Oficjalny turniej Łowcy Gier w CS:GO

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

DirtyMac pisze: Przecież w regulaminie nie ma zakazu dla smurfów?
Odpowiedz sobie na pytanie: czy turniej ma sens pod kątem zabawy jak i konkurencji jeśli skillowo supreme wejdzie kontem silvera do jakiegoś składu? Bo imo absolutnie żadnego.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

forlumarz pisze: Odpowiedz sobie na pytanie: czy turniej ma sens pod kątem zabawy jak i konkurencji jeśli skillowo supreme wejdzie kontem silvera do jakiegoś składu? Bo imo absolutnie żadnego.
To chyba działa w dwie strony? Silvery na kontach z kałachem to też raczej słabo wpływają na balans.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

qqmor3 pisze: To powiedz mi co zamierzacie zrobić z wiekiem jak i mikrofonem ? :D
nie wiem jak z wiekiem ja bym już to powiedział nawet od 16 (chyba wtedy jest mutacja głosu :D) .
a co z tymi co pisali posty żeby wbić te minimum 10? bo jakby nie patrzeć te 15 11 to naprawdę mało postów .
To ja się mało udzielam i mam już trochę :) Ogólnie nie wiem jak to zamierzacie zrobić z rozdzieleniem rang , bo jakby nie patrzeć nawet taki orzełek będzie się denerwował grając z silverem ( bez obrazy ludzie! :D ) który nie wie co się dzieje lub jak zareagować w danej sytuacji :) o kupowaniu granatów i ich wykorzystaniu nie wspomnę
Wiek - nie będzie ograniczeń. Mikrofon - jest info w regulaminie. Ci co sobie nabili posty, żeby się dostać, to nie będą przyjęci a spamowe posty będą usunięte.

Z rangami będzie tak, żeby było w miarę wyrównanie, ale i tak przez ostatni okres rangi są bardzo mało miarodajne (nie wiem przez co, ale teraz bardzo łatwo się je wbija. Możliwe, że to fala vaców i usunięte przegrane mecze).
Killjoy pisze: sergeron - ja tutaj tylko zadaje pytania ;) Nie wtrącam się w Twój zamysł organizacyjny, tylko pytam o rozwiązania, których jestem ciekaw. Bo to trochę nietypowy turniej jest ;) Bawiłem się z organizację łowcowego turnieju clash of heroes wcześniej, stąd rada żeby stworzyć grupę do której się uczestnicy zapiszą ;) Zawsze to ułatwi kontakt. Ale zrobicie z tym co chcecie ;) Odnieś się lepiej do pytań, a nie agresywnie podchodzisz do pytających, bo tu Cię nikt nie atakuje.
Nie odniosłem się z agresją tylko po prostu chciałem wiedzieć jak to widzicie, bo sporo pisaliście w tym wątku i myślałem, że jakieś dodatkowe pomysły podrzucicie (tak jak ten z grupą steamową). Sam wiem, że robienie turniejów w zespołowej grze nie jest łatwe (co zresztą pokazuje jak skończył się ostatni) i wg mnie jakimś wyjściem jest właśnie rangowa segregacja. Co do terminów, to start jest przed majówką, bo wiem, że wtedy sporo osób ma wolne, ale jeżeli ktoś gdzieś wyjeżdża, to równie dobrze może grać w tygodniu po majówce.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Profil Steam
Ranga GNM
Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

Kwestia jest tego typu, że jak się odgórnie nie ustali terminów rozgrywek, to potem może być czekanie długie na jakiś mecz grupowy. W jednym meczu bierze udział aż 10 osób, a to że majówka jest wolna to akurat duży plus, bo wtedy wieczorkiem każdy powinien mieć ten czas. Na grupie steamowej zawsze w razie czyjejś nieobecności drużyny mogłyby dogadać konkretny inny termin, jeśli byłaby taka potrzeba.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

mcsamuraj pisze: McSamuraj
http://steamcommunity.com/id/mcsamuraj?l=polish
Szeryf
Obrazek
Nikogo to nie obchodzi XD przeczytaj post sergerona - nabijanie postów byle czym żeby zagrać nie będzie uwzględniane, elo
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Moja mała propozycja:

