Ty akurat masz w zespole rainstlina i gardziola którzy grają dużo lepiej niż ich ranga na to wskazuje
Oficjalny turniej Łowcy Gier w CS:GO
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
To by był argument w sprawie, gdyby nie istniała możliwość że w turnieju jest ktoś GNM+ kto mentalnie jest silverem. Ale nie jest tak, więc można po prostu powiedzieć że skład jest niezbalansowany patrząc przez pryzmat reszty zespołów.
- Kontakt:
Tu nie o to chodzi, Wasser, kto co wie czy przypuszcza. Tylko Serg tym draftem otworzył sobie i reszcie organizatorów właz z którego spadnie na nich wiadro pomyj jak któremuś z graczy nie pójdzie w turnieju. Ja mam to w nosie, znam swoje możliwości. Ale są ludzie dla których to będzie perfekcyjna wymówka.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Rangi są tak różnorodne że ciężko dobrać składy idealne. Ja osobiście biorę udział w turnieju bo lubię rywalizację i CS'a. Jak nie będzie mi szło to trudno - jakoś to przeżyję. Ranga randze nie równa - każdy to wie że te rangi nie zawsze oddają poziom graczy. Proponuję zrobić losowanie i przydzielić drużyny do grup, jakiś wstępny terminarz i drzewko dalszych rozgrywek
Jeśli ktoś ma zamiar sobie odpuścić po pierwszym meczu bo "moja drużyna jest słaba" to również proponuję teraz o tym napisać aby nie psuć zabawy innym.

- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
Dwa pytania:
1. W jakich godzinach będą rozgrywane mecze (zakładam że wieczorne ale warto się upewnić) ?
2. Jak wygląda pula map - wszystkie mapy "Czynnej Służby" ? (mam nadzieje że będzie wywalony ten cobblestone
)
1. W jakich godzinach będą rozgrywane mecze (zakładam że wieczorne ale warto się upewnić) ?
2. Jak wygląda pula map - wszystkie mapy "Czynnej Służby" ? (mam nadzieje że będzie wywalony ten cobblestone

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
No naprawdę... to odpowiada na moje pytanie o bycie spectatorem. Skąd pomysł ze szkołą? - wszyscy, co grają w CS:GO są w wieku szkolnym?Ogarnięty silver pomiata Goldami jak woźnia w twojej szkole mopem

Może taki zestaw map jak na faceit? D2, Nuke, Mirage, Inferno, Overpass, Cache, Cobble i Season, ew. Train, Tuscan jeszcze. Fajnie by było z dużą ilościa map do wyboru.
- Kontakt:
Killjoy pisze:To, że reputację można w naprawdę prosty sposób odrobićtomas1395 pisze: He, co ma reputacja do turnieju? Napisałem post o tym, by wklejali cd-keye na np. wklej.org, bo boty biorą sporą część i od tamtego czasu cały czas mam na minusie, bo ktoś wymyślił, że liczy się tylko reputacja administracji. Powinny być ostrzeżenia lub upomnienia, a nie odejmowanie reputacji.A jak ktoś zasłużył na minusa to widocznie był jakiś tego powód. Możesz się dalej lenić i cierpieć "bo dostałeś minusa od administracji", albo coś z tym zrobić
EDIT: Przypominam, że zapisy trwają do końca dzisiejszego dnia
No, bardzo mi z tego powodu wszystko jedno. Nie śpię, bo płaczę

Nie podoba mi się zachowanie ekipy forum. Dlaczego tak traktujecie użytkowników w tym temacie? Tak czytam i czytam i nie mogę się nadziwić.
W których godzinach będzie rozgrywany ten turniej, bo wciąż nie padła odpowiedź na to pytanie?
Kolejna sprawa: co jeśli ktoś z teamu nie będzie miał mikro, bo zrobił sobie na forumkach jaja?