Odpowiedz sobie na pytanie: czy turniej ma sens pod kątem zabawy jak i konkurencji jeśli skillowo supreme wejdzie kontem silvera do jakiegoś składu? Bo imo absolutnie żadnego.
Oficjalny turniej Łowcy Gier w CS:GO
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Wiek - nie będzie ograniczeń. Mikrofon - jest info w regulaminie. Ci co sobie nabili posty, żeby się dostać, to nie będą przyjęci a spamowe posty będą usunięte.qqmor3 pisze: To powiedz mi co zamierzacie zrobić z wiekiem jak i mikrofonem ?
nie wiem jak z wiekiem ja bym już to powiedział nawet od 16 (chyba wtedy jest mutacja głosu) .
a co z tymi co pisali posty żeby wbić te minimum 10? bo jakby nie patrzeć te 15 11 to naprawdę mało postów .
To ja się mało udzielam i mam już trochęOgólnie nie wiem jak to zamierzacie zrobić z rozdzieleniem rang , bo jakby nie patrzeć nawet taki orzełek będzie się denerwował grając z silverem ( bez obrazy ludzie!
) który nie wie co się dzieje lub jak zareagować w danej sytuacji
o kupowaniu granatów i ich wykorzystaniu nie wspomnę
Z rangami będzie tak, żeby było w miarę wyrównanie, ale i tak przez ostatni okres rangi są bardzo mało miarodajne (nie wiem przez co, ale teraz bardzo łatwo się je wbija. Możliwe, że to fala vaców i usunięte przegrane mecze).
Nie odniosłem się z agresją tylko po prostu chciałem wiedzieć jak to widzicie, bo sporo pisaliście w tym wątku i myślałem, że jakieś dodatkowe pomysły podrzucicie (tak jak ten z grupą steamową). Sam wiem, że robienie turniejów w zespołowej grze nie jest łatwe (co zresztą pokazuje jak skończył się ostatni) i wg mnie jakimś wyjściem jest właśnie rangowa segregacja. Co do terminów, to start jest przed majówką, bo wiem, że wtedy sporo osób ma wolne, ale jeżeli ktoś gdzieś wyjeżdża, to równie dobrze może grać w tygodniu po majówce.Killjoy pisze: sergeron - ja tutaj tylko zadaje pytaniaNie wtrącam się w Twój zamysł organizacyjny, tylko pytam o rozwiązania, których jestem ciekaw. Bo to trochę nietypowy turniej jest
Bawiłem się z organizację łowcowego turnieju clash of heroes wcześniej, stąd rada żeby stworzyć grupę do której się uczestnicy zapiszą
Zawsze to ułatwi kontakt. Ale zrobicie z tym co chcecie
Odnieś się lepiej do pytań, a nie agresywnie podchodzisz do pytających, bo tu Cię nikt nie atakuje.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
Kwestia jest tego typu, że jak się odgórnie nie ustali terminów rozgrywek, to potem może być czekanie długie na jakiś mecz grupowy. W jednym meczu bierze udział aż 10 osób, a to że majówka jest wolna to akurat duży plus, bo wtedy wieczorkiem każdy powinien mieć ten czas. Na grupie steamowej zawsze w razie czyjejś nieobecności drużyny mogłyby dogadać konkretny inny termin, jeśli byłaby taka potrzeba.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Moja mała propozycja:
Ze względu na mieszane składy i możliwość wystąpienia sytuacji w której drużyna nie stawia się w pełnym składzie, proponuje umożliwić niepełnej drużynie dobór innych graczy/znajomych posiadających rangę równa lub mniejszą od osoby, która nie zgłosiła się w umówionym terminie. "Nowa" osoba, tak dobrana, pełni tylko rolę zastępstwa i nie jest na stałe wpisywana w skład drużyny. W takiej sytuacji organizator/sędzia powinien "prześwietlić" konto tej osoby aby zweryfikować czy jest ona potencjalnym smurfem (mało gier, mało godzin w CS GO, itp.)
Ps. Potencjalnego zagrożenia ze strony Smurfów nie jesteśmy w stanie w żaden inny sposób w chwili obecnej wyeliminować.
Ze względu na mieszane składy i możliwość wystąpienia sytuacji w której drużyna nie stawia się w pełnym składzie, proponuje umożliwić niepełnej drużynie dobór innych graczy/znajomych posiadających rangę równa lub mniejszą od osoby, która nie zgłosiła się w umówionym terminie. "Nowa" osoba, tak dobrana, pełni tylko rolę zastępstwa i nie jest na stałe wpisywana w skład drużyny. W takiej sytuacji organizator/sędzia powinien "prześwietlić" konto tej osoby aby zweryfikować czy jest ona potencjalnym smurfem (mało gier, mało godzin w CS GO, itp.)
Ps. Potencjalnego zagrożenia ze strony Smurfów nie jesteśmy w stanie w żaden inny sposób w chwili obecnej wyeliminować.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
6. Wymagane komunikowanie się z zespołem
Ja dodałbym obowiązkowy mikrofon, gra bez mikrofonu jest w zasadzie brakiem komunikacji.
10. Wymagane jest min. 10 postów oraz miesiąc od rejestracji na forum
Tu dodałbym min 100godzin w cs:go
Ja dodałbym obowiązkowy mikrofon, gra bez mikrofonu jest w zasadzie brakiem komunikacji.
10. Wymagane jest min. 10 postów oraz miesiąc od rejestracji na forum
Tu dodałbym min 100godzin w cs:go
Mam nadzieję, że nie będę musiał grać tylko z silverami jako Suprim, bo będę musiał sobie załatwić chemioterapię 

- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
Widzę że turniej zostanie rozegrany od 30 kwietnia co mi bardzo odpowiada dlatego też zgłaszam swoje uczestnictwo 
Profil steam: http://steamcommunity.com/id/mrmohawk/

Profil steam: http://steamcommunity.com/id/mrmohawk/

- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Griefing nie ma nic wspólnego z upojeniem alkoholowym podczas meczy i gadania na TSie
Komentarz vłodka jest raczej podyktowany doświadczeniem wspólnego grania z różnymi ludźmi