Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
To spróbuj jeszcze tego może:
https://support.rockstargames.com/hc/en ... leshooting
Tam na końcu jest mowa o innych platformach, więc zakładam że chodzi o PC patrząc, że data postu jest z przed 10h
https://support.rockstargames.com/hc/en ... leshooting
Tam na końcu jest mowa o innych platformach, więc zakładam że chodzi o PC patrząc, że data postu jest z przed 10h

Witam czy ktoś z was kupował może ostatnio Life Is Strange - Complete Season (Episodes 1-5) bo na Nuuvem jest właśnie notka że chyba kluczy brakuje, ale może po prostu zapomnieli zmienić. Nie chcem później czekac na klucz nie wiadomo ile :]
Oto notka
Oto notka
Pozdrawiam06/04/2015 - Devido a grande procura, as chaves de Life Is Strange - Complete Season (Episodes 1-5) esgotaram. Durante esse período, é possível comprar normalmente e os pedidos que ainda não receberam a chave, terão a entrega normalizada assim que estiverem disponíveis novamente. A previsão de normalização de entrega das chaves é até até 13/04/2015.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
a co na to google translate? Bo jak dla mnie wszystko jasne.Valyrian pisze: Witam czy ktoś z was kupował może ostatnio Life Is Strange - Complete Season (Episodes 1-5) bo na Nuuvem jest właśnie notka że chyba kluczy brakuje, ale może po prostu zapomnieli zmienić. Nie chcem później czekac na klucz nie wiadomo ile :]
Oto notkaPozdrawiam06/04/2015 - Devido a grande procura, as chaves de Life Is Strange - Complete Season (Episodes 1-5) esgotaram. Durante esse período, é possível comprar normalmente e os pedidos que ainda não receberam a chave, terão a entrega normalizada assim que estiverem disponíveis novamente. A previsão de normalização de entrega das chaves é até até 13/04/2015.
Coś mam problem z zakupem tego life is strange. Zainstalowałem Holę, założyłem konto, i teraz jak już chcę zakupić grę to przy próbie logowania pojawia mi się error 404, lub jak już się uda dojść do koszyka to pojawia mi się to:
Proszę o pomoc bo na prawdę zależy mi na tej grze. Hola przez Brazylię,Unfortunately your purchase may not be finalized.
Please contact us on our support pages.
Infelizmente sua compra não pode ser efetuada.
Entre em contato conosco em nossa página de suporte.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
wejdź przez Argentynę i spróbuj się zalogować. mi się udało i do koszyka też się dodaje. dalej nie sprawdzałem.Valyrian pisze: Coś mam problem z zakupem tego life is strange. Zainstalowałem Holę, założyłem konto, i teraz jak już chcę zakupić grę to przy próbie logowania pojawia mi się error 404, lub jak już się uda dojść do koszyka to pojawia mi się to:Proszę o pomoc bo na prawdę zależy mi na tej grze. Hola przez Brazylię,Unfortunately your purchase may not be finalized.
Please contact us on our support pages.
Infelizmente sua compra não pode ser efetuada.
Entre em contato conosco em nossa página de suporte.
Ok udało się dzięki, teraz takie pytanie bo posiadam kartę MasterCard, za jej pomocą kupowałem już gry na innych stronach, czy mógł byś wytłumaczyć co znaczą te oznaczenia na tej stronie. Chodzi mi o punkt CPF i CEP. Czy ktoś z was płacił w ogóle na tej stronie kartą płatniczą, czy zostaje mi tylko założyć Paypal'a.
Paypala nie posiadam.

Paypala nie posiadam.

- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Z tego co się orientuję nie ma możliwości płacenia karą z polski, załóż sobie konto na PP, zajmie Ci to z 15 minut.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2015, o 17:33 przez GhostHound, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
CPF to numer ID (Cadastro de Pessoa Física), którego na pewno nie posiadasz, więc kartą nie zapłacisz.Valyrian pisze: Ok udało się dzięki, teraz takie pytanie bo posiadam kartę MasterCard, za jej pomocą kupowałem już gry na innych stronach, czy mógł byś wytłumaczyć co znaczą te oznaczenia na tej stronie. Chodzi mi o punkt CPF i CEP. Czy ktoś z was płacił w ogóle na tej stronie kartą płatniczą, czy zostaje mi tylko założyć Paypal'a.
Paypala nie posiadam.
A ile czasu będzie trwało połączenie Paypala z kontem bankowym ?, bo w przyszłym tygodniu mam zamiar rozwiązać umowę ze swoim bankiem (Alior bank kto ma wie co się tam zaczęło dziać ^^) Czy mogę po prostu przelać pieniądze na konto paypala bez konieczności ich łączenia i wtedy dokonać zakupu ?