Polecacie te sklepy?

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Witam. Chciałbym się was zapytać czy korzystaliście ze sklepu keye.pl i czy go polecacie? Nie ma tu żadnego oszustwa czy wszystko jest ok?
Albo np. kupklucz.pl
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

na keye kupiłem wastelanda 2, nie miałem najmniejszych problemów, ale ogólnie widzę, że ceny mają raczej słabe.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Na Keye.pl kupiłam już kilka kluczy i zawsze wszystko było w porządku. Kupklucz.pl nie znam.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Na Keye.pl swojego czasu regularnie kupowałem zdrapki abonamentowe do WoW-a i nigdy nie było najmniejszych problemów..
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

To KupKlucz nie wygląda za dobrze:
a) w grach na Steam mają 10 gier w nienajlepszych cenach ;
b) w grach na Origina mają CoD Advanced Warfare i Guild Wars 2.
Jeśli nie wiedzą co sprzedają, to chyba nie jest to najlepszy sklep ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood

Toż to zakamuflowana "reklama" tego całego kupklucz.pl. Nawet nie mam zamiaru tam wchodzić :V
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

caezar25 pisze: Toż to zakamuflowana "reklama" tego całego kupklucz.pl. Nawet nie mam zamiaru tam wchodzić :V
Najprawdopodobniej. Juz bylo raz cos podobnego.
Awatar użytkownika
Łowca

No to kupklucz jest na innym forum reklamowane stąd znalazłem tą stronę, ale właśnie ciężko o jakiekolwiek opinie na temat tej strony. Bardziej jednak interesują mnie opinie na temat keye.pl
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Już ci koledzy napisali jak jest z keye. Ja też kupowałem i kupuję u nich. Problemów żadnych nie było. Poza tym są (albo były) pisane newsy z promocjami od nich.
Awatar użytkownika
Łowca

Ok. Dzięki za pomoc :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Ja znam ten kupklucz.pl

Strasznie ssie ten sklep. Na każdym kroku oszukują i sprzedają kradzione klucze. Niepolecam 0/10.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

Jerry pisze: Ja znam ten kupklucz.pl

Strasznie ssie ten sklep. Na każdym kroku oszukują i sprzedają kradzione klucze. Niepolecam 0/10.
Tak z fb:
"Mamy 51 polubień naszego profilu. Jak będzie 51 lajków dla tego postu to dajemy za darmo konto Steam z CSGO ... Dane do konta wrzucimy w komentarzu po przebiciu liczby 51 lajków."
Pro sklep jak rozdaje konta steam z grą zamiast gry.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

A na allegro pewnie wystawiają klucze kolekcjonerskie :E
Awatar użytkownika
Łowca

Zawsze na keye.pl profesjonalnie i baaardzo szybko... A to jakieś podejrzane stronki
Awatar użytkownika
Robin Hood

Matty pisze: No to kupklucz jest na innym forum reklamowane stąd znalazłem tą stronę, ale właśnie ciężko o jakiekolwiek opinie na temat tej strony. Bardziej jednak interesują mnie opinie na temat keye.pl
Skoro interesują cię opinie na temat keye.pl, to po co "przy okazji" podajesz adres innego sklepu keyshopu, który jest znany przez zupełnie nikogo? :D
Poza tym - opinii na temat keye.pl nie ma w internecie trochę? Trzeba było specjalnie zakładać konto na ŁG? :V
Btw. Widziałem wasz fanpejdż - właścicielem jest średnio rozgarnięty gimnazjalista?

W sumie, to biję się w pierś z drugiej strony, bo niepotrzebnie podbijam ten temat :<
Awatar użytkownika
Łowca

caezar25 pisze: Skoro interesują cię opinie na temat keye.pl, to po co "przy okazji" podajesz adres innego sklepu keyshopu, który jest znany przez zupełnie nikogo? :D
Chciałem zakupić cs go, który kosztuje 33 zł na keye, a na "tej drugiej" stronie 35 zł po wpisaniu kodu rabatowego. To powód dlaczego podałem tą drugą strone (bo ceny są podobne).
caezar25 pisze: Btw. Widziałem wasz fanpejdż - właścicielem jest średnio rozgarnięty gimnazjalista?
caezar25 pisze: Toż to zakamuflowana "reklama" tego całego kupklucz.pl. Nawet nie mam zamiaru tam wchodzić :V
To nie jest mój czy tam nasz fanpage. To nie jest nawet mój sklep. A wygląda to tak jakbyś sugerował, że specjalnie zamieściłem tutaj jakąś reklamę.

Temat uważam za zamknięty, więc można zamknąć temat. Chodziło mi tylko i wyłącznie o opinie na temat danych sklepów, a nie rozważania kto prowadzi fanpage :)
Dzięki za pomoc. :D Raczej skorzystam z keye.pl
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Myślę, że nie ma sensu zakładać nowego tematu więc podepnę się pod ten :P
Czy polecacie ten sklep?
http://www.blackgames.pl/
Głównie do zakupu gier konsolowych rzecz jasna ;) Kupował ktoś w nim?

EDIT: A jeszcze lepiej, czy ktoś kupował w tym?
http://sklepgekon.pl/

Ten drugi jest jakiś tańszy ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Kontakt:

Zakładam, że to towary z zagranicy. Mam w krakowie jeden sklep z używanymi grami i z takim towarem. Poza brakiem instrukcji w j. polskim wszystko działa i część produkcji jest nawet z polskim dubbiniem bo towar pewnie z czech czy rosji i jak na steamie mamy zapewne wspólny rejon.

Tak z ciekawości to jakiś konkretny tytuł cię interesuje?
Awatar użytkownika
Łowca

SKODR pisze: Myślę, że nie ma sensu zakładać nowego tematu więc podepnę się pod ten :P
Czy polecacie ten sklep?
http://www.blackgames.pl/
Głównie do zakupu gier konsolowych rzecz jasna ;) Kupował ktoś w nim?
Kupowałem tam kilkukrotnie. Miła obsługa, szybka wysyłka i nawet smycz od nich dostałem :D Polecam!
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Kontakt:

Tak z ciekawości to jakiś konkretny tytuł cię interesuje?
Głównie Dead To Rights Retribution którego w Polsce nie ma a oni mają więc na bank sprowadzany :P A pytam się o te 2 sklepy głównie dla tego, że Gekon ma ten tytuł taniej ale osobiście wolę zapłacić więcej i mieć towar od pewniejszej ręki niż się później bawić z reklamacjami ;)
Ale i zamierzam kupić Unchartedy i Infamous oraz Heavy Rain... ale dopiero jak zakupię PS3 ;) Na razie tylko planuję zakupy na przyszłość i chcę się upewnić które sklepy omijać a do których zaglądać :)

A właśnie, jak sprawdzić czy egzemplarz jest nowy czy używany? Bo ja raczej wolałbym nieużywane :)
Kupowałem tam kilkukrotnie. Miła obsługa, szybka wysyłka i nawet smycz od nich dostałem :D Polecam!
Dzięki za odpowiedź :)
Zablokowany