą mniej aroganccy w stosunku to osób, które ośmieliły się zwrócić im uwagę.
Dyskusja była celową prowokacją i miała na celu pokazać jakie zasady panują na forum i jaka jest kultura niektórym członków forum.
Kolejne osoby proszę o nie dolewanie oliwy do ognia.
Ostatnio zmieniony 9 maja 2015, o 18:14 przez jaro_chod, łącznie zmieniany 9 razy.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Jeśli jeszcze jest wolny gifcik to się dopisuję, aczkolwiek po wielustronicowych dyskusjach nie wiem czy dobrze trafiam w numerek :)

158. remisia
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Stary pisze: Udało nam się załatwić jeszcze kilka giftów, więc jak ktoś chętny, to dajcie znać.
Jestem chętny. :shock:

156. smugglersun

157. Fikoblin
158. remisia
159. Belgron
Awatar użytkownika
Łowca

157. Fikoblin
158. remisia
159. Belgron
160. Kropus12
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

161. BliBs_Pl
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

161. BliBs_Pl
162. enrike
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Gdyby coś zostało to i ja poproszę ;)

161. BliBs_Pl
162. enrike
163. Kazujaman
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

161. BliBs_Pl
162. enrike
163. Kazujaman
164. szeryf
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Dzięki za zbiórkę, paczka na tyle fajna, że już odpaliłem dwa tytuły ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

165. Trystian
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

można jeszcze?