[CS:GO] Tematyczny Hyde Park

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Biedny polaczek :cry:
Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Obrazek

Pierwszy dzień betowania i odrazu EQx2
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

No i fajnie od razu miałem zniżke na nową kapsułe, kupiłem za 0.92 sprzedalem za 3.5€ i jakiś tam zysk jest :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Kontakt:

zna ktoś taką stronkę na której można wstawić obrazek i on dzieli się na 5 części dla każdego z 5 osób w teamie i podczas gry układa się obrazek z avatarów? widziałem to ostatnio na wypoku ale nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywało.
z góry dzięki

Spoiler:pokaż

#edit
znalazłem jakby ktoś chciał http://www.csgostacks.com/ :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =434355371 Gość mówił, że reporty go nie ruszą. :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Obrazek

Nowe "tłumaczenia" w naszym csie są piękne :D
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

PEMszg pisze:
Nowe "tłumaczenia" w naszym csie są piękne :D
Na Twoim miejscu wywaliłbym ten screen lub go przyciął, widać na nim login konta.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Ktoś się spotkał może z tym po patchu ostatnim?

Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood

Znow zaciecie z rana na itemki cena kluczy drosza byla w markecie nawet o 50% do 500% niz w grze ,ciekawe jak steam rozwiaze ta sprawe czy kasa zarobiona zostanie w portfealach .czy cofnie kase a moze banany rozda dla tych co zdazyli kupic i opchnac. w kazdym razie dzisiaj radzilbym nie kupywac zadnych giftow po okazyjnej cenie bo one moga byc kupione na ta kase z zacieca.
P.S.
Ja tylko zdazylem wejsc na + 120 euro i "You can get 32 more trading cards by playing Counter-Strike: Global Offensive"
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

Kuba pisze: Znow zaciecie z rana na itemki cena kluczy drosza byla w markecie nawet o 50% do 500% niz w grze ,ciekawe jak steam rozwiaze ta sprawe czy kasa zarobiona zostanie w portfealach .czy cofnie kase a moze banany rozda dla tych co zdazyli kupic i opchnac. w kazdym razie dzisiaj radzilbym nie kupywac zadnych giftow po okazyjnej cenie bo one moga byc kupione na ta kase z zacieca.
P.S.
Ja tylko zdazylem wejsc na + 120 euro i "You can get 32 more trading cards by playing Counter-Strike: Global Offensive"
Ale zaraz zaraz ? Jak ktoś kupuje takie drogie klucze no to jego sprawa, rynek może być tymczasowo wyłączony a i gaben sam zgarnia niemałą prowizję jeśli cena kluczy sięgała 500% (w co wątpię ale ok) więc w takim razie dlaczego kasa nie miałaby zostać w portfelach albo też jakiekolwiek gifty za taką kasę miałyby zostać cofnięte ? To już byłby moim zdaniem czysty paradoks ze strony "volvo"
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

To nie jest żadne "Jak ktoś kupuje takie drogie klucze no to jego sprawa". Najprawdopodobniej ludzie w indonezji mieli ustawiony zły przelicznik "ichniejsza waluta" => dolary (waluta marketu). Tak jakbyśmy my sobie wpisywali zlecenia kupna za 0,04€ i z powodu złego przelicznika walut na markecie oferta pojawia się jako 400€.

Więc wykupujemy wszystkie tańsze oferty. Jest to ewidentny błąd i valve z tego co widzę powoli przywraca stan sprzed tego błędu (może z jakiegoś backupa)

Edit - zrobiłam sreena http://screenshooter.net/101978130/mjoipwb. W ciągu chwili osoby z indonezji wykupiły 2k przedmiotów (płacąc za każdy 0,03 - 0,04, realna wartość ok 2€). Ale, że przelicznik był zły to pojawiały się oferty kupna po 1,5 mln€ - co nie jest możliwe, bo limit na transakcję i na stan portfela steam to 350€
Ostatnio zmieniony 1 maja 2015, o 12:23 przez MSKOTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

MSKOTOR pisze: To nie jest żadne "Jak ktoś kupuje takie drogie klucze no to jego sprawa". Najprawdopodobniej ludzie w indonezji mieli ustawiony zły przelicznik "ichniejsza waluta" => dolary (waluta marketu). Tak jakbyśmy my sobie wpisywali zlecenia kupna za 0,04€ i z powodu złego przelicznika walut na markecie oferta pojawia się jako 400€.

Więc wykupujemy wszystkie tańsze oferty. Jest to ewidentny błąd i valve z tego co widzę powoli przywraca stan sprzed tego błędu (może z jakiegoś backupa)
Aha chyba że w tą stronę - źle zrozumiałem poprzedniego posta za co przepraszam. No w takim razie Valve pewnie poczyni odpowiednie kroki
Awatar użytkownika
Robin Hood

Kase zabrali i w markecie mam cos takiego :trollface:
Early this morning, a problem with our currency exchange rate data allowed users who use Indonesian Rupiahs in their Steam wallet to make purchases on the Community Market at heavily discounted prices. We have reverted as many of these purchases as possible. Steam Trading and the Community Market were both disabled while this rollback process was occurring, but are now enabled once again.

A relatively small set of users have one or more transactions where the item was restored back to the seller, but the wallet funds have not yet been returned to the buyer. We are still working to resolve this issue and appreciate your patience while we sort everything out.

Users using codes to add Indonesian Rupiahs to their Steam Wallets may have noticed that the wrong amount was added. These credits will be fixed later today.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Moj kolega nakupowal ze 400kluczy tym sposobem, kupowal w grze i sprzedawal na markecie - zarobil w ten sposob bardzo duzo.

Jestem ciekaw czy usuna mu klucze :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

DocWho pisze: Moj kolega nakupowal ze 400kluczy tym sposobem, kupowal w grze i sprzedawal na markecie - zarobil w ten sposob bardzo duzo.

Jeśli na Steamie można być czegoś pewnym to tego, że Valve dba o hajs jak banksterskie korpogówno. Sprawdzą historie walleta, szczegóły wzbogacenia i przywrócą stan sprzed buga.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

DocWho pisze: Moj kolega nakupowal ze 400kluczy tym sposobem, kupowal w grze i sprzedawal na markecie - zarobil w ten sposob bardzo duzo.

Ja jestem ciekaw, kiedy za takie akcje zaczną usuwać konta (przypominając sobie glicz dotyczący możliwości wzbogacania się na gemach wprowadzonych podczas SWS14).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

A nie zbanowali nastu brazyli, którzy jako pierwsi i na gigantyczną skalę wykorzystali buga ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Może mi ktoś powiedzieć co jest grane? Jeszcze wczoraj było normalnie. Sprawdzałem już spójność plików gry, w opcjach uruchamiania miałem tylko opcję -novid.
Załączniki
vac.png
vac.png (30.86 KiB) Przejrzano 2626 razy
Awatar użytkownika
Robin Hood

kamilozo pisze: Może mi ktoś powiedzieć co jest grane? Jeszcze wczoraj było normalnie. Sprawdzałem już spójność plików gry, w opcjach uruchamiania miałem tylko opcję -novid.
Spróbuj tego Ustawienie portu klienta w pliku Userconfig.cfg
https://support.steampowered.com/kb_art ... 7&l=polish
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

forlumarz pisze:

Jeśli na Steamie można być czegoś pewnym to tego, że Valve dba o hajs jak banksterskie korpogówno. Sprawdzą historie walleta, szczegóły wzbogacenia i przywrócą stan sprzed buga.
Klucze jeszcze ma :D otworzyl tez jedna skrzynke
ODPOWIEDZ