Keye z płyt Call of Duty wymieniane na kody Steam

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Siema :piwo:
Sprawa wygląda następująco. Mam oryginalne płyty z kodami do Call of Duty 1, Call of Duty 2, World at War, Modern Warfare. Są to kody DRM-free. Czy jesli napisze do supportu Activision, wyśle zdjęcia płyt, kodów itp, to da rade, żeby dali mi kody na steam? Popsuł mi się napęd i zainstalowanie tych gier będzie dla mnie trochę problematyczne w tej chwili. Do tego dochodzi fakt instalowania kilku patchów jeden po drugim, co też irytuje. Robił kiedyś ktoś coś podobnego? Kiedyś słyszałem, ze komuś się udało, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby Activision było tak hojne. Jest sens kombinować czy szkoda zachodu?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 64 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Możesz też kupić grę na steamie, taką dostaniesz odpowiedź. A jak bardzo chcesz grać to ściągnij obraz płyty z torrentów czy tam innych i wpisuj swój cd-key z pudełka, multi bez problemu bangla.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Skoro ci na tym zależy to zawsze jest sens :-) (nie zaszkodzi ci spróbować :P) Co do tego czy komuś się udało, też czytałem, że tak, choć to było w przypadku origina. Opcja Wassera też jest dobra :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Mało prawdopodobne. Zaproponują wysyłkę nowych nośników po 10$ szt. Na nośniki jest zawsze 90dni gwarancji. A potem - rób co chcesz...

Z drugiej strony... Osobiście znam osobę, której Activision zwróciło pieniądze za Season Pass do CoD. I to na x360!
A podobno się nie da...

btw, żaden z kodów Call of Duty nie jest DRM-Free. Najwyżej Steam-free ;)
Ostatnio zmieniony 21 mar 2015, o 19:10 przez buck, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

buck pisze: Mało prawdopodobne. Zaproponują wysyłkę nowych nośników po 10$ szt. Na nośniki jest zawsze 90dni gwarancji. A potem - rób co chcesz...

btw, żaden z kodów Call of Duty nie jest DRM-Free. Najwyżej Steam-free ;)

A po co mi nowe nośniki, gdy nie mam napędu ?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Nic nie pisz, odpuść sobie. Nie ma sensu i tak wszyscy umrzemy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

dorec237 pisze: A po co mi nowe nośniki, gdy nie mam napędu ?
No... nie wiem...
Kombinuj.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Ja pisałem do Acti z prośbą o klucze do jedynki z dodatkiem i dwójki, support podał mi linki do pobrania cyfrowej wersji gry.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

RoyKeane pisze: Ja pisałem do Acti z prośbą o klucze do jedynki z dodatkiem i dwójki, support podał mi linki do pobrania cyfrowej wersji gry.

Dzięki :) o taka odpowiedz mi chodziło ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

RoyKeane pisze: Ja pisałem do Acti z prośbą o klucze do jedynki z dodatkiem i dwójki, support podał mi linki do pobrania cyfrowej wersji gry.
Czyli dali ci grę do pobrania DRM-Free, czy dali ci linki do sklepów, w których możesz kupić grę?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

Pewnie link do piratebaya dostał :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

dorec237 pisze:
Dzięki :) o taka odpowiedz mi chodziło ;)
Jakby Ci się jednak udało (w co osobiście nie wierzę przy postawie kreatur z Acitvi$ion) pochwal się na forum. Mam podobną sytuację z Modern Warfare1, z tym że u mnie ze starości rozwarstwiła się płyta na brzegu (od samego stania na półce, tak je świetnie tłoczą). Nawet nie próbowałem do nich pisać znając postawę tych łasych na $ skurczybyków. Inna sprawa że jak mam pisać to prościej kupić - ostatnio tak robiłem z pierwszym Crysisem, bo pudełkowy klucz też nie da się dodać do konta, tylko trzeba męczyć support EA.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

serafek5 pisze:
Czyli dali ci grę do pobrania DRM-Free, czy dali ci linki do sklepów, w których możesz kupić grę?
Dodali mi po prostu gry do mojego konta w ich sklepie. Same gry są w wersji DRM-free oczywiście.
ODPOWIEDZ