Dzięki za wyłapanie

z tego co zdążyłem zauważyć to salenauts jest specjalnie robiony za granicę, my mamy łowców, związek salenauts i łowców to bardziej jak matka z dzieckiem niż brat z bratem, więc nie ma konkurencji
Np. Za duży pasek z newsami na samej górze?
Właściwie mógłbym się śmiało podpisać pod Twoją opinią. Również dla mnie główna strona jest przekombinowana. Nie wiem, może jestem internautą starej daty, ale lubię prosty przejrzysty layout, taki jak na łowcach właśnie. Być może założenie było takie by przyciągnąć młodych ludzi, ale do mnie (i chyba nie tylko) to nie trafia. Strona sprawia wrażenie nie do końca przemyślanej. Poza tym za sukcesem łowców stoi silna społeczność. A nie jestem pewien, czy ludzie będą chętni zostawić steamgifts (które nie do końca jest stroną tylko giveawayową) czy reddita. No, ale życzę Wam jak najlepiej, może się uda zaistnieć i to nie tylko rozdawnictwem gier.MSKOTOR pisze: Angielski to nie problem, dla mnie problemem jest właśnie to takie napaćkanie wszystkiego.
Podoba mi się layout strony głównej łowców - po lewej newsy z promocjami (z od razu wyszczególnionymi najciekawszymi "kąskami"), po prawej odnośniki do forum, gier za darmo, kanału na yt itp.
A na salenautsach mamy "modny layout kafelkowy", gdzie trzeba klikać na obrazki, żeby dostać jakąkolwiek ważną informację, w górnej części linki do promocji po lewej i "najczęściej klikane promocje" po prawej, niżej są analogiczne "sekcje" bundli i kolejność jest zamieniona (info o bundlach po prawej i najczęściej klikane bundle po lewej). Nadchodzące premiery i już wypuszczone tytuły mogły by zająć spokojnie miejsce w widgecie po prawej, nie dzieląc strony na kawałki w pionie. No i najpopularniejsze newsy mogłyby być po prostu wrzucone w miejsce kafli na górze (bo też mi się wydaje, że u góry się wyszczególnia rzeczy => powinny one być popularne wśród użytkowników).
Purepc też ostatnio zmieniło layout na kafelkowy, więc wchodzę tam przez pure.pc/newsy. Wchodzę na stronę, żeby szybko sprawdzić, czy nie ma nowych newsów o komputerach. Nie po to, żeby w trakcie przeglądania musieć na głównej oglądać informacje prasowe, popularne komentarze z artykułów, odnośniki do starych newsów, czy co tam jeszcze.