Fifa 15 sposób na zarabianie coinsów.

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Cześć, mam przegrane w fifce 15 dobre 130 godzin w tej chwili i lekko mi się znudziła, zatem postanowiłem się podzielić spoko opcją na szybki zarobek tzw. "coinsów". Myślę, że sposób jest bardzo mało wyeksploatowany, ponieważ skupiając się na nim i samej grze potrafiłem wyciągnąć ze 100 tysięcy dziennie.

Cały szkopuł tkwi w umiejętnym wykorzystaniu zawodników z naszej E-klapy. Sposób w linku poniżej, przy okazji zareklamuję swój kanał :P Oczywiście nie namawiam do oglądania reszty, po prostu uważam że sposób jest naprawdę niezły, zwłaszcza jeśli brakuje Wam siana na kontrakty, kondycję czy inne duperele. FILM NIE PREZENTUJE JAK ZDOBYĆ COINSY ZA DARMO!!!

https://youtu.be/LAzVKhFwdWY
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Skąd te łapki w dół? Zły sposób? Wg mnie o wiele lepszy niż niektóre prezentowane na YT. Może coś z głosem nie tak, ewentualnie jakością wideo? Byłbym wdzięczny za jakąś werbalną krytykę ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

zazdraszczajo Ci
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Nie no, poważnie mówię. Może sam coś źle robię i nawet o tym nie wiem. Albo mam zwyczajnie spier*olony głos :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Co do sposobu to się nie wypowiem, bo się nie znam (może łapy w dół właśnie dlatego, że się podzieliłeś sposobem?:P) :P Głos masz w porządku, tylko, że słychać cię tylko w prawej słuchawce :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Czuk pisze: Nie no, poważnie mówię. Może sam coś źle robię i nawet o tym nie wiem. Albo mam zwyczajnie spier*olony głos :D
co do głosu to jest ok, jesteś po mutacji i nadajesz się do teamów w CS :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

W CS niestety wieczny silver, na mm wieczne suka bliacz. Całe szczęście, już chciałem modulatorem działać ;p
ODPOWIEDZ