Yuplay.ru - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

To już różnice na przelicznikach banków (mi zabrało z visa 14,31 choć pewnie dojdzie jakaś korekta kursowa).

PS: Niedługo http://yuplay.ru/product/14681147/ powinien wskoczyć Unepic za 98 rubli. Teoretycznie bez blokad na aktywację.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

http://yuplay.ru/product/14684535/
Shadowrun Returns 38 руб nie wiem czy jest blokada.

Czy http://yuplay.ru/product/14684632/ wolfensteina new order można spokojnie kupować bez obawy o blokadę?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

W obu przypadkach wypisany tylko język rosyjski więc raczej z blokadą. New order miał podane sub id oraz więcej języków jak była wersja ROW.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Fatum pisze: Dobra cena na Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered (SUB_ID: 47197) 249 rubli (poniżej 15 pln)
http://yuplay.ru/product/14685667/
Brak blokad na zakup (włożenie do koszyka) i aktywację.
Dzięki za info. Mi zeszło 13,91 przy płatności mastercardem mBanku. Musiałem wybrać RBK Money bo Yandex odrzucił moją kartę.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Car Mechanic Simulator 2014 Complete edition (SUB_ID: 35999) - 199 rubli
http://yuplay.ru/product/14684466/
pst
Awatar użytkownika
pst
Robin Hood
Podziękował: 124 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Również zakupiłem Fahrenheit oraz Bully obydwie gry bez problemu dodały się do konta. Jak ktoś nie wie to wystarczy wpisać w google, np. 500 rub, 20 usd, 30 real brazylijski itp. itd. :) pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

nigihayami pisze:
Fatum pisze: Dobra cena na Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered (SUB_ID: 47197) 249 rubli (poniżej 15 pln)
http://yuplay.ru/product/14685667/
Brak blokad na zakup (włożenie do koszyka) i aktywację.
Dzięki za info. Mi zeszło 13,91 przy płatności mastercardem mBanku. Musiałem wybrać RBK Money bo Yandex odrzucił moją kartę.
AliorSync -> T-mobile (MasterCard) - pobrało 12,93 PLN :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Wymaga VPN do aktywacji ? Kupilby mi kto za 15zl (platnosc przelewem z mbank)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

lordkiller pisze: Wymaga VPN do aktywacji ? Kupilby mi kto za 15zl (platnosc przelewem z mbank)
Fahrenheit bez żadnego problemu aktywuje się w naszym regionie. Na stronie produktu podany masz subid. Można sprawdzić ewentualne ograniczenia.

Swoją drogą powtórzę to co napisałem wcześniej w tym wątku. Może warto by było umieszczać promocje z tego sklepu (te dotyczące gier bez locka) na głównej? Skoro są promocje z Nuuvem (chociaż ostatnio jakoś ich nie widzę, dlaczego?) i są te z Amazona (nie wspominając już o kinguinie :E) to być może i kogoś zainteresują te z yuplay.
Ci użytkownicy podziękowali nigihayami za ten post (w sumie 3):
keiranWassersitek4h
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

nigihayami pisze: Skoro są promocje z Nuuvem (chociaż ostatnio jakoś ich nie widzę, dlaczego?)
Nuuvem oraz Yuplay nie prowadzą systemu reflinków czy też innego programu partnerskiego dla osób, które je reklamują.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Tak sobie przeglądam ten Yuplay i widzę, że chyba Styx: Master of Shadows można bez problemu brać (przynajmniej po ID), a Company of Heroes 2 Ofensywa w Ardenach ma na stronie wypisany wśród języków także polski. Dodatek wychodziłby więc mniej więcej połowę taniej niż w sklepach w Polsce.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