Ze względu na mieszane składy i możliwość wystąpienia sytuacji w której drużyna nie stawia się w pełnym składzie, proponuje umożliwić niepełnej drużynie dobór innych graczy/znajomych posiadających rangę równa lub mniejszą od osoby, która nie zgłosiła się w umówionym terminie. "Nowa" osoba, tak dobrana, pełni tylko rolę zastępstwa i nie jest na stałe wpisywana w skład drużyny. W takiej sytuacji organizator/sędzia powinien "prześwietlić" konto tej osoby aby zweryfikować czy jest ona potencjalnym smurfem (mało gier, mało godzin w CS GO, itp.)

Ps. Potencjalnego zagrożenia ze strony Smurfów nie jesteśmy w stanie w żaden inny sposób w chwili obecnej wyeliminować.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

6. Wymagane komunikowanie się z zespołem
Ja dodałbym obowiązkowy mikrofon, gra bez mikrofonu jest w zasadzie brakiem komunikacji.

10. Wymagane jest min. 10 postów oraz miesiąc od rejestracji na forum
Tu dodałbym min 100godzin w cs:go
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

k88pl pisze: 6. Wymagane komunikowanie się z zespołem
Ja dodałbym obowiązkowy mikrofon, gra bez mikrofonu jest w zasadzie brakiem komunikacji.

10. Wymagane jest min. 10 postów oraz miesiąc od rejestracji na forum
Tu dodałbym min 100godzin w cs:go
Obie te kwestie są naprawdę krytyczne i MUSZĄ znaleźć się w regulaminie, bo inaczej wiecej będzie poirytowania w tym wszystkim niż zabawy
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Mam nadzieję, że nie będę musiał grać tylko z silverami jako Suprim, bo będę musiał sobie załatwić chemioterapię :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

KeczupN1 pisze: Mam nadzieję, że nie będę musiał grać tylko z silverami jako Suprim, bo będę musiał sobie załatwić chemioterapię :E
jako supreme, silverki :D
ja tam spadłem z szeryfka teraz na MGE to może jakiś ogarnietych dostane :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

KeczupN1 pisze: Mam nadzieję, że nie będę musiał grać tylko z silverami jako Suprim, bo będę musiał sobie załatwić chemioterapię :E
Mam nadzieję, że będziesz musiał.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

edit - jednak sie nie zapisuje bo roznie z czasem moze byc
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2015, o 14:24 przez zethaiks, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Proponuje dodać do regulaminu punkt o zachowaniu trzezwosci podczas rozgrywanych meczy
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Budrys pisze: Profil Steam: http://steamcommunity.com/id/kakollukia
Ranga: Silver III
Obrazek
Aktualizuję swoje zgłoszenie, bo awansowałem przed chwilą do S4.
Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

Widzę że turniej zostanie rozegrany od 30 kwietnia co mi bardzo odpowiada dlatego też zgłaszam swoje uczestnictwo :)
Profil steam: http://steamcommunity.com/id/mrmohawk/
Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

vlodek2532 pisze: Proponuje dodać do regulaminu punkt o zachowaniu trzezwosci podczas rozgrywanych meczy
11. Niedozwolony jest szeroko pojęty griefing

Więc po co te nabijanie głupich postów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Griefing nie ma nic wspólnego z upojeniem alkoholowym podczas meczy i gadania na TSie :D Komentarz vłodka jest raczej podyktowany doświadczeniem wspólnego grania z różnymi ludźmi
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

k88pl pisze:
vlodek2532 pisze: Proponuje dodać do regulaminu punkt o zachowaniu trzezwosci podczas rozgrywanych meczy
11. Niedozwolony jest szeroko pojęty griefing

Więc po co te nabijanie głupich postów.
Nie no vlodek sobie nabija posty mając ich 430 :D. Co ma griefing do zachowania trzeźwości umysłu jak i bycia pod wpływem?
ODPOWIEDZ