Stary, po co się tu tłumaczysz?
Wszyscy widzą co zrobiłeś.
Nie potrafisz nawet przyznać się do pomyłki i przeprosić za ten błąd.
IG Adventure Mega bundle - HH zapisy
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Dziwne że w innych zbiórkach takie błędy Ci nie przeszkadzały (np.: "HH Blades of Janusz").jaro_chod pisze: Ja też zauważyłem temat bardzo późno, bo temat miał błąd ortograficzny.
IG Adeventure Mega bundle - HH zapisy
powinno być:
...
Śmierdzi amatorszczyzną i nie potrafisz nawet przeprosić za ten błąd.
Tak dla Twojej informacji, ogarnięcie samego HH zajęło wczoraj paru osobom długie godziny...
Tylko po to, żeby kupić jak najtaniej, jak najwięcej giftów dla społeczności łowców.
Dzisiaj Stary odwala syzyfową pracę przy przetwarzaniu wpłat... podziwiam go za to

I wcale się nie zdziwię, jeśli się okaże że kasy będzie ciut przymało, bo gifty będą rozsyłane pewnie z czterech, albo i więcej kont.
Następnym razem polecam Ci zbiórki na innych portalach, forach, groupbuysach, czy też steamtrades'ach. Nam wystarczy użerania się z IG zmieniającą zasady HH co parę dni, ich ograniczeniami, limitami itd..
Forumowym maruderom i demotywatorom mówię stanowczo NIE!
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Jesteś adwokatem tego co nie potrafi się przyznać do tego, że popełnił błąd i przeprosić?McSnake pisze:Dziwne że w innych zbiórkach takie błędy Ci nie przeszkadzały (np.: "HH Blades of Janusz").jaro_chod pisze: Ja też zauważyłem temat bardzo późno, bo temat miał błąd ortograficzny.
IG Adeventure Mega bundle - HH zapisy
powinno być:
...
Śmierdzi amatorszczyzną i nie potrafisz nawet przeprosić za ten błąd.
Tak dla Twojej informacji, ogarnięcie samego HH zajęło wczoraj paru osobom długie godziny...
Tylko po to, żeby kupić jak najtaniej, jak najwięcej giftów dla społeczności łowców.
Dzisiaj Stary odwala syzyfową pracę przy przetwarzaniu wpłat... podziwiam go za to![]()
I wcale się nie zdziwię, jeśli się okaże że kasy będzie ciut przymało, bo gifty będą rozsyłane pewnie z czterech, albo i więcej kont.
Następnym razem polecam Ci zbiórki na innych portalach, forach, groupbuysach, czy też steamtrades'ach. Nam wystarczy użerania się z IG zmieniającą zasady HH co parę dni, ich ograniczeniami, limitami itd..
Forumowym maruderom i demotywatorom mówię stanowczo NIE!
Jak ktoś wam zwróci uwagę, to polecacie zbiórki na innych portalach... Wyjątkowo profesjonalne podejście.
Dziękuje za "niezbędną" tu uwagę. "Dziwne że w innych zbiórkach takie błędy Ci nie przeszkadzały (np.: "HH Blades of Janusz")."
Zapewne szukałem po słowie klucz Blades. Już jesteś mniej zdziwiony?
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Wiem, że podziękowania robią burdel, ale chciałbym w tym miejscu podziękować za te zbiórki
. Jak tylko widzę mail o PW od Starego to od razu mam lepszy humor i wiem, że nadchodzą nowe gry ^^ . Podziwiam to, że coś takiego organizujecie (liczba mnoga, bo jednak ktoś Staremu pomaga w tym kupowaniu)
. Kawał dobrej roboty!

- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Przy takich ból****** jak jaro to aż wstyd promować tutaj salenautsów, bo jeszcze tam się ta plaga przeniesie.. No ale takiego dziwnego bólu tyłka dawno tu nie było 
Chłopaki, jeśli to będzie spory problem to nie róbcie więcej giftów niż do tej pory, pozostałe osoby (w tym ja) kupimy sobie na jakichś group buysach póki trwają HH
Cena ta sama, a dla Was to mniej roboty.
edit Stary
bez obrażania na forum...