blindobserver pisze: Tak sobie przeglądam ten Yuplay i widzę, że chyba Styx: Master of Shadows można bez problemu brać (przynajmniej po ID), a Company of Heroes 2 Ofensywa w Ardenach ma na stronie wypisany wśród języków także polski. Dodatek wychodziłby więc mniej więcej połowę taniej niż w sklepach w Polsce.
Styx: Master of Shadows - jeśli znasz rosyjski to warto za tą cenę - chyba ze ktoś potwierdzi że jest j. polski
Company of Heroes 2 Ofensywa w Ardenach blokada na Rosję
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Zone14 pisze:
blindobserver pisze: Tak sobie przeglądam ten Yuplay i widzę, że chyba Styx: Master of Shadows można bez problemu brać (przynajmniej po ID), a Company of Heroes 2 Ofensywa w Ardenach ma na stronie wypisany wśród języków także polski. Dodatek wychodziłby więc mniej więcej połowę taniej niż w sklepach w Polsce.
Styx: Master of Shadows - jeśli znasz rosyjski to warto za tą cenę - chyba ze ktoś potwierdzi że jest j. polski
Company of Heroes 2 Ofensywa w Ardenach blokada na Rosję
Kupiłem Styxa w Rosji i gra bez problemu aktywuje się w Polsce, jednakże do wyboru jest jedynie język angielski i rosyjski.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Mają nawet Pillars of Eternity za około 45zł. Nieźle promo :-)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Może pojawiłaby się tutaj jakaś baza gier, które można kupić i u nas aktywować bez obaw, że za chwilę ktoś je zdejmie ze steama lub zablokuje ? Nie powiem, że mam chrapkę na kilka tytułów, a ceny są idealne, jednak nie wiem jak sprawdzić czy gra jest row czy ru. Chyba, że znacie takie myki, to sie pochwalcie jak to mozna sprawdzic przed zakupem ?
Chociażby spójrzmy na Dying Light, jest oznaczenie Языки: Русский (субтитры) [czyli Napisy Rosyjskie], więc jezyk pewnie mozna zmienic na angielski.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Raffael pisze: Mają nawet Pillars of Eternity za około 45zł. Nieźle promo :-)
Przy Pillars masz to samo co przy tym dodatku, o którym pisałem. Niby języków jest kilka, ale nie wiem, czy to ma locka, czy nie ma.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

FatPL pisze: Może pojawiłaby się tutaj jakaś baza gier, które można kupić i u nas aktywować bez obaw, że za chwilę ktoś je zdejmie ze steama lub zablokuje ? Nie powiem, że mam chrapkę na kilka tytułów, a ceny są idealne, jednak nie wiem jak sprawdzić czy gra jest row czy ru. Chyba, że znacie takie myki, to sie pochwalcie jak to mozna sprawdzic przed zakupem ?
Chociażby spójrzmy na Dying Light, jest oznaczenie Языки: Русский (субтитры) [czyli Napisy Rosyjskie], więc jezyk pewnie mozna zmienic na angielski.
Sprawdź sobie w SteamDB czy dana gra ma locka czy też nie, bo opis na yuplay tak naprawdę nic nie mówi. No i tak gwoli wyjaśnienia, raz dodana gra do konta nie zniknie, o ile oczywiście była legalnie nabyta.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

FatPL pisze: Może pojawiłaby się tutaj jakaś baza gier, które można kupić i u nas aktywować bez obaw, że za chwilę ktoś je zdejmie ze steama lub zablokuje ? Nie powiem, że mam chrapkę na kilka tytułów, a ceny są idealne, jednak nie wiem jak sprawdzić czy gra jest row czy ru. Chyba, że znacie takie myki, to sie pochwalcie jak to mozna sprawdzic przed zakupem ?
na 95% ma blokadę na Polskę
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

RoyKeane pisze:
Sprawdź sobie w SteamDB czy dana gra ma locka czy też nie, bo opis na yuplay tak naprawdę nic nie mówi.
Ale jak sprawdze na przyklad w tym sklepie która jest to wersja
RoyKeane pisze: No i tak gwoli wyjaśnienia, raz dodana gra do konta nie zniknie, o ile oczywiście była legalnie nabyta.
Mamy więc jakąkolwiek pewność, że kupując w RU sklepach, kupujemy legalne produkty ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Jeśli jest tam jakaś wersja ru to zapewne będzie to ta wersja
ODPOWIEDZ