Promocje pudełkowe na PC

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

browarnik pisze:
yocki pisze: No zobaczymy teraz, czy Ci zrealizują czy anulują :D
Na bank zrealizują bo to nie był błąd cenowy tylko za tyle faktycznie można MM X dostać. Sam kupiłem za 19.99 zł jakiś czas temu u nich w salonie. Swoją drogą świetne wydanie :tak: Przygody Tintina są nawet tańsze bo przy kasie z tych 4,49 jest rabat jakiś i wychodzi mniej niż 3 zł :D
Mówiąc szczerze to ja grę już mam. Kupiłem 2 kopię M&M X: Legacy na handel :E
A TinTina to już dawno chciałem kupić, teraz się udało. A czy będzie za 4.49 czy nawet mniej to mnie to osobiście wisi. I tak chciałem to obadać :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

Kupił ktoś może już Baldura EE z Biedronki? Wie ktoś coś czy to wersja steamowa no i czy w pudełku jest coś więcej niż płytka?
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

szczypiorofix pisze: Kupił ktoś może już Baldura EE z Biedronki? Wie ktoś coś czy to wersja steamowa no i czy w pudełku jest coś więcej niż płytka?
Ja nie kupiłem, ale widziałem pudełko z grą. Z tyłu pudełka nie piszę, że gra jest do aktywacji na Steam (co nie oznacza, że takowa nie jest).
Prócz gier z listy widziałem:
Trials Fusion 19.99 zł
Starpoint Gemini 2 (Stalowa Seria) 39.99 zł
Endless Space (Stalowa Seria) 39.99 zł
Memento Mori 2 (Stalowa Seria) 39.99 zł
Garshasp: The Monster Slayer 19.99 zł
LEGO Batman + LEGO Batman 2 Pak 39.99 zł
Remember Me 39.99 zł
Były też inne gry, ale już nie pamiętam jakie.
Aha, i na pudełku z Sid Meier' Civilization IV Wydanie Kompletne Rozszerzone oraz na paku GT Legends + GTR2 pisało, iż gry są na Steam oraz posiadają polską wersję językową.
Na wizualizacji na stronie biedronki była okładka z Deus Ex: The Fall, a podpis był że to Bunt Ludzkości w wersji Gold. Są obie te gry, i obie po 19.99 zł. Aha, i Assassin's Creed, Rayman Origins (tu pewność na 99%) oraz Metro: Last Light jest za 19.99 a nie za 39.99 zł.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2015, o 13:35 przez Hemiq, łącznie zmieniany 4 razy.
Ci użytkownicy podziękowali Hemiq za ten post:
remike
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Z tego co widziałem, to Baldur ma przeźroczyste pudełko, więc raczej w środku znajduje się sama płytka. Wnioskuję na podstawie doświadczeń z biedronkowymi wyprzedażami.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Bust3r pisze: Z tego co widziałem, to Baldur ma przeźroczyste pudełko, więc raczej w środku znajduje się sama płytka. Wnioskuję na podstawie doświadczeń z biedronkowymi wyprzedażami.
Możliwe. Ale może być z tyłu okładki nadrukowany klucz Steam.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ten Baldur ... pewnie jeśli nie jest na Steama to nie jest po polsku?
Czy pudełko wygląda tak jak tutaj? : youtube .com/watch?v=YwLmbMAlh1U
Swoją drogą : skąd Biedronka ma źródło do pudełkowej wersji, która to wersja zbyt popularna (weszła niedawno z tego co się orientuję) nie jest i to wydanie chyba jako takiego polskiego wydawcy nie ma.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2015, o 13:33 przez szczypiorofix, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

szczypiorofix pisze: Ten Baldur ... to nic nie jest napisane, że (nawet gdyby nie był steam) był po polsku?
Czy pudełko wygląda tak jak tutaj? : youtube .com/watch?v=YwLmbMAlh1U
Tak wygląda. Tylko że jest informacja, że Cenega to u was wydała oraz że gra jest w podwójnej wersji językowej (PL i ENG). A i opakowanie jest przezroczyste.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

@Hemiq: dzięki za informację. Czyli najprawdopodobniej wersja non-steam. W sumie to aż tak bardzo na tym, żeby to był steam, mi nie zależy. Pytanie teraz: czy warto za te 4 dychy?
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

szczypiorofix pisze: @Hemiq: dzięki za informację. Czyli najprawdopodobniej wersja non-steam. W sumie to aż tak bardzo na tym, żeby to był steam, mi nie zależy. Pytanie teraz: czy warto za te 4 dychy?
Ja miałem brać, o ile gra jest na Steam. Klucz bym sprzedał bo grę mam. A tak, to nie będę ryzykować.

