Nuuvem - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Niestety ani jeden ani drugi pomysł nie pomaga. Swoją drogą żałosne że ktoś kupuje grę i w dniu premiery takie rzeczy... szybciej chyba zagram jak wyjdzie crack. totalny fail ze strony RG
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

Dlatego nie kupuje preorderów ;)
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

To spróbuj jeszcze tego może:
https://support.rockstargames.com/hc/en ... leshooting
Tam na końcu jest mowa o innych platformach, więc zakładam że chodzi o PC patrząc, że data postu jest z przed 10h ;)
Awatar użytkownika
Łowca

Niestety także nie pomogło napisałem do supportu ale zaczynam żałować kupna tej gry...
Awatar użytkownika
Łowca

Witam czy ktoś z was kupował może ostatnio Life Is Strange - Complete Season (Episodes 1-5) bo na Nuuvem jest właśnie notka że chyba kluczy brakuje, ale może po prostu zapomnieli zmienić. Nie chcem później czekac na klucz nie wiadomo ile :]
Oto notka
06/04/2015 - Devido a grande procura, as chaves de Life Is Strange - Complete Season (Episodes 1-5) esgotaram. Durante esse período, é possível comprar normalmente e os pedidos que ainda não receberam a chave, terão a entrega normalizada assim que estiverem disponíveis novamente. A previsão de normalização de entrega das chaves é até até 13/04/2015.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Valyrian pisze: Witam czy ktoś z was kupował może ostatnio Life Is Strange - Complete Season (Episodes 1-5) bo na Nuuvem jest właśnie notka że chyba kluczy brakuje, ale może po prostu zapomnieli zmienić. Nie chcem później czekac na klucz nie wiadomo ile :]
Oto notka
06/04/2015 - Devido a grande procura, as chaves de Life Is Strange - Complete Season (Episodes 1-5) esgotaram. Durante esse período, é possível comprar normalmente e os pedidos que ainda não receberam a chave, terão a entrega normalizada assim que estiverem disponíveis novamente. A previsão de normalização de entrega das chaves é até até 13/04/2015.
Pozdrawiam
a co na to google translate? Bo jak dla mnie wszystko jasne.
Awatar użytkownika
Łowca

Boże wiem co jest tu napisane, chodzi mi czy już ktoś zamawiał po tym 13.04 i czy dostał klucz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Tak
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Ponownie paczka batmanów :)
http://www.nuuvem.com.br/combos#pacote-batman
19,99R$
Awatar użytkownika
Łowca

Coś mam problem z zakupem tego life is strange. Zainstalowałem Holę, założyłem konto, i teraz jak już chcę zakupić grę to przy próbie logowania pojawia mi się error 404, lub jak już się uda dojść do koszyka to pojawia mi się to:
Unfortunately your purchase may not be finalized.
Please contact us on our support pages.

Infelizmente sua compra não pode ser efetuada.
Entre em contato conosco em nossa página de suporte.
Proszę o pomoc bo na prawdę zależy mi na tej grze. Hola przez Brazylię,
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Valyrian pisze: Coś mam problem z zakupem tego life is strange. Zainstalowałem Holę, założyłem konto, i teraz jak już chcę zakupić grę to przy próbie logowania pojawia mi się error 404, lub jak już się uda dojść do koszyka to pojawia mi się to:
Unfortunately your purchase may not be finalized.
Please contact us on our support pages.

Infelizmente sua compra não pode ser efetuada.
Entre em contato conosco em nossa página de suporte.
Proszę o pomoc bo na prawdę zależy mi na tej grze. Hola przez Brazylię,
wejdź przez Argentynę i spróbuj się zalogować. mi się udało i do koszyka też się dodaje. dalej nie sprawdzałem.
Awatar użytkownika
Łowca

Ok udało się dzięki, teraz takie pytanie bo posiadam kartę MasterCard, za jej pomocą kupowałem już gry na innych stronach, czy mógł byś wytłumaczyć co znaczą te oznaczenia na tej stronie. Chodzi mi o punkt CPF i CEP. Czy ktoś z was płacił w ogóle na tej stronie kartą płatniczą, czy zostaje mi tylko założyć Paypal'a.
Paypala nie posiadam.

Obrazek
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

Z tego co się orientuję nie ma możliwości płacenia karą z polski, załóż sobie konto na PP, zajmie Ci to z 15 minut.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2015, o 17:33 przez GhostHound, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Valyrian pisze: Ok udało się dzięki, teraz takie pytanie bo posiadam kartę MasterCard, za jej pomocą kupowałem już gry na innych stronach, czy mógł byś wytłumaczyć co znaczą te oznaczenia na tej stronie. Chodzi mi o punkt CPF i CEP. Czy ktoś z was płacił w ogóle na tej stronie kartą płatniczą, czy zostaje mi tylko założyć Paypal'a.
Paypala nie posiadam.

Obrazek
CPF to numer ID (Cadastro de Pessoa Física), którego na pewno nie posiadasz, więc kartą nie zapłacisz.
Awatar użytkownika
Łowca

A ile czasu będzie trwało połączenie Paypala z kontem bankowym ?, bo w przyszłym tygodniu mam zamiar rozwiązać umowę ze swoim bankiem (Alior bank kto ma wie co się tam zaczęło dziać ^^) Czy mogę po prostu przelać pieniądze na konto paypala bez konieczności ich łączenia i wtedy dokonać zakupu ?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Na paypal masz opcję doładuj konto błyskawicznie. Z WBK mam doładowane do 5 minut.
Awatar użytkownika
Łowca

Dziękuje, będę próbował.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Próbowałem przed chwilą kupić paczkę Batmanów i za każdym razem dostawałem informację, że produkt jest niedostepny w moim regionie. Próbowałem na vpn brazylijskim i argentyńskim...
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Przez holę?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Tak, przez holę