Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Był w progu za $15 (ale o wiele bardziej bogatym niż ten) w poprzednim Humble Square Enix Bundle. A jakby się pojawił to ten bundle to były Humble Square Kotlet Enix Bundle (2).
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Jak dla mnie pakiet zacny. Mam tylko Deusa i Tomb Raidera. 1$ wydany. Wkrótce będzie przypływ waluty więc BTA przyjmę z otwartymi ramionami. Murdered, chciałem ostatnio kupić jak był w promocji w sklepie deva, ale miałem trudności z płatnością. Czyżby opatrzność?
Absolution za dolara to miazga jak ktoś nie miał. Jak ktoś nie miał nic z BTA, na czele z Murdered to też spoko deal. Ja mam wszystko z całego bundla oprócz Thiefa (odkupię jak coś), więc wielce happy nie jestem i pewnie bundla całego nie zakupię.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Mi nadal brakuje Tomb Raidera w kolekcji, ale tego sobie odpuszczę. No chyba, że zaczekam aż średni próg się podniesie, może ktoś będzie chciał zrobić wspólny zakup. Bo w chwili obecnej dać za gołego TB 7$ mija się z celem.
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Mi coś przeglądarka zrobiła kuku po hibernacji systemu na podtrzymanej stronie z ceną na HIBa. A odświeżania karty nie włączałem. A miałem zakładkę na 5,61$, a teraz +1$. Wszystkie progi w zasadzie mam na stanie, poza Deusem reżyserskim, mam zwykłego. Bundel raczej nie dla mnie. Sam w sobie jest niezły. Dla samego nieznanego bonusa nie ma co jeszcze kupować. Później pewnie też nie...
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
nowy weekly
https://www.humblebundle.com/weekly
https://www.humblebundle.com/weekly
Co to są za gierki ?? Bo nie znam żadnej z nich. Opłaca się wziąć próg za dolara ??
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Bundel nie dla mnie bo Co-opa nie lubię, ale pojawiły się wielopaki jak na IG przy wydaniu 30$ dostajemy 4 pełne bundle (nie duża różnica to to nie jest, ale co by się działo jakby tak było przy Star Wars-ach
). Pewnie wyjątkowi się pojawiło, że to co-opowy bundel ale może jeszcze takie coś powtórzą.