Chłopaki, jeśli to będzie spory problem to nie róbcie więcej giftów niż do tej pory, pozostałe osoby (w tym ja) kupimy sobie na jakichś group buysach póki trwają HH

edit Stary
bez obrażania na forum...
- Kontakt:
Ale ciekawy wywód.franas pisze: Widać IG Adeventure Mega bundle miał zdecydowanie gorsze tytuły niż IG Adventure Mega bundle stąd kolega nie interesował się HH w tej kwestii.
A tak na poważnie. Serio uważałeś, ze chodzi o inną paczkę?
Bo jak dla mnie to po prostu dałeś ciała, a teraz, wybitnie nieudolnie, próbujesz wmówić, że to nie jest wina Twojego braku refleksu (wielodniowego), bądź zwykłego olania paczki, a błąd organizatora z powodu literówki (sic!).
Z mojej strony dzięki za szybką wysyłkę gifta

"Widać IG Adeventure Mega bundle miał zdecydowanie gorsze tytuły niż IG Adventure Mega bundle stąd kolega nie interesował się HH w tej kwestii."
"A tak na poważnie. Serio uważałeś, ze chodzi o inną paczkę?

Serio tak myślisz?
Używam przycisku "Szukaj", nie przeglądam tytułów tematów.
Wynik wyszukiwania po słowie klucz Adventure, nie pozwalał znaleźć zapisów na HH.
Ostatnio zmieniony 9 maja 2015, o 13:00 przez jaro_chod, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Bo to jest amatorska zbiórka i dlatego jest robiona po kosztach.
Nie ma się do czego przyznawać, bo każdy widzi, że zrobiłem pomyłkę... Co mam Cię przeprosić, że nie zrobiłeś jak inni i nie wszedłeś w dział, tylko używałeś wyszukiwarki?
Jak to podbuduje Twoje ego, to przepraszam wszystkich za moją nieznajomość angielskiego.
Jeżeli ktoś czuje się pokrzywdzony z racji mojego błędnie napisanego tematu proszę o PW, to zwrócę jego wpłatę, bo nie chcę, żeby ktoś poczuł się rozczarowany moim brakiem profesjonalizmu.
Aha i też niech każda z tych osób koniecznie napisze tutaj post o tym, że chce zwrot, żeby wszyscy wiedzieli ile jest takich osób.
Po takich wypowiedziach poważnie zastanawiam się nad sensem tych zbiórek, bo widać roszczeniowość nawet jak ktoś to robi w ramach swojego wolnego czasu.
Tobie jaro już odsyłam pieniądze. Nie chcę żebyś z grał w gry, które zakupiłeś dzięki komuś, kto nie potrafi się przyznać do błędu na który zwróciłeś uwagę.
Nie ma się do czego przyznawać, bo każdy widzi, że zrobiłem pomyłkę... Co mam Cię przeprosić, że nie zrobiłeś jak inni i nie wszedłeś w dział, tylko używałeś wyszukiwarki?
Jak to podbuduje Twoje ego, to przepraszam wszystkich za moją nieznajomość angielskiego.
Jeżeli ktoś czuje się pokrzywdzony z racji mojego błędnie napisanego tematu proszę o PW, to zwrócę jego wpłatę, bo nie chcę, żeby ktoś poczuł się rozczarowany moim brakiem profesjonalizmu.
Aha i też niech każda z tych osób koniecznie napisze tutaj post o tym, że chce zwrot, żeby wszyscy wiedzieli ile jest takich osób.
Po takich wypowiedziach poważnie zastanawiam się nad sensem tych zbiórek, bo widać roszczeniowość nawet jak ktoś to robi w ramach swojego wolnego czasu.
Tobie jaro już odsyłam pieniądze. Nie chcę żebyś z grał w gry, które zakupiłeś dzięki komuś, kto nie potrafi się przyznać do błędu na który zwróciłeś uwagę.
