Nowości

Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 121 razy
Podziękowania: 2 razy

Jak zwykle jestem 100 lat za murzynami i dopiero dzisiaj zauważyłem w iTunes możliwość przesłuchania nowego albumu Daft Punk za darmo. Właśnie sobie go włączyłem i zaczyna się rewelacyjnie, więc jeśli ktoś jest taką gapą, jak ja, to polecam wejście w stronę wykonawcy, bo właśnie tam można znaleźć tę możliwość.

Premiera odbędzie za 2 dni, a cena to 10 ojrasów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

jeti pisze: Jak zwykle jestem 100 lat za murzynami i dopiero dzisiaj zauważyłem w iTunes możliwość przesłuchania nowego albumu Daft Punk za darmo. Właśnie sobie go włączyłem i zaczyna się rewelacyjnie, więc jeśli ktoś jest taką gapą, jak ja, to polecam wejście w stronę wykonawcy, bo właśnie tam można znaleźć tę możliwość.

Premiera odbędzie za 2 dni, a cena to 10 ojrasów.
Mówisz o R.A.M (Random Access Memory)? Get lucky z tego albumu jest niezły (jeśli nie świetny).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Ogólnie to nowa płyta Daft Punków sama w sobie jest średnia, patrząc na te poprzednie, mam nadzieję że wydana w czerwcu zremixowana przez Daftów płyta Random Access Memory będzie ciekawszym doznaniem.
Awatar użytkownika
VIP

Tak, Random Access Memory. Teraz jestem jakoś za połową i niestety jest trochę nierówno. Raz hit, raz chała. Podoba mi się jednak odejście od elektroniki, na korzyść oldschoolowego funku. To najlepsze, co mogli zrobić.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Quise pisze: Ogólnie to nowa płyta Daft Punków sama w sobie jest średnia, patrząc na te poprzednie, mam nadzieję że wydana w czerwcu zremixowana przez Daftów płyta Random Access Memory będzie ciekawszym doznaniem.
Czekaj, nie kapuje. Będą swoją płytę remixować?
jeti pisze: Tak, Random Access Memory. Teraz jestem jakoś za połową i niestety jest trochę nierówno. Raz hit, raz chała. Podoba mi się jednak odejście od elektroniki, na korzyść oldschoolowego funku. To najlepsze, co mogli zrobić.
Mam nadzieje że jak przesłucham całość to będe zadowolony.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Hemiq pisze:
Quise pisze: Ogólnie to nowa płyta Daft Punków sama w sobie jest średnia, patrząc na te poprzednie, mam nadzieję że wydana w czerwcu zremixowana przez Daftów płyta Random Access Memory będzie ciekawszym doznaniem.
Czekaj, nie kapuje. Będą swoją płytę remixować?

Właśnie szukam strony na której to przeczytałem. Jak znajdę to zalinkuje.

EDIT: Coś znalazłem

"Daft Punk w ostatnim wydaniu magazynu Mixmag potwierdzają pracę nad materiałem zawierającym remixy numerów z najnowszego albumu! Na pierwszy ogień pójdzie Get Lucky, który ukaże się pod koniec czerwca!"
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Quise pisze: Właśnie szukam strony na której to przeczytałem. Jak znajdę to zalinkuje.

EDIT: Coś znalazłem

"Daft Punk w ostatnim wydaniu magazynu Mixmag potwierdzają pracę nad materiałem zawierającym remixy numerów z najnowszego albumu! Na pierwszy ogień pójdzie Get Lucky, który ukaże się pod koniec czerwca!"
To czekam(y) :!:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Jak już jesteśmy przy Get Lucky, osobom którym spodobała się ta grafika Daftów na tle zachodzącego słońca - polecam film, który był inspiracją dla tego motywu. Mianowicie chodzi tutaj o "THX 1138". Jest to film sci-fi George Lucasa dla fanów takich książek jak "Nowy Wspaniały Świat" czy "1984" ten film powinien się spodobać.
Awatar użytkownika
VIP

Wczoraj odbyła się premiera nowego albumu Alice In Chains i właśnie obczaiłem, że już jest w Spotify. Zabieram się za słuchanie, a poniżej wrzucam też linka do singla, jeśli ktoś jeszcze go nie słyszał.
http://youtu.be/9KmYFY5oOvM
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

No w końcu coś wartego zainteresowania, a nie jakieś gry, których na oczy nie zobaczę ;) szybko włączam!

Swoją drogą, nie wiem po co w spotify jest opcja obserwowania, jak w żaden sposób nie jestem informowany o niczym nowym dodanym od danego artysty. To chyba tylko na fejsa jest...
Awatar użytkownika
VIP

Niekoniecznie nowość, ale może ktoś, podobnie jak ja, pominął nową, genialną płytę Bonobo sprzed dwóch miesięcy, a to najlepszy album, jaki słyszałem od dawna. Dowiedziałem się o nim przypadkiem, bo z plakatu promującego koncert w Warszawie.
http://youtu.be/TiYsnlPTX48
Awatar użytkownika
VIP

Pierwszy singiel z nowej płyty Nine Inch Nails, która wyjdzie 3 września.
http://youtu.be/TgwrxcO48N8
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Kontakt:

Słucha ktoś tutaj Imagine Dragons? Nie wiem, czy nadaje się do tego tematu, ale ich pierwsza płyta w Polsce ukazała się całkiem niedawno. Jak ktoś już zna ten zespół, to pewnie z takich kawałków jak Radioactive lu It's Time, ale zachęcam do zapoznania się z resztą twórczości. Bardzo dobry zespół.
Drugim zespołem, o którym chcę wspomnieć, jest Hurts. Tworzą bardzo dobrą muzykę synth-pop. Ich najnowsza płyta Exile ukazała się już jakiś czas temu, ale jak ktoś nie słyszał to również zachęcam do zapoznania się.
ODPOWIEDZ