Nuuvem - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Potwierdzam, że nie ma ograniczeń na HM2 w nuuvem ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

A jak ze Cities: Skylines?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Szeregowiec_Maryan pisze: A jak ze Cities: Skylines?
szukanie nie boli... rozumiem proste nabijanie postów , ale na forum było poruszane już wielokrotnie jak sprawdzić czy dana gra ma locka itd
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Mam kartę w PKO, przez co nie mogę powiązać jej z Paypalem... Czy możliwe jest zakupienie czegoś na Nuuvem płacąc w jakiś inny sposób, czy jestem zmuszony zrobić przelew bankowy na Paypalowe konto?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

vrook pisze: Mam kartę w PKO, przez co nie mogę powiązać jej z Paypalem... Czy możliwe jest zakupienie czegoś na Nuuvem płacąc w jakiś inny sposób, czy jestem zmuszony zrobić przelew bankowy na Paypalowe konto?
Z naszych opcji, można płacić Mastercardem lub Visa :

Obrazek
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

vrook pisze: Mam kartę w PKO, przez co nie mogę powiązać jej z Paypalem... Czy możliwe jest zakupienie czegoś na Nuuvem płacąc w jakiś inny sposób, czy jestem zmuszony zrobić przelew bankowy na Paypalowe konto?
A to problem sobie paypala doladowac z konta? ja tak robie nonstop, bo w zyciu nie dopisze karty do paypala ;p
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Przelew w PKO kosztuje dychę, tak więc :nie:
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

vrook pisze: Przelew w PKO kosztuje dychę, tak więc :nie:
po prostu zmienic konto lub zalozyc nowe, na przyklad w Aliorze, gdzie wszystko jest free, a hajs na pp dochodzi w max 3minuty.
OzA
Awatar użytkownika
OzA
Łowca

Mógłby mi ktoś poradzić, jak założyć konto na nuuvem? Siedzę na brazylijskim proxy, wpisuję maila, komunikat validato
Albo jakby była jakaś dobra duszyczka, która kupiłaby mi PayDay2 na nuuvem, oddałbym przez PP
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

OzA pisze: Mógłby mi ktoś poradzić, jak założyć konto na nuuvem? Siedzę na brazylijskim proxy, wpisuję maila, komunikat validato
Albo jakby była jakaś dobra duszyczka, która kupiłaby mi PayDay2 na nuuvem, oddałbym przez PP
Aby kupić Payday 2 nie potrzebujesz zakładać konta z użyciem proxy. Załóż normalnie z polski i jako formę płatności wybierz pp i po sprawie. Nawet jak później będą gry które będziesz chciał kupić przez proxy to będzie wystarczyło użyć holi i tyle.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

OzA pisze: Mógłby mi ktoś poradzić, jak założyć konto na nuuvem? Siedzę na brazylijskim proxy, wpisuję maila, komunikat validato
odezwij sie do mnie na steam, pomoge Ci i zrobimy to krok po kroku i bedziesz mogl sam sobie kupic, takze pozniejsze promocyjne ceny.
Ci użytkownicy podziękowali FatPL za ten post:
Emkas
OzA
Awatar użytkownika
OzA
Łowca

Dzięki FatPL za pomoc, wszystko załatwione :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 58 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Promocja z okazji Piątku 13'stego. Gry 2K po R$ 9,99:
http://www.nuuvem.com.br/promo/atacadao-2kgames

Obrazek
+ Bioshock RS 9,99
+ Stronghold Collection RS 9,99
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Może ktoś mi podpowiedzieć czy Total War Master Collection z dzisiejszej promocji dodam do steam?
Jestem na etapie dodania gry do koszyka poprzez hole.Zasadnicze pytanie czy po zakupie dodam te gry do swego konta ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Wydaje mi się, że tekst napisany na czerwono z lewej strony odpowie ci na pytanie :-)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Liczyłem na jakąś pełniejszą odpowiedź :)
Zdaje sobie sprawę o adnotacji że gra można aktywować na terenie Ameryki południowej.Jak to wygląda?Czyli kod wklejam do Steama i on mi się nie rejestruje.
Nie jestem tak bardzo wtajemniczony więc proszę o obszerną odpowiedź w temacie.

Z drugiej strony nie raz czytam że przez Hole ktoś jakaś grę kupił i aktywował? To jak to jest?proszę o nie gromienie mojej osoby bo jestem tutaj dość sporadycznym gościem :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

inzynier666 pisze: Liczyłem na jakąś pełniejszą odpowiedź :)
Zdaje sobie sprawę o adnotacji że gra można aktywować na terenie Ameryki południowej.Jak to wygląda?Czyli kod wklejam do Steama i on mi się nie rejestruje.

Z drugiej strony nie raz czytam że przez Hole ktoś jakaś grę kupił i aktywował? To jak to jest?proszę o nie gromienie mojej osoby bo jestem tutaj dość sporadycznym gościem :)
Sprawdź sobie w bazie danych Steam czy gra ma locka na Brazylię, jeżeli go nie ma to kup przez holę i aktywuj.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

"REGION LOCKED: Esse jogo só poderá ser jogado na América do Sul" - czyli region lock na Amerykę Południową. Nie pograsz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Prawdopodobnie to ten subid: https://steamdb.info/sub/33517/ Zakup raczej ryzykowny, choć po aktywacji przez VPN będzie działać. Gorzej jak to ta wersja https://steamdb.info/sub/33518/ bo blokada na aktywację i uruchomienie :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

W tym momencie wszystko stało sie jasne i klarowne.Gra nie pójdzie czyli zaoszczędziłem kilka ojrenów.Szkoda bo promocja przednia.Dziękuje za wyczerpujące odpowiedzi na moje pytanie :)
ODPOWIEDZ