Olejcie takich maruderów, wiadomo, że im lepszy bundle i lepsza akcja tym więcej się takich zawsze znajdzie. Odwalacie super robotę i cała społeczność jest Wam bardzo wdzięczna. A akcję z tej strony tematu potraktujcie jako precedens
- Kontakt:
Człowieku, od tego trzeba było zacząć. A nie wysyłać do mnie posta, że mam wpłacić Tobie kasę, a potem obrażać się za to, że zwróciłem Tobie uwagę. Pisać do mnie na PW, że wyślesz gifty innym nierozczarowanym.Stary pisze: Bo to jest amatorska zbiórka i dlatego jest robiona po kosztach.
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Bo zawracasz głowę swoimi mało istotnymi uwagami w momencie w którym wydawało się, że ledwo 120 giftów będę mógł kupić, bo IG zrobiło kolejne ograniczenie, którego nie było kilka dni wcześniej.
Serio wobec tego problemu Twoja uwaga, że nie znalazłeś wcześniej tematu najmniej mnie obchodziła. Z resztą dalej mało mnie to obchodzi. Z resztą jak widać w nawale PW i postów z prośbą o zwrot wpłaty nie obchodzi też to pozostałych.
Pieniądze Ci odesłałem, bo nie rozumiem nadal Twojego problemu...
I nie pisz posta pod postem.
edit down:
Będę na tyle kulturalny, że nie dostaniesz minusa za pisanie posta pod postem.
Serio wobec tego problemu Twoja uwaga, że nie znalazłeś wcześniej tematu najmniej mnie obchodziła. Z resztą dalej mało mnie to obchodzi. Z resztą jak widać w nawale PW i postów z prośbą o zwrot wpłaty nie obchodzi też to pozostałych.
edit down:
Będę na tyle kulturalny, że nie dostaniesz minusa za pisanie posta pod postem.
- Kontakt:
Szkoda, że mnie nie zrozumiałeś...Stary pisze: Bo zawracasz głowę swoimi mało istotnymi uwagami w momencie w którym wydawało się, że ledwo 120 giftów będę mógł kupić, bo IG zrobiło kolejne ograniczenie, którego nie było kilka dni wcześniej.
Bo, może nie byłoby tej rozmowy.
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Pomyliłeś temat o wspólnych zakupach ze sklepem - sorry, ale tu nie ma "płacę i wymagam". Ktoś ułatwia nam wszystkim życie, dzięki czemu każdą paczkę możesz kupić 3-4 razy taniej, a Twoim największym zmartwieniem jest to, że przyzwyczaiłeś się do określonego sposobu przeglądania forum i nie wypaliło? W czyim interesie było znalezienie tego tematu - Twoim, czy Starego, który na samej zbiórce nie zarabia ani grosza?
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Ktoś za całkiem darmo od wielu miesięcy umożliwia ci kupowanie bundli w bardzo korzystnych cenach poświęcając na to swój własny czas a bywało że i pieniądze, a ty robisz już dwustronicowy wywód o tym że popełnił literówkę w tytule tematu? Kolego proponuję wziąć bardzo duży rozpęd i konkretnie przyrżnąć głową o ścianę, może ci się polepszy.
Serio, nie wiem co powiedzieć, naprawdę trzeba nie mieć wstydu żeby pisać coś takiego jak ty.
