- wasze buildy
Przeważnie Main(brązowa broń)+Atlanta+Raven+Goblin, cała trójka lvl 15. Obrazka nie będzie, bo nie mam teraz dostępu do gry.
- level
Obecnie 68.
- gildia
Bastion, ~45 pozycji w rankingu, generalnie aktywna, ale jednak rozważam przeniesienie się do jakiejś top 20, bo moje dotacje znacząco przekraczają średnią obecnej gildii.
- gameplay - wolisz pvp invazje a może skupiasz się obecnie na maksowaniu krolestw, a może nowy tryb areny Cie wciągnął najbardziej?
Zostały mi questy w dwóch królestwach, ale jakoś niespecjalnie mnie do nich ciągnie, miałkość dialogów woła o pomstę do nieba a i zyski niewielkie. Obecnie Głównie pvp obronne, ale muszę się wreszcie zabrać za challenge i zbieranie duszyczek, bo przydałoby się jednak porozwijać królestwa. Arena jest dla mnie trochę zbyt losowa i daje stosunkowo niewielkie zyski - jeśli się uda wygrać 7-8 razy, to warto, ale czasem jak wylosuje drużynę...
- jaki kostium sobie sprawiłeś?
Od wczoraj biegam w pajęczej szatce (+50% gold, +75% soul)
- czy wydajesz realną kase na gre?
Nie wydaję i nie czuję potrzeby (innej niż podziękowanie twórcom za dobrą robotę, co może i kiedyś nastąpi) - wszystko, czego mi potrzeba wyciągam spokojnie z gry. Ale dobra gildia to tu podstawa, jeśli ktoś chce grać bardziej na poważnie, samemu się raczej za daleko nie zajedzie.
Nie do końca. Owszem, magiczne klucze dają znacznie większą szansę na legendarkę, ale i ze zwykłych da się je wyciągnąć jak ktoś ma szczęście - co mi się zresztą raz udało. Tylko dlaczego musiał to być Goblin King? Gorzej chyba nie mogłam trafić