WSPÓLNE ZAKUPY
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
A czy można by było kupić jedną grę z tego bundla od kogoś ? Chciałbym właśnie odkupić Dungeons Steam Special Edition (wiem napisałem w dwóch miejscach ale w końcu nie wiem gdzie, sorry za kłopot)
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Chyba że tak.
Mogę się mylić.

Wątpię, że ktoś sprzeda. Nie było tej gry w żadnym bundlu. I każdy dla siebie chce ją zostawić.
3. Hemiq (ale na razie nie mam kasy i musiałby ktoś za mnie założyć, oddam na 100%).
Ja tylko jestem zainteresowany Patrician III
więc jak ktoś nie dla tego kupuję to można negocjować 

Cena spadła za 10-pak poniżej 20$ ciekawe jak nisko zejdzie.
1.Killjoy
2.kurono
3. Hemiq
4. Kazujaman
5.Torrso
6. PrezessPL
7. ciapex86
8. JACKo
9. raven_raven
10. Lotheneil
@Refty: Patrician III mi zbędny, chętnie odstąpię za jakieś grosze albo (lepiej) zbędny Tobie, a interesujący mnie kluczyk
2.kurono
3. Hemiq
4. Kazujaman
5.Torrso
6. PrezessPL
7. ciapex86
8. JACKo
9. raven_raven
10. Lotheneil
@Refty: Patrician III mi zbędny, chętnie odstąpię za jakieś grosze albo (lepiej) zbędny Tobie, a interesujący mnie kluczyk

coś się może znaleźć
Poszukam co ja tam mam zbędnego
Na razie znalazłem Grotesque Tactics 2 i RIP Trilogy

Ostatnio zmieniony 20 maja 2013, o 19:45 przez Refty, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Killjoy, mówiłem Ci o tym, że wszystkie bundlowe zbiórki mają być konsultowane.
Na waszym miejscu bym się zapytał.1. Zabrania się otwierania zapisów na Happy Hours, bądź jakiekolwiek wspólne zakupy bundli bez konsultacji z administracją.
2. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych (np . z Macappdeals).
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Też to mówiłem, ale on stwierdził że można.Stary pisze: Killjoy, mówiłem Ci o tym, że wszystkie bundlowe zbiórki mają być konsultowane.
Na waszym miejscu bym się zapytał.1. Zabrania się otwierania zapisów na Happy Hours, bądź jakiekolwiek wspólne zakupy bundli bez konsultacji z administracją.
2. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych (np . z Macappdeals).

To bardziej chodziło o HH niż o takie kupno. Nie pamiętam, żeby był problem ostatnio. Oczywiście się mogę mylić.Stary pisze: Killjoy, mówiłem Ci o tym, że wszystkie bundlowe zbiórki mają być konsultowane.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2013, o 19:50 przez Refty, łącznie zmieniany 1 raz.