Mnie teraz ciekawi, czy warto dać te 40 zł za Sleeping Dogs: Definitive Edition albo Remember Me.

Edit. Był też Darksiders II za 39.99 zł. Właśnie mi się przypomniało. Edycja premierowa. Klucz do aktywacji tylko na terytorium Polski.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Hemiq pisze: Aha, i na pudełku z Sid Meier' Civilization IV Wydanie Kompletne Rozszerzone (...) pisało, iż gry są na Steam oraz posiadają polską wersję językową.
Czyli mam rozumieć, że wersja Steamowa też jest w polskiej wersji językowej, pomimo braku takiej informacji w sklepie?
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Cryobraz pisze:
Hemiq pisze: Aha, i na pudełku z Sid Meier' Civilization IV Wydanie Kompletne Rozszerzone (...) pisało, iż gry są na Steam oraz posiadają polską wersję językową.
Czyli mam rozumieć, że wersja Steamowa też jest w polskiej wersji językowej, pomimo braku takiej informacji w sklepie?
To jest IMO taka sytuacja, jak była z Titan Questem. Pisało, że jest i PL i Steam a gra na płycie na Steama nie była. IMO jest tutaj błąd na tym Civ4. Ale czy z wersją językową, czy z DRMem to nie wiem.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

Aktualnie w biedronce są gry po 19.99zł. M.in Torchlight II, Symulatory, Assassin's Creed I, Rayman Origins. Reszty nie pamiętam.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Esaroth pisze: Aktualnie w biedronce są gry po 19.99zł. M.in Torchlight II, Symulatory, Assassin's Creed I, Rayman Origins. Reszty nie pamiętam.
A o czym piszemy przez kilka postów? O grach w biedronce.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Cryobraz pisze:
czwórka na steamie nie ma PL
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Z Civką to może być też tak, że przy instalacji z płyty będzie PL ale na Steamie bezpośrednio tego języka nie ma. Starsze tytuły zdaje się tak się czasami instalowały.
ed. albo myli mi się z Uplay, bo tam na pewno tak to działało
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Uplay ma tak że płytka/instalator swoje a sam klient - swoje, np. bezpośrednio z klienta AC II czy Splinter Cell Conviction jest po angielsku natomiast jeśli masz płytkę / instalator z innego źródła (np. z cdp) to już masz polski język.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

Widziałem EndWara za 20 i Rise of Venice za 20. Serious Sam 3 nie jest za 40 tylko za 20. Naruto ma klucz do nobox, a potem daje klucz Steam.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Injustice też ma klucz do nobox a potem daje klucz Steam. Tak tylko potwierdzam jakby co ;)

Wziąłem też grę 1 Heart za 20 złoty... zobaczymy co to za tytuł ;)
No i Inversion w premierowej edycji.

PS: Jak u kogoś nie ma gier na wystawie to radzę się popytać kasjerów. U mnie w jednej biedronce same symulatory leżały a po zapytaniu się donieśli inne gry.

PS2: U mnie też jest Deus Ex The Fall ale za 39,90. Dodatkowo Darksiders 2 premierowe ale nie pamiętam ceny :P

Małe pytanie: Czy ktoś widział Batmana Arkham Origins z DLC Deathstroke? (czy jak się to tam pisze)
U mnie niestety same premierówki ale nawet ciężkie co wskazuje, że nie ma w środku samej płytki.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2015, o 16:57 przez SKODR, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

W kolejnej biedronce były jeszcze Space Hulk (Stalowa Seria), Magicka Wydanie Kompletne, Dwupak Scooby-Doo, jakaś gra karaoke co ją wydawał Techland. Te po 39.99 zł. Był też APOX za 19.99 zł.
Co do Serious Sam 3 - to w jednej biedrze widziałem za 19.99, a w innej za 39.99 zł.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

SKODR pisze: Małe pytanie: Czy ktoś widział Batmana Arkham Origins z DLC Deathstroke? (czy jak się to tam pisze)
U mnie niestety same premierówki ale nawet ciężkie co wskazuje, że nie ma w środku samej płytki.
Na PC deathstroke jest integralną częścią gry.
ODPOWIEDZ