[CS:GO] Skiny, wymiana itp.

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
delirein
Awatar użytkownika
delirein
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

yarizu pisze: Łącznie wydaję w ten sposób 328,5 PLN.
W którym banku masz kurs eurola 3.30? Bo aż się tam przeniosę :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Chodziło o kupno kluczy za gotówkę i sprzedaż ich na rynku. Te ok czterdzieści parę kluczy, przy cenie sprzedaży ok. 2,4-2,6€ za sztukę, da właśnie te 100€ ;).
Awatar użytkownika
Robin Hood

Tak jak nigihayami pisze - zdawało mi się, że w miarę jasno to ująłem ;)
Awatar użytkownika
Łowca

Z chęcią wymienię kluczyk Uplay FarCry4 na skiny
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Zamienię 4 skrzynki = 1xChroma 2, 1xChroma , 2x Phoenix za AK-47 Blue laminate MW
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

rowniez posiadam chrome case 2 i inne,przyjme jakies gierki
Awatar użytkownika
Robin Hood

CS'a nie posiadam dlatego jakie było moje zdziwienia kiedy dowiedziałem się, że klucze do skrzynek w grze można kupić taniej (2,29) niż na markecie -> ktoś mi wyjaśni dlaczego w takim razie tak wiele osób kupuje keye na markecie?
+ ponoć cena usuali / vanilla jest taka sama jak unusuali / kolorowych -> skąd więc taka rozbieżność cenowa na samym markecie między ceną kluczy kolorowych a zwykłych?
BTW: [mały offtop] - czy ktoś kto ma zainstalowane TF2 może napisać ile wynosi cena kluczy dokonując zakupu bezpośrednio w grze?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Kontakt:

2,29 czyli tyle samo co w przypadku CS:GO. Wiele osób kupuje na rynku bo nie chce specjalnie do tego kupować gry :). A cena różni się głównie dlatego, że na rynku działają podstawowe prawa ekonomii.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

z poziomu wiki mozna kupić klucz do tfa2. https://wiki.teamfortress.com/wiki/Mann ... ate_Key/pl
Awatar użytkownika
Robin Hood

Niemniej jednak trochę dziwi fakt, że o ile klucze TF2 sprzedawane są po cenie niższej niż w grze o tyle CS'y chodzą po cenie wyższej. To, że komuś bardziej opłaca się kupić jeden / dwa klucz(e) drożej niż specjalnie do tego kupować grę jest jak najbardziej zrozumiałe lecz niekiedy obserwując aktywność na rynku można zaobserwować jak jeden użytkownik kupuje kilkadziesiąt kluczy. Wydaje mi się, że prędzej taka osoba nie jest świadoma tego iż w grze idzie zdobyć klucze taniej aniżeli szkoda by jej było by $$$ na zainwestowanie w CS'a. Niemniej jednak wciąż nie pojmuję czemu klucze zwykłe mimo tej samej wartości w grze tak odbiegają cenowo od innych kluczy na rynku -> czy gracze z jakichś powodów je mniej cenią?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

nie każdy może być takim dobrym przedsiębiorca jak Ty, yarizu , nie każdy handluje na taką skalę, a jak już handlują to aż tak nie januszkują :)

i każdy wie, że kluczami otwieranymi na rynku można wyciągnąc droższe itemy ze skrzynek, co 3-4 to dragon lore ale to już musiałbyś siedzieć w cs'sie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 24 razy
Kontakt:

ochodzkiryszard pisze: nie każdy może być takim dobrym przedsiębiorca jak Ty, yarizu , nie każdy handluje na taką skalę, a jak już handlują to aż tak nie januszkują :)

i każdy wie, że kluczami otwieranymi na rynku można wyciągnąc droższe itemy ze skrzynek, co 3-4 to dragon lore ale to już musiałbyś siedzieć w cs'sie.
Marna pociecha, bo taka sobie gierka.
http://www.gog.com/game/dragon_lore_the_legend_begins
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

DJSurprise pisze:
ochodzkiryszard pisze: nie każdy może być takim dobrym przedsiębiorca jak Ty, yarizu , nie każdy handluje na taką skalę, a jak już handlują to aż tak nie januszkują :)

Marna pociecha, bo taka sobie gierka.
http://www.gog.com/game/dragon_lore_the_legend_begins

:tak: :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Wymienie gry (lista nizej) na skiny/skrzynki lub klucze do csgo, oferty mozna dawac mi w prywatnej wiadomosci lub dodawac na steama; http://steamcommunity.com/id/chojak1/

Lista gier: http://pastebin.com/qVTAiszu
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Corti ma przejść do kontrabany, ze cena z 21€ na 40€ w chwilkę podskoczyła?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

błagam o nowy operation pass bloodhound.posiadam jakies skiny,souvenir z cobblestone i jakies skrzynki
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jeśli ktoś chętny to wymienię się giftem do PAYDAY 2 (kupiony w Polsce) na przepustkę Operation Bloodhound. :) Pisać na Steam lub PW
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jeżeli jest chętny to kupiłbym dobry skin do CSgo, płaciłbym przez PP lub wymienił za gry z mojego wątku http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=30&t=10406
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

AK-47 Safari Mesh MW może być?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Myślałem o czymś lepszym, o skinach za 3-5 €. Jeżeli sprzedaje sie na steam to gabe weźmie swoje 15% a tak poza rynkiem to może uda mi sie kupić taniej conajmniej o ten%. No i wiadomo, ze co prawdziwa waluta na pp to nie wirtualny € w portfelu steam
ODPOWIEDZ