Witam,
czy gra Space Hulk Stalowa Seria aktywuje sie na Steam jako podstawka czy jako Space Hulk - Ultimate Pack?
Edit:
Kupiłem, podam odpowiedz na własne pytanie jak przyjdzie do mnie gra
Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Spróbuję się dowiedzieć. Niestety weekend zbiera swoje żniwo i nie mam się kogo dopytać. U nas nie widzę tego. Ale na pewno jest też w polskich sieciach ten DLC w preorderach. (Sprawdź FB Cenegi).
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Widzę że jest edycja przedpremierowa z red hoodem i koszulką na fb cenegi, ale na stronach saturna i mm cisza. I teraz załóżmy, że kupiłem pudełkowego pre-ordera u was ze zniżką z kg, kupując tą edycję przedpremierową dostanę "Zniżkę na zakup gry od dnia jej premiery" ?
Chyba sobie zarty robicie z klientow. W dzien premiery polskiej po oficjalnej premierze swiatowej przesuwacie premiere o dzien? To jest niepowazne. Rozumiem ze macie odszkodowanie dla pokrzywdzonych klientow? Nie place premierowego kosztu po to zeby dostac gre pozniej niz inni.
To czemu w sklepie macie date 6 maja?
Przyszlo o 18 ale i tak wstyd i hanba. Zamiast siedziec i sobie grac w Wolfa ogladam paseczek sciagania.
Jakby premiera byla wtedy kiedy trzeba to po powrocie z pracy moglbym sobie spokojnie grac. Dzieki za zla usluge
Skoro wiedzieliscie, ze mozecie dopiero od 18 wysylac to czemu takiej informacji nie bylo na karcie produktu?
Przyszlo o 18 ale i tak wstyd i hanba. Zamiast siedziec i sobie grac w Wolfa ogladam paseczek sciagania.
Jakby premiera byla wtedy kiedy trzeba to po powrocie z pracy moglbym sobie spokojnie grac. Dzieki za zla usluge

Skoro wiedzieliscie, ze mozecie dopiero od 18 wysylac to czemu takiej informacji nie bylo na karcie produktu?
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Jak kupujesz nowy sprzęt to też go rozpakowujesz dopiero kilka dni później od momentu kiedy przyszedł kurier? No bo stary TV działa, nowy można rozpakować dopiero za tydzień
Nie musisz od razu.
Nikt nie składa zamówienia przedpremierowego by grać w grę za pół roku.

Nikt nie składa zamówienia przedpremierowego by grać w grę za pół roku.
Rowniez ponawiam pytanie.TwardkiSlovian pisze: Przyszlo o 18 ale i tak wstyd i hanba. Zamiast siedziec i sobie grac w Wolfa ogladam paseczek sciagania.
Jakby premiera byla wtedy kiedy trzeba to po powrocie z pracy moglbym sobie spokojnie grac. Dzieki za zla usluge![]()
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Jeszcze nic nie wiemy - piszemy do WB.
Może warto pisać faktycznie w takim wypadku. Ale wiesz - gra miała swoją premierę o godzinie 12:00 czasu bodajże nowojorskiego, czyli o 18:00 naszego czasu. Klucze wysłaliśmy dokładnie w momencie premiery gry. Tutaj nie widzę żadnego naszego niedopatrzenia. Rozumiem, że informacje na karcie produktu mogły być pełniejsze i już to przekazałem do osoby, która się digitalem u nas zajmuje.