Witam, chciałbym sprzedać swoje konto na steam i bardzo ciekawi mnie ile mógłbym
za nie dostać pln'ów. Mowa o koncie po lewej, które figuruje w moim profilu.
Witam, chciałbym sprzedać swoje konto na steam i bardzo ciekawi mnie ile mógłbym
za nie dostać pln'ów. Mowa o koncie po lewej, które figuruje w moim profilu.
Sprzedaż konta steam niezgodna ani z regulaminem steam ani łg.
Ja bym swoje sprzedał,żeby mieć w końcu spokój z backlogiem spędzającym sen z powiek Niestety sztim nie pozwala i muszę płacić bezsennością za pochopne decyzje osłabionej promocyjnymi cenami siły woli
"Przypadkiem" puść w świat nick i hasło do Steam. Do tego do maila. Zeskanuj klucz pierwszego pudełka, jakie zarejestrowałeś poprzez kod.
A na koniec załóż nowe konto i zakup tam Bad Rats lub Fortix (wedle uznania). Wymaksuj osiągnięcia i ciesz się nienagannym kontem
problem solved.
@ topic - sprzedaż jest nielegalna, naganna i powoduje radość u ludzi raportujących takie aukcje na allegro (w ramach spełnienia obowiązku stróża allegro )
MSKOTOR pisze:
@ topic - sprzedaż jest nielegalna, naganna i powoduje radość u ludzi raportujących takie aukcje na allegro (w ramach spełnienia obowiązku stróża allegro )
Jak mam być szczery to ja bym za takie konto nie dał więcej niż 20zł. Większość to śmieciowe gierki, coś co już każdy ma, bo było za darmo setki razy, albo jakieś starocie.
Same darmówki, albo shit z bundli czy inne stare pixelówki w które nikt nie gra (takie jakie np są teraz z star wars bundle) 10zł za takie konto to dużo.