[PC] Guild Wars 2
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Kupiłem GW2, ale dostałem "pusty" Order Confirmation Mail - to znaczy bez numeru, który trzeba podać przy aktywacji konta. Miał ktoś ten problem? Do supportu już napisałem, ale przy okazji jeszcze zapytam tutaj, bo może jest jakieś proste rozwiązanie (południe, niedziela, chciałbym jeszcze dzisiaj wypróbować grę).
Jakby ktoś szukał polskiej gildii to z chęcią zrekrutuję świeżą krew
PM albo ing: Thorquist.8126 

Ja jestem... Hm... "Doświadczonym" graczem
5,5k godzin na karku robi swoje
Więc... Jakby ktoś jakieś pytania miał, to też może do mnie pisać.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Miło. Ale nie idzie nakłonić dziewczyny, aby spróbowała :/
Swoją drogą gdzie przyjemnie się gra aktualnie na WvW? Bo planuję zmienić serwer z myślą o grze WvW, bo na dungi nie mam z kim chodzić i nie ma mnie kto ich nauczyć
Swoją drogą gdzie przyjemnie się gra aktualnie na WvW? Bo planuję zmienić serwer z myślą o grze WvW, bo na dungi nie mam z kim chodzić i nie ma mnie kto ich nauczyć

- Kontakt:
Mój main to guardian. W licznej gildii (polskiej) bylem jednej. Ale tam GM twierdził, że guard to tylko w full clericu powinien biegać a mighta stackuje właśnie on empowerem a nie blastuje fire fieldy, także tego...
Granie pod heala w grę, gdzie heal rzucany innym nie jest tak efektywny jak w innych mmo, bo tu chodzi o dodge w odpowiednim momencie, jest trochę bezsensowne.
Także doświadczenia mam niezbyt przyjemne. Raz jeden jedyny wzięli mnie na fractala 10+, gdzie nie miałem agony res, nie znałem taktyk, ani nic i ochrzaniali, że padam (bo agony mnie zżerało) i nie leczę innych. Niby mieli tłumaczyć taktyki przed każdym bossem, ale na obietnicach skończyli.
Pewnie mam pecha do rodzimych graczy i tyle, bo samo community jest najlepsze ze wszystkich mmo jakie w życiu grałem a trochę tego było.
Swoją drogą dodatek w drodze a tutaj nikt o nim nie wspomniał?
Osobiście się nim jaram jak Most Łazienkowski, bo zapowiada się bardzo dobrze.
Granie pod heala w grę, gdzie heal rzucany innym nie jest tak efektywny jak w innych mmo, bo tu chodzi o dodge w odpowiednim momencie, jest trochę bezsensowne.
Także doświadczenia mam niezbyt przyjemne. Raz jeden jedyny wzięli mnie na fractala 10+, gdzie nie miałem agony res, nie znałem taktyk, ani nic i ochrzaniali, że padam (bo agony mnie zżerało) i nie leczę innych. Niby mieli tłumaczyć taktyki przed każdym bossem, ale na obietnicach skończyli.
Pewnie mam pecha do rodzimych graczy i tyle, bo samo community jest najlepsze ze wszystkich mmo jakie w życiu grałem a trochę tego było.
Swoją drogą dodatek w drodze a tutaj nikt o nim nie wspomniał?

Skomentuję to krótkim "rotfl" i poproszę o nazwę konta tego GMa i najlepiej też nazwę gildii, żeby wiedzieć jakich pugów nie brać do party

Jakość tej gildii było już widać po pierwszej części wypowiedzi, dlatego na serio proszę o nazwębeast666adm pisze: Także doświadczenia mam niezbyt przyjemne. Raz jeden jedyny wzięli mnie na fractala 10+, gdzie nie miałem agony res, nie znałem taktyk, ani nic i ochrzaniali, że padam (bo agony mnie zżerało) i nie leczę innych. Niby mieli tłumaczyć taktyki przed każdym bossem, ale na obietnicach skończyli.

Co do samej gildii, jak chcesz to mogę podesłać inva do mojej jak wyślesz mi nazwę konta na PM. Co prawda rozrzuceni po wszystkich serwerach jesteśmy (głównie gildia PvE), ale na pewno znajdziesz też nowych ludzi do niskiego lvla fotma i na dungi

Ja siedzę w angielskiej, niedużej gildii i gram na luzie, jak mam czas, z polakami mi się jest jakoś tak ciężko dogadać zwykle, nie wiem z czego to wynika, ale z anglojęzycznymi mam jakoś tak lepsze zrozumienie....
jakby ktoś chciał grać, to dodawajcie delirein.9856, latam głównie po ascalonie i shiverpeaks jak na razie 

- Kontakt:
Jeźdźcy Dzikiego Gonu bodaj (GON), nie mówię tutaj też, że cała gildia jest beznadziejna, ale GM jest ogólnie bucem przez co cierpią wszyscy. Parę fajnych osób było, ale kolejno odchodziliQrkus pisze:Skomentuję to krótkim "rotfl" i poproszę o nazwę konta tego GMa i najlepiej też nazwę gildii, żeby wiedzieć jakich pugów nie brać do party
Jakość tej gildii było już widać po pierwszej części wypowiedzi, dlatego na serio proszę o nazwębeast666adm pisze: Także doświadczenia mam niezbyt przyjemne. Raz jeden jedyny wzięli mnie na fractala 10+, gdzie nie miałem agony res, nie znałem taktyk, ani nic i ochrzaniali, że padam (bo agony mnie zżerało) i nie leczę innych. Niby mieli tłumaczyć taktyki przed każdym bossem, ale na obietnicach skończyli.![]()

Do znajomych dodałem już

Jak wyżej - dodałemdelirein pisze: Ja siedzę w angielskiej, niedużej gildii i gram na luzie, jak mam czas, z polakami mi się jest jakoś tak ciężko dogadać zwykle, nie wiem z czego to wynika, ale z anglojęzycznymi mam jakoś tak lepsze zrozumienie....jakby ktoś chciał grać, to dodawajcie delirein.9856, latam głównie po ascalonie i shiverpeaks jak na razie

Loqaun.2063 to ja - kto chce, może dodawać. Porobię cokolwiek, bo dzisiaj będzie 100% mapy na guardzie

Też póki co siedzę w niewielkiej angielskiej i ostatnio mniej aktywnej, bo praca itp., ale chociaż buffy cały czas są.
I tu ciekawostka - GM GONu uważa, że buffy takie nic nie dają, bo co to za różnica w statach 15%

Przy okazji ogłoszenie matrymonialne - szukam ludzi do pomocy z Arah story, bo wypadałoby w końcu ubić Zhaitana

Na szczęście za dużo ich nie spotykam
I z tego co wiem to chyba mieli też rozpad i powstała gildia [ZGON].

- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Zacznij od tego ---> http://mos.millenium.org/matchups
Jeżeli lubisz serwery z dużą populacją, planujesz grać w zorganizowanej gildii nastawionej na WvW, chcesz grać ustawki kibolów czyli Guild vs Guild

Natomiast jak lubisz mniejsze walki, biegać samemu lub w małej grupie to wybrałbym Srebrną Ligę - serwery Aurora Glade lub Gunnar's Hold.
Brązową ligę czyli tak od miejsca 19-tnastego w tabeli sobie odpuść bo tam praktycznie nie ma ludzi na WvW.
Sprawdź jakie gildie rekrutują na te serwery ---> http://guildwars.pl/forum/viewforum.php?f=203