[PC] Heroes of the Storm
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Dostaliście klucze czy zaproszenie, które możecie reedemować tylko na konto, z którego wysłaliście zgłoszenie? Ja dostałem takie do reedemowania miesiąc temu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
Jeśli ktoś jeszcze nie ma klucza to chętnie oddam 3x.
Mogę też wspólnie pograć, tylko że z kimś kto ogarnia - gracze lola raczej niemile widziani.
Gram najczęściej specjalistami, głownie Abathur.
pm
Mogę też wspólnie pograć, tylko że z kimś kto ogarnia - gracze lola raczej niemile widziani.
Gram najczęściej specjalistami, głownie Abathur.
pm
Co jest złego w graczach lol'a? LoL jest prostszy niż Dota owszem ale HOTS jest tak prostym MOBA że ja jako 4 letni gracz lol'a czuję niesmak po tym. Fajna gra na chill'out nudę, jednak nie na takie granie jak w lol'a czy dotę. PS: Jakieś uprzedzenia do graczy lol'a, chcesz mi coś powiedzieć

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Od siebie dodam bo też trochę grałem w LoL'a, że w tej grze jest masa "toksycznych graczy"
Co do HotS'a to faktycznie jest to trochę inna MOBA od LoL'a czy Doty 2.
Tu liczy się bardzo gra zespołowa i zgranie drużyny. Nie ma takich sytuacji jak w Dota 2 czy w LoL'u, że jeden gracz może zostać tak bardzo z feedowany i to on może przesądzić o całej rozgrywce.
Inny aspekt to że HotS jest to najbardziej dynamiczna MOBA jaka do tej pory wyszła. Tu gry trwają nawet kilka minut bo sam grałem w takich gdzie cała rozgrywką trwała około 10 min. W Dota 2 czy w LoL'u to przeważnie gry trwają około 40 min a nawet i więcej.