Mody do Kotor ów
http://www.moddb.com/mods?filter=t&kw=S ... =180&type=
http://www.moddb.com/mods?filter=t&kw=S ... leased-asc
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
http://store.steampowered.com/sub/25772/ no nie wiem co oni tam wymyślą ale ja tam liczę na LEGO Star Wars

- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Jedi Knight: Dark Forces II
Jedi Knight II: Jedi Outcast
+ ewentualnie Mysteries of the Sith i w jednym bundlu byłaby cała kolekcja Jedi Knighta, raz tylko chyba w WB bundlu była cała kolekcja jakiejś serii gier (FEAR).
Jeśli wszystkie to mają być steamówki to zostają jeszcze
The Clone Wars: Republic Heroes
Star Wars Starfighter
Pierwszego Battlefronta nie ma na Steamie i wątpię by go dodali, to martwa gra tak jak dwójka, gdzie więcej ludzi gra na pirackich serwerach. W drmfree starych klasyków w stylu xwingów i Tie Fighterów też raczej nie będzie. Tak więc lista potencjalnych bonusów to mnimum 2 gry z niżej wymienionych:
Jedi Knight: Mysteries of the Sith
Star Wars Starfighter
+ ewentualnie Mysteries of the Sith i w jednym bundlu byłaby cała kolekcja Jedi Knighta, raz tylko chyba w WB bundlu była cała kolekcja jakiejś serii gier (FEAR).
Jeśli wszystkie to mają być steamówki to zostają jeszcze
Star Wars Starfighter
Pierwszego Battlefronta nie ma na Steamie i wątpię by go dodali, to martwa gra tak jak dwójka, gdzie więcej ludzi gra na pirackich serwerach. W drmfree starych klasyków w stylu xwingów i Tie Fighterów też raczej nie będzie. Tak więc lista potencjalnych bonusów to mnimum 2 gry z niżej wymienionych:
Jedi Knight: Mysteries of the Sith
Star Wars Starfighter
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Nie bo brakło DLC.
Ciekawe jak wypadnie porównanie do najlepiej sprzedających się bundli, które nie miały sztywnych progów cenowych. Było to chyba cos ponad 2mln $. Tutaj jest mocno ograniczona grupa kupujacych właśnie przez cenę.
Ostatnio zmieniony 3 lut 2015, o 23:23 przez Mix, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Będzie coś z gier pozostałych z tego pakietu.
http://store.steampowered.com/sub/25772/
Wyprzedali go po prostu za 10% ceny
http://store.steampowered.com/sub/25772/
Wyprzedali go po prostu za 10% ceny
Wezmę próg 12$, kiedyś na starym koncie miałem Star Wars Collection
Całe 2 pierwsze progi + cały Jedi Knight bez 3 progu. To była wyprzedaż steamowa grudniowa sprzed ~ 5-6 lat, jeszcze kolekcje przygodówek od Lucas Arts (stare Indiany, Dig, Loom) były do dostania za grosze i to bez żadnych VPNów i kupowania od Rusków. Swoją droga szkoda, że tych ostatnich już wieki mocno nie przeceniali.
Nie powiem jednak bym się jarał tym bundlem, przede wszystkim cenowo
jarać by się można było jakby były tak jak dawniej 2 progi a nie 3 i całość za 6-8 euro. Wtedy można by było porównywać opłacalność i opad szczeny do starych mocnych bundli od HB. 50 zł za bundle to jednak spora kwota. To już mocno się kłóci z początkową ideą bundli.
A co do Force Unleashed - mi się jedynka podobała. Swoją drogą gra zajmowała kiedyś rekordowo dużo na dysku - oryginał z kilku płyt DVD instalował się ~ 30-60 min. Dwójka jest hejtowana raczej za wtórność, śmieszną długość(~ 5h), gorszą fabułę i konstrukcję poziomów, ale miodność pewnie została.

Nie powiem jednak bym się jarał tym bundlem, przede wszystkim cenowo

A co do Force Unleashed - mi się jedynka podobała. Swoją drogą gra zajmowała kiedyś rekordowo dużo na dysku - oryginał z kilku płyt DVD instalował się ~ 30-60 min. Dwójka jest hejtowana raczej za wtórność, śmieszną długość(~ 5h), gorszą fabułę i konstrukcję poziomów, ale miodność pewnie została.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Ciekawe co się stanie jeśli jakimś cudem bta2 przewyższy bta3, bo naprawdę już niewiele brakuje. HB wtedy podwyższy kwotę trzeciego progu? Nie zdziwiłbym się
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Biorąc pod uwagę, że po niecałej dobie od ogłoszenia bundla mamy już ponad 100k kupujących i kwotę prawie 1,2kk$ wpływu, to będzie chyba rekordowy bundle

Niekoniecznie, Origin miał 10,5 mln $ (chyba wciąż najlepszy wynik?). Szczere wątpię by Star Wars go pobił. A wraz upływem dni sprzedaż będzie maleć.
Świetny bundle, na wypłatę kupuje tier3, teraz kupiłem na szybko tier1 żeby odkurzyć kotora. Mam pytanie czy potem muszę kupić od nowa całość, czy mogę tylko dopłacić do ostatniego progu? W razie czego dodatkowego kotora i jedi academy przeżyję, pójdzie na givaway Łowczy