Mam bundla Fable i się dodał normalnie do steam. Z tego co widzę w obu do wyboru tylko ang.
Region locki często są opisane w komentarzach do danego artykułu, ale z tego co wybrałeś, chyba tylko inversion ma.
Jeśli chodzi o gry na origin, to z tego co wiem, jak origin udostępnia dla danej gry PL, to można spokojnie go wybrać przy dodawaniu kluczy z amazon.
Co do Maxa, to ja jestem bardziej chętny na LA niż na samego maxa, ale cały czas się zastanawiam. Zajrzyj do tematu wspólne zakupy tam o tym pisałem.
Coś tam kupić mogę, ale tylko jak mi przelejesz na konto, bo inaczej nie da się tam zapłacić.
Amazon.com
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
No właśnie, z tymi region lockami to jest różnie, bo czasami mogą zdjąć. Gdzieś czytałem, że na początku CiV5 miało region locka, a po jakimś czasie podobno zdjęli. Kto wie może tak samo jest z Inversion?
Z tym Fable III chodziło mi nie o aktywację, a o prawidłowe działanie, bo widzę w komentarzach sporo narzekań na problemy techniczne, jeśli ktoś już w to grał proszę o info czy chodzi bez problemu na Windows 7.
Z tym Fable III chodziło mi nie o aktywację, a o prawidłowe działanie, bo widzę w komentarzach sporo narzekań na problemy techniczne, jeśli ktoś już w to grał proszę o info czy chodzi bez problemu na Windows 7.
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Fable 3 ma problem z games for windows live, a tak na win8 działa. Nie wiem o jakich problemach mówisz poza wspomnianym przeze mnie. Ten mój dało się rozwiązać poprzez instalację odpowiednim sposobem (do znalezienia na forum steam) tego szitu od M$.
Ktoś by chciał za powiedzmy $2,5 którąś z tych gier:
Max Payne 2
Midnight Club 2
Grand Theft Auto Vice City
Ktoś by chciał za powiedzmy $2,5 którąś z tych gier:
Max Payne 2
Midnight Club 2
Grand Theft Auto Vice City
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Pozytywna niespodzianka:
Z packu 4xNFS za 7,5$: Undercover, Shift iShift 2: Unleashed podepną się pod origin. Prostreet trzeba dodać przez support.
Negatywna niespodzianka:
Z packu Binary Domain + Hell Yeah + Viking + Condemned (steam) – 9.99: Condemned jest DRM-Free...
Z packu 4xNFS za 7,5$: Undercover, Shift iShift 2: Unleashed podepną się pod origin. Prostreet trzeba dodać przez support.
Negatywna niespodzianka:
Z packu Binary Domain + Hell Yeah + Viking + Condemned (steam) – 9.99: Condemned jest DRM-Free...
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Wprowadziłem swoje dane do amazona i teraz oczywiście nie mogę kupić bajoszoków, bo tylko dla rezydentów US. Pytanie, czy to ograniczenie tylko na zakup czy również może być problem z kluczem?
Czy ktoś planuje coś zakupić w najbliższym czasie? Podłączyłbym się pod czyjś zakup, oddaję paypallem albo przelewem z mBanku. Po zakupie dwupaka od razu wrzucam Bioshock2 na givawaya, więc nie robię tego tylko dla siebie
Czy ktoś planuje coś zakupić w najbliższym czasie? Podłączyłbym się pod czyjś zakup, oddaję paypallem albo przelewem z mBanku. Po zakupie dwupaka od razu wrzucam Bioshock2 na givawaya, więc nie robię tego tylko dla siebie

- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
@remike
Dziwne to co piszesz o ProStreet. Ja jeszcze nigdy nie kontaktowałem się z supportem, a aktywowałem już sporo gier z amazona na originie w tym ProStreet. Próbowałeś korzystać z tych specjalnych linków (gameactivation)?
Dziwne to co piszesz o ProStreet. Ja jeszcze nigdy nie kontaktowałem się z supportem, a aktywowałem już sporo gier z amazona na originie w tym ProStreet. Próbowałeś korzystać z tych specjalnych linków (gameactivation)?
Nie wiem, czy zauwazyliscie, ale gry w wersji download pojawily sie na niemieckim Amazonie. W opisach najczesciej jest wyszczegolnione w jakim jezyku jest gra i napisy.
A ceny? np. Mars War Logs 12,95 euro. Dla Polski pewnie bedzie drozej, bo nalicza nam 23%Vat. Napisy i gra rowniez po angielsku.
Moze warto czasem zajrzec do sasiadow w poszukiwaniu promocji? Przynajmniej mozna tam kupowac w 100% legalnie, bez falszywych adresow...
A ceny? np. Mars War Logs 12,95 euro. Dla Polski pewnie bedzie drozej, bo nalicza nam 23%Vat. Napisy i gra rowniez po angielsku.
Moze warto czasem zajrzec do sasiadow w poszukiwaniu promocji? Przynajmniej mozna tam kupowac w 100% legalnie, bez falszywych adresow...