Gameminer
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
BI ma chyba pełnego locka, więc nawet jak aktywujesz, to nie uruchomisz bez VPN-u.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Zgodnie z obowiązującym tam regulaminem, możesz z wygraną zrobić co zechcesz, możesz ją puścić ponownie w obieg, tak jak ja to zrobiłem bo nie zauważyłem jak Ty, że jest ograniczona regionalnie. Na steam'ie miałem informację, że ta gra jest na wymienione regiony.Niewiernus pisze: Hej, mam nietypowy problem.
Osatnio wygrałem Bioshock Infinite na gameminer.ru, jednak po fakcie(chęci wzięcia udziału) okazało się, że jest to RU/CIS klucz. Co wypadałoby teraz najlepiej zrobić?
a) napisać na ich forum o jakąś wymianę(na coś innego)
b) próbować aktywować grę przez proxy(ryzykując banhammerem)
c) starać się wymienić na innym serwisie
Przy okazji, zapraszam (kody zaproszeń są dostępne na ich grupie steam) na kolejny Fast Miner II, który zacznie się już dzisiaj: 11.05.2013 @ 15:00 ... 21:00 CET. Każdy gift będzie przez 10 minut, a jest ich już ponad tysiąc.
edit: jednak o 15-tej a nie o 16-tej, nie wiem jak mogłem się tak pomylić...
Ostatnio zmieniony 11 maja 2013, o 13:45 przez Bruner, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kontakt:
Oj szczęśliwy będzie ten, który wygra GameMaker: Studio Master Collection za 1 sztukę gold'a 
Wynik losowania: http://gameminer.ru/giveaway/b3c3b384ca ... a8facf298e
Właśnie rozpoczął się EVENT!!! Do wygrania 1290 gier
Kolejny rodzynek: Total War Grand Master Collection
EVENT już się zakończył... wygrałem 8 gier, wystawiłem 42
Jest już podsumowanie

Wynik losowania: http://gameminer.ru/giveaway/b3c3b384ca ... a8facf298e
Właśnie rozpoczął się EVENT!!! Do wygrania 1290 gier

Kolejny rodzynek: Total War Grand Master Collection
EVENT już się zakończył... wygrałem 8 gier, wystawiłem 42

Jest już podsumowanie

Ostatnio zmieniony 11 maja 2013, o 21:05 przez Bruner, łącznie zmieniany 5 razy.
- Kontakt:
Takie tam...
2 * Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY 2*17,99€ = 35,98€
1 * Post Mortem 9,99€
1 * Max Payne 3 (CIS) 29,99€
1 * Tripwire Interactive Bundle 54,99€
1 * Serious Sam 3: BFE 27,99€
1 * DiRT Showdown 24,99€
1 * Closure 9,99€
w sumie wychodzi: 193,92€ = $251,74 = 803,32 PLN (przelicznik google)
Według przeliczeń na ich stronie, mój udział był z 42 gier w wysokości $708 = 2260 PLN
2 * Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY 2*17,99€ = 35,98€
1 * Post Mortem 9,99€
1 * Max Payne 3 (CIS) 29,99€
1 * Tripwire Interactive Bundle 54,99€
1 * Serious Sam 3: BFE 27,99€
1 * DiRT Showdown 24,99€
1 * Closure 9,99€
w sumie wychodzi: 193,92€ = $251,74 = 803,32 PLN (przelicznik google)
Według przeliczeń na ich stronie, mój udział był z 42 gier w wysokości $708 = 2260 PLN

- Kontakt:
Jak zaczynałem, to miałem ~450, wziąłem udział chyba we wszystkich możliwych, za moje gifty dostawałem w trakcie event''a, wziąłem udział jeszcze w kilku innych (tych normalnie występujących) i aktualnie mam ~1220

- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
Ja miałem brać udział w tym evencie jednak ... zapomniałem w piątek na wieczór wpłacić i tym sposobem, próbując wczoraj przez ING kasa ma dojść dopiero jutro. Ale już wiem że na następny event grzeję golda 

- Podziękował: 1 raz
- Kontakt:
nie brałem udziału ani w 1 ani w 2 bo siedziałem na uczelni, na samej stronie wygrałem 2 gry dotychczas na ponad 400 wejsc i nie było z nimi żadnych problemów
w 3 sie postaram wziąć udział:)
w 3 sie postaram wziąć udział:)
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Wolny invite code do gameminera: --------------------
Ważny do jutra do mniej więcej 22:00. Korzystajcie, bo szkoda żeby się zmarnowało.
Pozdro
Ważny do jutra do mniej więcej 22:00. Korzystajcie, bo szkoda żeby się zmarnowało.
Pozdro
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, o 11:18 przez _gordon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kontakt:
Mnie jakoś ten serwis nie ciągnie. Niby ławiej, na razie, coś wygrać, ale już sama sprawa premium mnie odpycha. SG jest nonprofit moze poza reklamami. A tutaj ruski jak zwykle robią interes. Co sie mija w ogole z cała idea sprawy. (Pomimo niby większosciowego asortymentu FREE, ale wiadomo jak jest. Tak jak z FREE MMO
mozna grac, ale zawsze kusi zeby cos tam kupic i w koncu sie kupuje. )
To juz wole SteamAuction .

To juz wole SteamAuction .
Obecna szansa wygrania jest coraz mniejsza , a coraz więcej na tej stronie jest niestety gier bundlowych :/
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
http://gameminer.ru/news/61
Wkrótce będzie update na gameminerze. Pokrótce - za pewne akcje na GM (np. dołączenie do giba) mamy szanse zdobyć skrzynke, a w skrzynce może być item, kolorki do nickow, jakies odznaki i co najwazniejsze GRY.
Lista gier które aktualnie są dostępne do zakoszenia jest tutaj: http://gameminer.ru/drop/gifts
Wkrótce będzie update na gameminerze. Pokrótce - za pewne akcje na GM (np. dołączenie do giba) mamy szanse zdobyć skrzynke, a w skrzynce może być item, kolorki do nickow, jakies odznaki i co najwazniejsze GRY.
Lista gier które aktualnie są dostępne do zakoszenia jest tutaj: http://gameminer.ru/drop/gifts