GTA V - temat ogólny
co się dzieje po zakończeniu fabuły singla? da się dalej ogarniać poboczne questy, znajdźki itp czy trzeba od nowa zaczynać?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Są trzy zakończenia. W przypadku dwóch z nich nie możesz już wykonywać niektórych misji (nie zdradzę dokładnie jakich). W przypadku trzeciego nadal możesz robić wszystko.

KONIEC SPOILERA KONIEC SPOILERA
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Nie bardzo ogarniam to GTA. Gram w trybie fabularnym. Jeśli chcę zatrzymać auto na stałe to muszę je kupić i później będę miał znacznik na mapie? Co z samochodami ukradzionymi i wstawionymi do garażu? Miałem samochód w garażu, wyjechałem nim, wysiadłem z niego i po powrocie w to miejsce samochodu już nie było.
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Może nie tylko ty tam kradniesz samochodytaquito pisze: Nie bardzo ogarniam to GTA. Gram w trybie fabularnym. Jeśli chcę zatrzymać auto na stałe to muszę je kupić i później będę miał znacznik na mapie? Co z samochodami ukradzionymi i wstawionymi do garażu? Miałem samochód w garażu, wyjechałem nim, wysiadłem z niego i po powrocie w to miejsce samochodu już nie było.

- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Na konsoli, samochód z garażu jak go gdzieś zostawiłeś, trafiał do garażu policyjnego.taquito pisze: Nie bardzo ogarniam to GTA. Gram w trybie fabularnym. Jeśli chcę zatrzymać auto na stałe to muszę je kupić i później będę miał znacznik na mapie? Co z samochodami ukradzionymi i wstawionymi do garażu? Miałem samochód w garażu, wyjechałem nim, wysiadłem z niego i po powrocie w to miejsce samochodu już nie było.
Pojawiła się dzisiaj masa aukcji na allegro tego typu: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=52 ... st-visited
Wszystko rozeszło się bardzo szybko, ma ktoś jakiś pomysł skąd te keye mogą pochodzić?
Wszystko rozeszło się bardzo szybko, ma ktoś jakiś pomysł skąd te keye mogą pochodzić?
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Jest w ogóle możliwa sprzedaż cd-keya do GTA na steam bo z tego co się orientuje to inaczej niż poprzez Gifta tego do steama nie podepniesz.TomPN pisze: Pojawiła się dzisiaj masa aukcji na allegro tego typu: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=52 ... st-visited
A to co to w ogóle ma znaczyć: "przy kupnie większej ilości kluczy obowiązkowe jest posiadanie różnych kont mail!!
tzn jeden klucz możemy wysłać na jeden mail!!!" Zakładam, że wysyłają dane do kradzionych kont czy do multi kont a nie cd-keye ale kto ich tam wie.