[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Czyli trzeba jechać do Kolonii 

Może ktos mi powiedzieć skąd takie nagle zainteresowanie tą bronia FAMAS (Pamiątka) | Koloniahttp://steamcommunity.com/market/listin ... Well-Worn)
Kupiłem to kiedys za ok 1 euro a teraz nagle zaczeła sie szybko sprzedawaći warta jest 90 euro i są tylko 2 sztuki na rynku. Nie wiem czy szybko sprzedawać
Kupiłem to kiedys za ok 1 euro a teraz nagle zaczeła sie szybko sprzedawaći warta jest 90 euro i są tylko 2 sztuki na rynku. Nie wiem czy szybko sprzedawać
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Cena wystawienia nie równa się cenie, którą ludzie zapłacą. Zobacz sobie, że ta broń nigdy nie poszła niż te 2,2€. Wystawić możesz równie dobrze za 200€ i twoja oferta może być jedyna na rynku, ale i tak nikt tego nie kupi.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Możesz wystawić i za 300 bo nie zrobi to różnicy. Zobacz sobie graf cenowy. Chodzi po 2 euro i na więcej bym nie liczyłZaqu pisze: Może ktos mi powiedzieć skąd takie nagle zainteresowanie tą bronia FAMAS (Pamiątka) | Koloniahttp://steamcommunity.com/market/listin ... Well-Worn)
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ach... korzystając z teorii, że wszystko jest energią, liczyłem że tak właśnie będzie.
System: Win 8.1
Konfig: i7/8GB/GTX 850m 2GB
Dodam jeszcze, że wcześniej działało normalnie. Wprowadziłem tylko zmiany w konfigu gry. Usunąłem je, pobrałem cały folder od nowa (korzystając ze sprawdzania spójności). Po wprowadzeniu zmian nie zapisują się one. Odfajkowałem więc "tylko do odczytu" ale po chwili opcja znowu się włącza. Pomogło w jakimś stopniu wyłącznie subskrypcji w warsztacie CS GO ale powoduje to losowe crashe gry w trybie uproszczonym. Turniejowego nie włączałem aby nie wyłapać bana.
System: Win 8.1
Konfig: i7/8GB/GTX 850m 2GB
Dodam jeszcze, że wcześniej działało normalnie. Wprowadziłem tylko zmiany w konfigu gry. Usunąłem je, pobrałem cały folder od nowa (korzystając ze sprawdzania spójności). Po wprowadzeniu zmian nie zapisują się one. Odfajkowałem więc "tylko do odczytu" ale po chwili opcja znowu się włącza. Pomogło w jakimś stopniu wyłącznie subskrypcji w warsztacie CS GO ale powoduje to losowe crashe gry w trybie uproszczonym. Turniejowego nie włączałem aby nie wyłapać bana.
Zdarzają wam się ostatnio jakoś częściej (niż zwykle) cheaty w przeciwnym teamie?
Ja co 2-3 mecz mam gościa w teamie przeciwnym co patrzy na ściany....
+pytanie
Ostro dostane lanie na ESEA jeżeli mam GOLD 3?
Ja co 2-3 mecz mam gościa w teamie przeciwnym co patrzy na ściany....
+pytanie
Ostro dostane lanie na ESEA jeżeli mam GOLD 3?
- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
http://www.hltv.org/news/14538-valve-se ... with-train
Jeśli to prawda, to bardzo się cieszę
Nienawidzę Nuke'a, to najgorsza i najbardziej niezbalansowana mapa jaką można było stworzyć. Train może nie jest mistrzostwem w kwestii balansu, ale na pewno jest lepiej niż na Nuke'u.
Obstawiam, że Valve zrobi z Niukiem to co z Trainem właśnie, wycofa z czynnej służby, może z puli map na turniejach i stworzy nową wersję.
Jeśli to prawda, to bardzo się cieszę
Nienawidzę Nuke'a, to najgorsza i najbardziej niezbalansowana mapa jaką można było stworzyć. Train może nie jest mistrzostwem w kwestii balansu, ale na pewno jest lepiej niż na Nuke'u.
Obstawiam, że Valve zrobi z Niukiem to co z Trainem właśnie, wycofa z czynnej służby, może z puli map na turniejach i stworzy nową wersję.