Cicha mysz i klawiatura

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Cześć!
Poszukuję cichej myszki i klawiatury, może ktoś mógłby coś doradzić? ;)

Mieszkam w kawalerce i moja dziewczyna dostaje szału jak muszę pracować w nocy. Stąd takie nietypowe poszukiwania :)
Widziałem recenzje różnych bezgłośnych myszy/klawiatur, ale na ogół nie są one zbyt pochwalne.

Mogą być zarówno na przewodzie, jak i bezprzewodowe, w zestawie lub kupowane oddzielnie.
Budżet jakieś... 350zł?

Nie musi to być ultra gamingowy, wypasiony sprzęt, grunt by był jako tako porządny i się nie rozsypał zbyt szybko.

Ktoś coś?
Awatar użytkownika
Łowca

Jeśli chodzi o myszkę to polecam: A4 Tech A4T X750 XGame Laser, z klawiatur natomiast Natec zANDER BACKLIGHT BLACK lub Natec MEDUSA 2 BACKLIGHT BLACK
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ok, dzięki za radę ;)
Klawiatura rzeczywiście wygląda ciekawie, choć pewnie brałbym model bez podświetlenia- bo i tak go w sumie nie potrzebuję.

Może ktoś miałby jeszcze jakieś inne sugestie? ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Może mechanik z oringami? Ale to by się musiał wypowiedzieć ktoś, kto faktycznie takiego zestawu używa.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

MrKaszka pisze: Jeśli chodzi o myszkę to polecam: A4 Tech A4T X750 XGame Laser, z klawiatur natomiast Natec zANDER BACKLIGHT BLACK lub Natec MEDUSA 2 BACKLIGHT BLACK
Nie wydaje mi się aby można było nazwać tę myszkę cichą. Dodam jeszcze, że wygląda niby solidnie, ale ma beznadziejny, gruby, sztywny kabel (w żadnej myszce kabel tak mnie nie wkurzał). Ponadto w moim przypadku pokrętło zaczęło szybko nawalać, jeden z bocznych przycisków lekko się poluźnił, a drugi nie zawsze chce "załapać" (ale to ostatnie to już po dłuższym użytkowaniu). Generalnie nie polecam. Właściwie wszytko co ma znaczek A4T jest niegodne polecenia.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Od siebie nie polecam Mad Catz R.A.T. 7, mam już 2 taką myszkę (w pierwszej sensor padł i wymienili na nową) i sensor dalej wariuje, blokuje się, zwalnia oraz zacina. Generalnie oceniam na 3/10
Awatar użytkownika
Łowca

Logitech k400r tylko polecam do tego aku+ładowarke do aku
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ok, jeżeli czegoś "nie polecacie" to moglibyście od razu napisać co byście zatem polecili :]
Wolałbym wiedzieć w co mogę celować, a nie czego unikać ;)

Choć za te rady również dziękuję
ODPOWIEDZ