[PC] Guild Wars 2

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ja też chętnie dodam po pobraniu bo jedyne spotkanie z tą grą miałem podczas darmowego okresu, więc każda pomoc się przyda :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Kupiłem GW2, ale dostałem "pusty" Order Confirmation Mail - to znaczy bez numeru, który trzeba podać przy aktywacji konta. Miał ktoś ten problem? Do supportu już napisałem, ale przy okazji jeszcze zapytam tutaj, bo może jest jakieś proste rozwiązanie (południe, niedziela, chciałbym jeszcze dzisiaj wypróbować grę).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

@up, w tym mailu powinieneś mieć przycisk (REGISTER) i tam w linku jest kod też podany. Jeśli nie masz kodu to masz problem :D
Awatar użytkownika
Łowca

komarEX pisze: @up, w tym mailu powinieneś mieć przycisk (REGISTER) i tam w linku jest kod też podany. Jeśli nie masz kodu to masz problem :D
Wiem, gdzie powinien być, nie ma go ani w treści maila ani w linku.
delirein
Awatar użytkownika
delirein

No to zostaje czekać jedynie na odpowiedź z supportu, będziesz możliwe musiał podać dane użyte do płatności, z tego co widzę na reddicie jest sporo ludzi z takim problemem - Digital River coś najwidoczniej skopało
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

contrapposto.pl pisze:
komarEX pisze: @up, w tym mailu powinieneś mieć przycisk (REGISTER) i tam w linku jest kod też podany. Jeśli nie masz kodu to masz problem :D
Wiem, gdzie powinien być, nie ma go ani w treści maila ani w linku.
https://www.facebook.com/GuildWars2/pos ... 9802049209
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Jakby ktoś był chętny na grę to zapraszam, mój nick: Karlica Clare, 14lvl
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jakby ktoś szukał polskiej gildii to z chęcią zrekrutuję świeżą krew :P PM albo ing: Thorquist.8126 ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Dzisiaj skończyłem story na swojej pierwszej postaci. Spoko jest GW2. Podoba mi się. Will play more.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja jestem... Hm... "Doświadczonym" graczem :P 5,5k godzin na karku robi swoje ;) Więc... Jakby ktoś jakieś pytania miał, to też może do mnie pisać.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

https://www.guildwars2.com/en/news/pax-east-is-coming/

Znowu wjeżdża 75% promocja na GW2
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Miło. Ale nie idzie nakłonić dziewczyny, aby spróbowała :/

Swoją drogą gdzie przyjemnie się gra aktualnie na WvW? Bo planuję zmienić serwer z myślą o grze WvW, bo na dungi nie mam z kim chodzić i nie ma mnie kto ich nauczyć :E
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

beast666adm pisze: Miło. Ale nie idzie nakłonić dziewczyny, aby spróbowała :/

Swoją drogą gdzie przyjemnie się gra aktualnie na WvW? Bo planuję zmienić serwer z myślą o grze WvW, bo na dungi nie mam z kim chodzić i nie ma mnie kto ich nauczyć :E
Oj, rak tej gry - lfg jesli nie jesteś guardianem / warriorem jest tragicznie nieosiągalne. Znajdź liczną gildię i poproś o wdrożenie, po prostu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Mój main to guardian. W licznej gildii (polskiej) bylem jednej. Ale tam GM twierdził, że guard to tylko w full clericu powinien biegać a mighta stackuje właśnie on empowerem a nie blastuje fire fieldy, także tego...
Granie pod heala w grę, gdzie heal rzucany innym nie jest tak efektywny jak w innych mmo, bo tu chodzi o dodge w odpowiednim momencie, jest trochę bezsensowne.
Także doświadczenia mam niezbyt przyjemne. Raz jeden jedyny wzięli mnie na fractala 10+, gdzie nie miałem agony res, nie znałem taktyk, ani nic i ochrzaniali, że padam (bo agony mnie zżerało) i nie leczę innych. Niby mieli tłumaczyć taktyki przed każdym bossem, ale na obietnicach skończyli.

Pewnie mam pecha do rodzimych graczy i tyle, bo samo community jest najlepsze ze wszystkich mmo jakie w życiu grałem a trochę tego było.

