Dowód zakupu czyli paragon sprzed kilku lat? Czy same zdjęcia wystarczą?
Koniec GFWL
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Hemiq pisze:Resident Evil 5 się aktywował z Biedronki, DiRT 3 z Gamebooka, SSF IV z premieropodobnego wydania (pozostałości z biedronek, premierowa okładka, w środku instrukcja jakby z Nowej Premium Games).Maikeru pisze: Ubiegłeś mnie
A to moja lista trochę w innej formie
Jakby ktoś miał jakieś dodatkowe informacje/uwagi niech piszeSpoiler:pokaż
Dzięki za sugestie

"Batman: Arkham Asylum (aktywuje wersję GoTY)"
Ja też paragon z wersji PKK gdzieś dawno posiałem więc wysłałem zdjęcie kodu z własnym mailem napisanym na karteczce papieru.
A i ważne żeby w zgłoszeniu na http://support.wbgames.com/ics/support/ ... le=classic wszędzie podawać ten sam mail, bo nie dostaniecie "ticketa" który potwierdza że zgłoszenie doszło .
Po 2 dniach kod GoTY
.
Ja też paragon z wersji PKK gdzieś dawno posiałem więc wysłałem zdjęcie kodu z własnym mailem napisanym na karteczce papieru.
A i ważne żeby w zgłoszeniu na http://support.wbgames.com/ics/support/ ... le=classic wszędzie podawać ten sam mail, bo nie dostaniecie "ticketa" który potwierdza że zgłoszenie doszło .
Po 2 dniach kod GoTY

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 1 kwie 2015, o 17:15 przez WujekSarge, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurde, to Wy teraz macie takiego fajnego Complete'a a ja mam od półtorej roku na steamie 3 DIRTa w zwykłej wersji :/ Powinni zrobić jakąś opcję fuzji też dla tych, co mają już grę od dawna i to w takiej wersji, bo innej nie było na horyzoncie jeszcze
.

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Ale nie tylko posiadacze pudełkowych kopii dostaną Complete. Ci, którzy mają na Steamie zwykłą wersję z bundla czy po prostu kupioną w wersji cyfrowej też ją dostaną.
Tutaj treść całego newsa:
EDIT: No i stara wersja z GfWL zostanie w bibliotece.JustBigLee - community maganer CM pisze:For those not seeing it in your library it may take a little while to appear. Sit tight, I can see people are already playing so we know it's working
Tutaj treść całego newsa:
Spoiler:pokaż