Hahahaha, to smacznego

Pierwszy email był rachunkiem, a drugi z potwierdzeniem i czasem dostawy.
Ja potwierdzenie z pizzaportal dostałem po 4h (gdzie w międzyczasie pizza dotarła i już zjedzona jest), z pyszne potwierdzenie dostałem od razu, ale znajomi dostali maile z nawet godzinnym opóźnieniem. Pewnie zależy to od aktualnego obciążenia strony oraz konkretnego lokalu jaki wybierasz.SLAMI122 pisze: Mam problem otóż zapłaciłem kartą i po zapłacie pojawiło się okienko z błędem że wystąpił błed a następnie że zamówienie zostało przekazane dalej i na maila przyjdzie potwierdzenie. Na maila żadne potwierdzenie nie przyszło. Mam dzwonić na tą ich infolinie czy po prostu poczekać bo dojdzie?
ok dzięki!Revan pisze: SLAMI122jak Ci się spieszy czy też bardzo CI zależy to zadzwoń, ale pewnie przyjdzie za jakiś czas, skoro zostało przekazane dalej. Mają taki nawał zamówień, że nie ogarniają.
Dlatego przy tej okazji współczuję pizzeriom w całym kraju i ich pracownikom, bo takiego bajzlu z tego, co można poczytać - jeszcze nie mieli ;d .
A sama akcja marketingowa mocnakosztowna, jasne, ale zapewne bardzo skuteczna, nawet w kontekście ściągnięć apek.