Swoją drogą dodatek w drodze a tutaj nikt o nim nie wspomniał? :P Osobiście się nim jaram jak Most Łazienkowski, bo zapowiada się bardzo dobrze.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

beast666adm pisze: Ale tam GM twierdził, że guard to tylko w full clericu powinien biegać a mighta stackuje właśnie on empowerem a nie blastuje fire fieldy, także tego...
Skomentuję to krótkim "rotfl" i poproszę o nazwę konta tego GMa i najlepiej też nazwę gildii, żeby wiedzieć jakich pugów nie brać do party :P
beast666adm pisze: Także doświadczenia mam niezbyt przyjemne. Raz jeden jedyny wzięli mnie na fractala 10+, gdzie nie miałem agony res, nie znałem taktyk, ani nic i ochrzaniali, że padam (bo agony mnie zżerało) i nie leczę innych. Niby mieli tłumaczyć taktyki przed każdym bossem, ale na obietnicach skończyli.
Jakość tej gildii było już widać po pierwszej części wypowiedzi, dlatego na serio proszę o nazwę :P

Co do samej gildii, jak chcesz to mogę podesłać inva do mojej jak wyślesz mi nazwę konta na PM. Co prawda rozrzuceni po wszystkich serwerach jesteśmy (głównie gildia PvE), ale na pewno znajdziesz też nowych ludzi do niskiego lvla fotma i na dungi :P
delirein
Awatar użytkownika
delirein

Ja siedzę w angielskiej, niedużej gildii i gram na luzie, jak mam czas, z polakami mi się jest jakoś tak ciężko dogadać zwykle, nie wiem z czego to wynika, ale z anglojęzycznymi mam jakoś tak lepsze zrozumienie.... :D jakby ktoś chciał grać, to dodawajcie delirein.9856, latam głównie po ascalonie i shiverpeaks jak na razie ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Qrkus pisze:
beast666adm pisze: Ale tam GM twierdził, że guard to tylko w full clericu powinien biegać a mighta stackuje właśnie on empowerem a nie blastuje fire fieldy, także tego...
Skomentuję to krótkim "rotfl" i poproszę o nazwę konta tego GMa i najlepiej też nazwę gildii, żeby wiedzieć jakich pugów nie brać do party :P
beast666adm pisze: Także doświadczenia mam niezbyt przyjemne. Raz jeden jedyny wzięli mnie na fractala 10+, gdzie nie miałem agony res, nie znałem taktyk, ani nic i ochrzaniali, że padam (bo agony mnie zżerało) i nie leczę innych. Niby mieli tłumaczyć taktyki przed każdym bossem, ale na obietnicach skończyli.
Jakość tej gildii było już widać po pierwszej części wypowiedzi, dlatego na serio proszę o nazwę :P
Jeźdźcy Dzikiego Gonu bodaj (GON), nie mówię tutaj też, że cała gildia jest beznadziejna, ale GM jest ogólnie bucem przez co cierpią wszyscy. Parę fajnych osób było, ale kolejno odchodzili :P

Do znajomych dodałem już ;)
delirein pisze: Ja siedzę w angielskiej, niedużej gildii i gram na luzie, jak mam czas, z polakami mi się jest jakoś tak ciężko dogadać zwykle, nie wiem z czego to wynika, ale z anglojęzycznymi mam jakoś tak lepsze zrozumienie.... :D jakby ktoś chciał grać, to dodawajcie delirein.9856, latam głównie po ascalonie i shiverpeaks jak na razie ;)
Jak wyżej - dodałem ;)
Loqaun.2063 to ja - kto chce, może dodawać. Porobię cokolwiek, bo dzisiaj będzie 100% mapy na guardzie :macha: Pierwsze i ostatnie chyba, bo wielki ten świat.

Też póki co siedzę w niewielkiej angielskiej i ostatnio mniej aktywnej, bo praca itp., ale chociaż buffy cały czas są.
I tu ciekawostka - GM GONu uważa, że buffy takie nic nie dają, bo co to za różnica w statach 15% :E i radośnie kisi influence nie wydając na nic przez co jak wychodziłem z gildii mieli grubo ponad milion, jak nie dwa.

Przy okazji ogłoszenie matrymonialne - szukam ludzi do pomocy z Arah story, bo wypadałoby w końcu ubić Zhaitana :trollface:
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Na szczęście za dużo ich nie spotykam :P I z tego co wiem to chyba mieli też rozpad i powstała gildia [ZGON].
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

beast666adm pisze: Swoją drogą gdzie przyjemnie się gra aktualnie na WvW? Bo planuję zmienić serwer z myślą o grze WvW, bo na dungi nie mam z kim chodzić i nie ma mnie kto ich nauczyć :E
Zacznij od tego ---> http://mos.millenium.org/matchups

Jeżeli lubisz serwery z dużą populacją, planujesz grać w zorganizowanej gildii nastawionej na WvW, chcesz grać ustawki kibolów czyli Guild vs Guild :P to wybrałbym Złotą Ligę - serwery Gandara, Desolation lub Far Shiverpeaks.
Natomiast jak lubisz mniejsze walki, biegać samemu lub w małej grupie to wybrałbym Srebrną Ligę - serwery Aurora Glade lub Gunnar's Hold.
Brązową ligę czyli tak od miejsca 19-tnastego w tabeli sobie odpuść bo tam praktycznie nie ma ludzi na WvW.

Sprawdź jakie gildie rekrutują na te serwery ---> http://guildwars.pl/forum/viewforum.php?f=203
ODPOWIEDZ