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Napiszę najgrzeczniej jak w takiej sytuacji potrafię: jaro_cd uspokój się do ***! Zawracasz *zad* kompletnie nieistotną literówką i brniesz w to od wczoraj w sytuacji gdy ludzie mają ręce zarobione utrudnieniami Włochów. Przez takie postawy odechciewa się robienia czegokolwiek dla społeczności. Ludzie poświęcają na to swój czas i chwała im za to.
A do organizujących zbiórkę:
Dajcie mu bana na 2 kolejne zbiórki jak przy braku wpłaty, niech kolega szuka po GroupBuy to zobaczy jak to fajnie zapisywać się z refleksem godnym szybkiego FPS na zakupy grupowe - wystarczy że Monday/Friday trzeba tak obskoczyć. Tu zapisy są od wielu dni, co więcej nie tak jak dawniej z ustaloną a priori kwotą zawierającą margines błędu i resztówki, tylko po aktualnej cenie HH mimo że to dodatkowe utrudnienia, a i tak ludziom nie pasuje.
Dajcie mu bana na 2 kolejne zbiórki jak przy braku wpłaty, niech kolega szuka po GroupBuy to zobaczy jak to fajnie zapisywać się z refleksem godnym szybkiego FPS na zakupy grupowe - wystarczy że Monday/Friday trzeba tak obskoczyć. Tu zapisy są od wielu dni, co więcej nie tak jak dawniej z ustaloną a priori kwotą zawierającą margines błędu i resztówki, tylko po aktualnej cenie HH mimo że to dodatkowe utrudnienia, a i tak ludziom nie pasuje.
- Kontakt:
Ręce opadają. Bana to powinien dostać Stary za swoją arogancką postawę.Skapiradlo pisze: Napiszę najgrzeczniej jak w takiej sytuacji potrafię: jaro_cd uspokój się do ***! Zawracasz *zad* kompletnie nieistotną literówką i brniesz w to od wczoraj w sytuacji gdy ludzie mają ręce zarobione utrudnieniami Włochów. Przez takie postawy odechciewa się robienia czegokolwiek dla społeczności. Ludzie poświęcają na to swój czas i chwała im za to.
Nikogo tu nie obrażam. Nie lubię tylko, że wyklucza się kogoś, bo zwrócił uwagę.
Gdzie w regulaminie jest napisane, że mam wchodzić Wam w tyłek i nie mam prawa zwrócić uwagi?
Stary sam prosił, o to bym napisał na forum, spodziewając się tego typu reakcji reszty.
Ostatnio zmieniony 9 maja 2015, o 17:32 przez jaro_chod, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
O lol. Człowieku wynieś się stąd, bo szkodzisz całej społeczności swoją toksyczną postawą szczura forumowego. Współczuję Staremu czytać wywody takiego trutnia, którego jedynym celem jest zatrucie życia innym.jaro_chod pisze:Ręce opadają. Bana to powinien dostać Stary za swoją arogancką postawę.Skapiradlo pisze: Napiszę najgrzeczniej jak w takiej sytuacji potrafię: jaro_cd uspokój się do ***! Zawracasz *zad* kompletnie nieistotną literówką i brniesz w to od wczoraj w sytuacji gdy ludzie mają ręce zarobione utrudnieniami Włochów. Przez takie postawy odechciewa się robienia czegokolwiek dla społeczności. Ludzie poświęcają na to swój czas i chwała im za to.
Masakra, ogarnij się chłopie.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Przecież to zwykła prowokacja, nie wierzę, że ktoś naprawdę może cechować się takim tokiem myślenia. Jaro weź lepiej za tę kasę z bundla kup sobie jakiegoś Snickersa i wyjdź na świeże powietrze, bo gwiazdorzysz za bardzo, a sobota jest i powinno się odpoczywać

