GTA V - temat ogólny
Juz Konto zawieszoneTomPN pisze: Pojawiła się dzisiaj masa aukcji na allegro tego typu: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=52 ... st-visited
Wszystko rozeszło się bardzo szybko, ma ktoś jakiś pomysł skąd te keye mogą pochodzić?
Up.
Przed zakupem wystarczylo zerknac na pozytywy za co dosal za kupno czesci samochodowych i Left 4 Dead 2 L4D2 Trading Cards Karty STEAM . on nawet nie wiedzial ze kluczy steam nie ma ,napewno kupil w jakims key shopie po 50 zl i myslal ze zarobi .
Przed zakupem wystarczylo zerknac na pozytywy za co dosal za kupno czesci samochodowych i Left 4 Dead 2 L4D2 Trading Cards Karty STEAM . on nawet nie wiedzial ze kluczy steam nie ma ,napewno kupil w jakims key shopie po 50 zl i myslal ze zarobi .
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Nvidia opublikowała rewelacyjny artykuł dotyczący ustawień graficznych GTA V i ich wpływu na wydajność: http://www.geforce.com/whats-new/guides ... ance-guide
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Pozmieniałem sobie opcje w GTA wg. artykułu Nvidii (co najbardziej impactowało to do zera, a co nie to se ustawiłem sporo) i teraz mam 60-100 fps (zależy od lokacji) i gra ciągle śmiga płynnie w 1920x1080. Jestem zadowolony z wyniku nawet. Jak ktoś będzie chciał to rzuce screeny setów i ingame.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Oczywiscie, że tak
NA moim Gf 520M, i3-2310m i 3 giga ramu gra działa w stabilnych 30-45 fps w 800x600, przy 1024x768 już jest niestabilnie, przy 720p jest 20 fps. Przy sprzęcie powyżej spokojnie da radę pograć na najniższych możliwych ustawieniach.

Zrzuć jestem ciekawy o ile pogorszy sie grafika jak tak poustawiam jak ty i ile wzrosnie fpskomarEX pisze: Pozmieniałem sobie opcje w GTA wg. artykułu Nvidii (co najbardziej impactowało to do zera, a co nie to se ustawiłem sporo) i teraz mam 60-100 fps (zależy od lokacji) i gra ciągle śmiga płynnie w 1920x1080. Jestem zadowolony z wyniku nawet. Jak ktoś będzie chciał to rzuce screeny setów i ingame.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ja miałem tak samo jak przechodziłem na konsoli. Szału nie było jeżeli chodzi o fabułę i postacie. Lepsze wrażenie było na początku niż na końcu. Natomiast gra bardzo broni się mechaniką więc aż tak mi to nie przeszkadzało.
a poboczne dają radę? bo przeszedłem wątek główny na PS3 i zastanawiam się nad kupnem wersji na PC.