Nie zdziwię się gdy ta gra będzie rozdawana za darmo lub dodawana do zakupów od XXX$/€ w sklepie humblasitek4h pisze: Na steamdb parę dni temu pojawił się wpis https://steamdb.info/sub/60635
Sleeping Dogs Humble Promo
Czyżby Square znowu szykowało bundla?
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
Z tego co zapamiętałam z lekcji angielskiego, to humble znaczy skromny, także równie dobrze może być to skromna promocja na sleeping dogsy
I może wcale nie mieć nic wspólnego z HB, ale kto wie, im więcej bundli tym lepiej!

Nie jestem wielkim fanem gatunku Visual Novel, ale kilka pozycji było całkiem spoko, więc chętnie dam dolara za Long Live the Queen
dzięki niej pierwszy próg jest całkiem apetyczny (ten tłusty czwartek) .

thieft i murdered niby średnie ale i tak kusi, resztę w zasadzie mam. zobaczymy jak cena spadni
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
1 próg jest masakrycznie słaby według mnie. Może jeszcze ten 2 próg jakiś jest. a 3 próg taki sobie. Sleeping dogs taniej był w Biedrze( a Tomb Raider chyba tez w jakiejś wielkiej wyprz był)
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Meh. Wszystkie gry z bundla mam i kosztowały mnie nie więcej niż 10$ w porównaniu do tych 15$ tutaj.. czyli jednak ten Sleeping Dogs ze steamdb to było to. Może da się tak odgadnąć bonusy też? Chociaż pewnie jakiś pack do Nosgoth będzie i nic więcej ciekawego. Sam bundel dosyć słaby bo to gry, które wiele osób ma, ale jak ktoś nie ma to niech bierze. Szkoda, że nie wrzucili chociaż Life is Strange pierwszego epizodu do BTA, bo sam on jest dosyć tani.