Promocje pudełkowe na PC
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
do 9 rano nocna promocja w sklepie RTV euro agd
http://www.euro.com.pl/search,d10.bhtml ... ag&link=lp
http://www.euro.com.pl/search,d10.bhtml ... ag&link=lp
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Aż z ciekawości zajrzałem dziś rano do Tesco, i faktycznie- Black Ops 2 za niecałe 12 zł. Tyle tylko, że...jedna sztuka. Więc jesli ktos wybiera się żeby sprawdzic czy jest u niego w markecie, to dostępność raczej bardzo marna i trafienie na grę w tej cenie będzie bardzo trudne.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
U mnie to tej promocji w ogóle nie było... W ogóle myślałem, że Tesco jest większe od Tesco Extra... Sklepików Tesco mam sporo, dziś byłem w 5, ale tam nie ma w ogóle gier... W Tesco Extra już było, tyle tylko że nie było w ogóle CoD. Pytałem, to też nikt nic nie wiedział.
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
W Saturnie w GK w Krakowie są gry po 10zł, z ciekawszych co znalazłem:
- Sins of a Solar Empire Rebellion (steam)
- Trials Evolution Gold Edition (metal-pack? uplay)
- Omerta City of Gangsters (nie wiem jaki tu drm)
- Sins of a Solar Empire Rebellion (steam)
- Trials Evolution Gold Edition (metal-pack? uplay)
- Omerta City of Gangsters (nie wiem jaki tu drm)
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
Trials to Steelbook, uplay, Omerta to Steam.
@up DrzemolPL Omerta (dla mnie) jest nudna jak flaki z olejem, do tego w czerwcu jakoś była za darmo na GOGu, jak ci zależy, to może znajdziesz kogoś na Pchlim Targu albo Steamtrades, kto ma tą grę na wymianę.
@up DrzemolPL Omerta (dla mnie) jest nudna jak flaki z olejem, do tego w czerwcu jakoś była za darmo na GOGu, jak ci zależy, to może znajdziesz kogoś na Pchlim Targu albo Steamtrades, kto ma tą grę na wymianę.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Ja Omertę przeszedłem na Xbox 360 i mnie się tam podobała. Fakt, trzeba lubić takie gry ale za 10 zł warto zaryzykować.
Właśnie, była na GOGu. A wiele osób lubi zwiększać swoją kupkę wstydu i kupować grę, byle tylko była na Steam.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
@Hemiq I to mnie najbardziej przeraża w ludzkości... Kiedy mój kolega chciał wymienić swojego Blood Dragona z CDA to nikt mu nie chciał nic za niego dać, bo nie był a Steama... A jak ktoś mu się wreszcie zgodził dać Torchlighta w wersji GOG to musiał instalować Uplaya, żeby aktywować tą grę... Pominę, że mój kolega nawet nie zagrał w tego Torchlighta, bo był na GOGa... A ja tam nawet wolę gry na GOGa i DRM-Free, np. taka Deponia w wersji Steam laguje mi bardziej niż BF3, a w wersji DRM-free z pudełka u znajomego (1 GB ram, karta graficzna jakieś 256 mb, komputer na nie te standardy
) chodziła pięknie.

- Kontakt:
Takie uroki Steama, Uplaya, Origina.
Osobiście też wole DRM Free, jednakże gdybym miał brać tylko takie wersje gier to bym się w większości przypadków nie wypłacił.
Osobiście też wole DRM Free, jednakże gdybym miał brać tylko takie wersje gier to bym się w większości przypadków nie wypłacił.
Koniec końców steam chce ludzi nakłonić również na ich własny system na które gry wydane pod ich platformę niby będą już lepiej działały. Ile w tym prawdy nie wiem, bo jeszcze nie postawiłem tego systemu opartego o Linuxa.
- Kontakt:
Dzisiaj w legnickim Media Markt jak byłem to było z 10 sztuk Trials: Evolution, koło 8 Sins of a Solar Empire: Rebellion (na Steam z Ubisoft Exclusive) i koło 8 Omerta: City of Gangsters (z Ubi Exclusive). I na pudełku Omerty nie pisze, że jest na Steam.
Aha, i w Media Markt stacjonarnym też jest 2 Gamebooki za 39.99 zł. Lista tytułów na supersłabym zdjęciu na w spoilerze.
Aha, i w Media Markt stacjonarnym też jest 2 Gamebooki za 39.99 zł. Lista tytułów na supersłabym zdjęciu na w spoilerze.
Spoiler:pokaż