Oficjalny turniej Łowcy Gier w CS:GO

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Damix22 pisze: Może ja dałbym radę zrobić stream chociaż z jednego meczu, ale musiałbym znaleźć do tego jakiś dobry program i spróbować ogarnąć jak to by wyglądało.
A będziesz komentować :D?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

wiecie dlaczego nie biore udzialu? Bo wiadomo bylo ze z terminami bedzie masakracja.

taki turniej, niestety (wiem ze cięzko ale Serg i tak nie robi nic innego :trollface: :E ;) ) ustala sie z datami i godzinami a nie wolna amerykanka - i wtedy Ci ktorzy naprawde chca zagrac to graja :)

ustalenie terminow na czwartek, piatek, sobote i niedziele w godz 20-23 , daloby 7-8 terminow meczy , czesc ludzi by sie wylamala wiec pewnie zebralibyscie ok 6 ekip i byloby jak na prawdzimym turnieju.

2 grupy po 3 zespoly, 1 v2 , 1 v 3 , 2 v3 i to wszystko x 2 daje 6 terminow, a zwyciezcy grup (w przypadku remisu male punkty) zagrali by sobie w niedzielnym finale. Widzicie, trzeba bylo zapytac specjalisty ;)

ale wierze ze w kolejnej edycji (moze wakacje? - albo dlugi weekend czerwcowy? :) bedzie juz temat bardziej ogarniety :)
Wino16 pisze:
Damix22 pisze: Może ja dałbym radę zrobić stream chociaż z jednego meczu, ale musiałbym znaleźć do tego jakiś dobry program i spróbować ogarnąć jak to by wyglądało.
do komentarza tylko |Jerry, albo polisz łorior z twiczem gdzie dropi u niego! :E
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Wino16 pisze:
Będę dzwonił po Izaka :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Drużyny 6 i 7 moglibyście rozegrać mecz? Bo chciałbym zagrać przeciw bloodkowi (jak już jego drużyna dostanie z 7)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Również uważam, że odgórnie ustalony termin sprawdziłby się lepiej.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

DirtyMac pisze: Drużyny 6 i 7 moglibyście rozegrać mecz? Bo chciałbym zagrać przeciw bloodkowi (jak już jego drużyna dostanie z 7)
ja tam mogę grać :) nawet zaraz :) lub jutro po godzinie 18.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

DirtyMac pisze: Drużyny 6 i 7 moglibyście rozegrać mecz? Bo chciałbym zagrać przeciw bloodkowi (jak już jego drużyna dostanie z 7)

Nie wiem w jaki sposób mamy się zebrać, bo tylko z 1 osobą jest stały kontakt, a reszta w kulki sobie leci. Ja nie zagram po 18, a większość chce grać po nocach :lol:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

tomas1395 pisze:

Nie wiem w jaki sposób mamy się zebrać, bo tylko z 1 osobą jest stały kontakt, a reszta w kulki sobie leci. Ja nie zagram po 18, a większość chce grać po nocach :lol:
Godzina 20 to jest noc :/? To o której ty chcesz to grać jak ludzie mają szkołę/pracę a w trakcie dnia często wyjścia ze znajomymi i różne inne obowiązki? Taka godzina to zazwyczaj najlepsza pora.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ok to ja od siebie - w weekend jestem zajęty w tygodniu mogę grać 15-19 (potem mama każe iść spać) do wszystkiego w tych godzinach się dostosuje.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

tomas1395 pisze: Nie wiem w jaki sposób mamy się zebrać, bo tylko z 1 osobą jest stały kontakt, a reszta w kulki sobie leci. Ja nie zagram po 18, a większość chce grać po nocach :lol:
Jak wyobrażasz sobie grę przed 18?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Najlepiej weźcie przykład z Gomusssa, który twierdził, że nie ma czasu i odpisał się z turnieju. Oczywiście, codziennie gra w CSa, ale pewnie tylko na idlu siedzi, albo nie ma czasu po 18. :E

Liczę, że druga edycja turnieju (o ile komukolwiek będzie się chciało to organizować) będzie bardziej dopracowana, przede wszystkim jeśli chodzi o terminy, choć bezproblemowo i tak się nie uda.

Przypominam, że dzisiaj dwa mecze, o 19:30 1vs8 i o 21:00 3vs5.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

mightydong pisze:
tomas1395 pisze: Nie wiem w jaki sposób mamy się zebrać, bo tylko z 1 osobą jest stały kontakt, a reszta w kulki sobie leci. Ja nie zagram po 18, a większość chce grać po nocach :lol:

Ja o tej porze po prostu nie gram i często nie mam nawet dostępu do komputera.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Zapisując się chyba nie wziąłeś pod uwagę tego, że 90% ludzi będzie chciało grać w godzinach 19-21. :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

To grajcie dzisiaj o 18, weźcie kogoś na standiina najwyżej bo przecież kto normalny się zapisuje wiedząc że może grać tylko rano.

Ew grajcie we 4 bo bloodek to liczy się za dwóch
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Jak dla mnie to terminy meczów powinny być z góry narzucone i wtedy zapisywałyby się tylko osoby, które w danym terminie mogą grać.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

tomas1395 pisze:
mightydong pisze:

Ja o tej porze po prostu nie gram i często nie mam nawet dostępu do komputera.
To dlaczego zapisałeś się na turniej skoro to było pewne ze mecze beda rozgrywane w godzinach wieczornych?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Wpisowe też byłoby dobrym rozwiązaniem...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Mówiłem żeby było wpisowe jakieś 2zł to od razu tacy by odpadli spekulanci...
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Obrazek
@edit :D dobrze ze mi przypomniales :D Global wyszedł przed końcem :D
Ostatnio zmieniony 3 maja 2015, o 20:16 przez qqmor3, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

1 osoba wyszła przed końcem.
ODPOWIEDZ