I od razu chciałem też podziękować Staremu i spółce za ogarnięcie tematu i przesłanie giftu

- Podziękował: 118 razy
- Podziękowania: 81 razy
- Kontakt:
Imho temat jest funkcjonalny i spamując swoim zdaniem psujesz tą funkcjonalność.jaro_chod pisze:Ręce opadają. Bana to powinien dostać Stary za swoją arogancką postawę.Skapiradlo pisze: Napiszę najgrzeczniej jak w takiej sytuacji potrafię: jaro_cd uspokój się do ***! Zawracasz *zad* kompletnie nieistotną literówką i brniesz w to od wczoraj w sytuacji gdy ludzie mają ręce zarobione utrudnieniami Włochów. Przez takie postawy odechciewa się robienia czegokolwiek dla społeczności. Ludzie poświęcają na to swój czas i chwała im za to.
Nikogo tu nie obrażam. Nie lubię tylko, że wyklucza się to kogoś, bo zwrócił uwagę.
Gdzie w regulaminie jest napisane, że mam wchodzić Wam w tyłek i nie mam prawa zwrócić uwagi?
Stary sam nie prosił, o to bym napisał na forum, spodziewając się tego typu reakcji reszty.
Jeżeli start prosił byś w tym wątku nie pisał to miał rację.
Edit: Dzięki za akcję zbiórkową.
Może jaro to włoski agent co próbuje oczernić starego za jego psioczenie na nowe regulacje przy zakupach?
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Dobra, starczy już spamowania i dyskutowania z gościem, co ma problemy w odróżnieniu dobra od zła. Lista osób zapisanych do tej pory (końcówka) wyglądała tak:
(Jeśli nie uda się zakupić giftów dla osób powyżej numeru 150 to dajcie znać
)
153. jaro_chod
154. jaro_chod
155. simonsimon1980
156. bakus25
157. marula79
158. smugglersun
159. Fikoblin
Chociaż z wykreśleniem "kolegi" powinno to wyglądać tak:
153. simonsimon1980
154. bakus25
155. marula79
156. smugglersun
157. Fikoblin
158.
(Jeśli nie uda się zakupić giftów dla osób powyżej numeru 150 to dajcie znać

153. jaro_chod
154. jaro_chod
155. simonsimon1980
156. bakus25
157. marula79
158. smugglersun
159. Fikoblin
Chociaż z wykreśleniem "kolegi" powinno to wyglądać tak:
153. simonsimon1980
154. bakus25
155. marula79
156. smugglersun
157. Fikoblin
158.
- Kontakt:
To nie jest mój pomył.RoyKeane pisze:O lol. Człowieku wynieś się stąd, bo szkodzisz całej społeczności swoją toksyczną postawą szczura forumowego. Współczuję Staremu czytać wywody takiego trutnia, którego jedynym celem jest zatrucie życia innym.jaro_chod pisze:Ręce opadają. Bana to powinien dostać Stary za swoją arogancką postawę.Skapiradlo pisze: Napiszę najgrzeczniej jak w takiej sytuacji potrafię: jaro_cd uspokój się do ***! Zawracasz *zad* kompletnie nieistotną literówką i brniesz w to od wczoraj w sytuacji gdy ludzie mają ręce zarobione utrudnieniami Włochów. Przez takie postawy odechciewa się robienia czegokolwiek dla społeczności. Ludzie poświęcają na to swój czas i chwała im za to.
Masakra, ogarnij się chłopie.
Stary mnie prosił, bym poruszył ten temat na forum. Śmiejąc mi się w oczy, że spóźniłem się z zapisami, z powodu błędu w temacie.
Uważam, że Stary za swoją postawę powinien dostać Bana.Stary napisał(a):
Dziwie się, bo to nie jest sklep, tylko dobrowolne zapisy. Napisz swoją opinię w temacie i zobaczysz, że nie będę jedynym zdziwionym.
Szkoda mi czasu na takie dyskusje, bo próbuję zrobić listę wpłat, żeby inni nierozczarowani mogli dostać gifty.
Stary napisał(a):
Jak jesteś rozczarowany, to napisz do biura obsługi klienta...
Od 2 lat miejsce zapisów jest w tym samym miejscu i jakoś 150 osób potrafiło znaleźć temat z błędem ortograficznym powstałym przez przypadek, a nie umyślnie...
Zapisy na HH są praktycznie zaraz po wyjściu bundla, a tylko zbiórka pieniędzy jest po wystartowaniu HH, żeby nie generować reszt, ale widać że tego nie zauważyłeś.
Ja nikogo nie zmuszam do zapisów i nie podobają Ci się co chwile zmiany, które wynikają ze zmian w sposobie zakupów robionych przez IG, to się nie zapisuj.
Przecież to żaden dla mnie interes poświęcając po kilka godzin na każdą zbiórkę i szpagatując zakładając po 5 kont na pp, angażując innych ludzi do kupowania.
O odpisywaniu na podobne PW nie wspomne.
Ale spoko bądź rozczarowany.