[CS:GO] Tematyczny Hyde Park

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Witajcie Łowcy

Masz dość grania z randomam(tu chyba nie ma takiej opcji bo każdy grał z Łowcami :P)i?Szukasz ogarnięty ludzi do wspólnego strzelania headów? Spróbuj swoich sił w Awangardzie !!!

Jesteśmy grupą skupioną głównie na graniu tzw. mixów czy matchmakingów! Jednak nie wyklucza to zakładania piątek klanowych! Poza tym nie opieramy się na samym CSie. Gramy też w mnóstwo innych gier. Oferujemy serwer TeamSpeak3, grupę prywatnych i publicznych serwerów CS:GO, oraz świetną atmosferę.
Jedynie co musisz zrobić żeby do nas do złożyć podanie na stronie http://awangardagroup.pl/ gdzie zostaniesz umówiony na krótką rozmowę rekrutacyjną.

Przyjmujemy wszystkich których wiek jest +17, ponieważ jakiś czas temu doszło do nieciekawych sytuacji związanych z ludźmi wlaśnie poniżej 17 roku życia, co nawet wyszło nam na plus. Obecnie w naszych szeregach jest ponad 35 osób, jednak jesteśmy przekonani, że czym więcej tym lepiej, dlatego jeżeli spełniasz następujące wymagania - minimalnie Gold Nova 1 i ukończone 17 lat, jest to miejsce idealne dla Ciebie! Do tego bardzo często organizujemy facebookowe giveaway'e, oraz ligi i turnieje.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie grupy,chętnie na nie odpowiem w razie problemów proszę o kontakt na podany steam:
http://steamcommunity.com/id/gomusss

To tak oficjalnie a teraz mniej :)
Jestem rekrutantem społeczności (to nie jest reklama) Awanagarda zrzeszającej ludzi grających w CS'a (głównie i inne gry zależnie od tego w co grają członkowie).Jeśli ktoś szuka jakiejś alternatywy do grania lub chce poznać nowych ludzi to zapraszam do składania podań i myślę że jakoś się dogadamy:)

PS.Post nie był w celu typowego zareklamowania strony-poprostu szukamy ludzi do wspólnego grania-mysle ze lowcy zrozumieja.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

jol jako ze bede od poniedzialku pl przez dwa tygodnie to chetnie bym postrzelal. ostatni raz gralem prawie rok temu, ranga legendarny orzelek. http://steamcommunity.com/id/matER22/ jak ktos cos to dodawac:).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

No i VP wygrało Esełę. :macha:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Ładniejsza waszym zdaniem jest emka Master Piece czy Hyper Beast?
Myślicie, że Hyper Beast jeszcze stanieje?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Hyper ładniejszy - stanieje i to dość szybko bo za tydzień-dwa-trzy startuje nowa operacja
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

vlodek2532 pisze: Hyper ładniejszy - stanieje i to dość szybko bo za tydzień-dwa-trzy startuje nowa operacja
Czy stanieje to nie byłbym pewien. Nawet jeśli operacja ruszy za pare tygodni (nikt nie wie czy tak będzie) to stopień zmiany ceny Hyper Beasta zalezy od tego czy w nowej operacji będzie do wydropienia skin na A1-S. A tego bym się nie spodziewał.
Póki co można polegać na standardowej obnizce cen powodowanej nasycaniem rynku skinem, ale nic innego i nic pewnego w tej kwestii nie wiadomo.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Początek operacji = min. -20% do ceny skinów bo ludzie wyprzedają, żeby przepustki kupić.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Hyper Beasta to raczej nie będą wyprzedawać w tym celu :>
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Na jakich dźwiękówkach gracie? Na stereo, czy używacie jakiejś symulacji przestrzennej?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

ASUS Xonar DX/XD - na zerowych ustawieniach + SuperLux HD330 czasem HD660 + ustawienia słuchawki w grze.

Żadne słuchawki 5.1/7.1 nie działają tak jak promują to producenci.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

snd_mixahead "0.05" + snd_headphone_pan_exponent "1"
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Dwa pytania. Które skiny szybko schodzą powiedzmy do 10-15E? Mam aktualnie 10E w portfelu i chciałbym jakiś zakupić, żeby potem go odsprzedać za PP. AK-47? M4A1-S? Stat traki? Drugie pytanie, czy też zdarza wam się odczuwać opóźnienie pomiędzy wciśnięciem klawisza a reakcją w grze? Jest to chwilowe, powiedzmy 10 s., po czym ustępuje, natomiast strasznie irytuje.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

http://steamcommunity.com/market/listin ... y%20New%29
http://steamcommunity.com/market/listin ... %20Wear%29
Skąd taki skok cenowy? Jeszcze nie tak dawno po max 0,05 to było a sam skin też nie wygląda jakoś superancko.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze: http://steamcommunity.com/market/listin ... y%20New%29
http://steamcommunity.com/market/listin ... %20Wear%29
Skąd taki skok cenowy? Jeszcze nie tak dawno po max 0,05 to było a sam skin też nie wygląda jakoś superancko.
To jakieś bzdury cenowe są
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Nie bzdury, tylko na Steamie często bywa, że ekwipunki znikają. Na rynku rówmież są jaja.. Oferty mają czkawkę i pojawiają się z opóźnieniem. Nieraz właśnie znika część ofert z rynku. Norma.
Tu jeszcze może być tak, że wsio najtańsze zostało przez kogoś nabyte ;P
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Burdel w cenach zrobiła ostatnio premiera GTA V. Ludzie zaczęli masowo wyprzedawać itemy po zaniżonych cenach aby mię cna GTA. Widać po kosach jak ceny poleciały w dół. Mój karambit -30Euro w przeciągu tygodnia poleciał :cry:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Czy to normalne, że dostałem "bana" za dobre wyniki? nie mogę grać turniejówek przez 21h, tłumaczą to tym, że muszą zaktualizować moją rangę. Tymczasem ja nawet jeszcze 10 potyczek nie wygrałem, żeby wiedzieć jaką mam rangę...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Możesz wygrać maks 2 mecze na dzień nie mając rangi.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Yhm, dzięki :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Blokada aby nie chciało się ludziom smurfować.
ODPOWIEDZ