Czy opcja 'wysyłania na dzień premiery' dotyczy również Saints Row: Gat Out of Hell (PC, pudełko), ponieważ nadal mam status "zamówienie potwierdzone", a żadnego info o wysyłce nie ma ani na mailu, ani profilu na stronie.
Gierka zamówiona i opłacona 14 stycznia.
Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Przesłałem pytanie. Zobaczymy, co się uda wykręcić.
http://muve.pl/digital/dlc-dodatki/alie ... ital/66600
Powinno dziś u Ciebie być.
Edit: pudełka były wczoraj wysłane, klucze wysyłamy dziś. Na wszelki wypadek napisz jeszcze na pomoc@muve.pl.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
To czekam na minimum -80%. Bo tyle, to ja za żadne skarby nie dam. Szczególnie, że za podstawkę zapłaciłem 1,25 zł.muve.pl pisze: Przesłałem pytanie. Zobaczymy, co się uda wykręcić.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Chyba specjalnie dla ciebie zamówili ten jeden kluczyk bo ta cenaHemiq pisze:To czekam na minimum -80%. Bo tyle, to ja za żadne skarby nie dam. Szczególnie, że za podstawkę zapłaciłem 1,25 zł.muve.pl pisze: Przesłałem pytanie. Zobaczymy, co się uda wykręcić.

Nawiasem mówiąc przepłaciłeś o 1,25 zł mam nadzieję, że dzięki playfire sobie zwróciłeś tę kwotę.
Edit: Poczekaj do nowej wersji kompanii graczy odbierzesz sobie za pkt.

- Podziękował: 104 razy
- Podziękowania: 48 razy
- Kontakt:
A kiedy będziecie wysyłać? Bo jak sprawdzałem pocztę i konto na muve - cały czas brak klucza, to już "keyshopy" działają szybciej.muve.pl pisze:Przesłałem pytanie. Zobaczymy, co się uda wykręcić.
Edit: pudełka były wczoraj wysłane, klucze wysyłamy dziś. Na wszelki wypadek napisz jeszcze na pomoc@muve.pl.
Dying Light digital z tego co wyczytałem nie będzie, ale pytanie czy będziecie mieli Season Pass (digital) do Dying Light.
Resident Evil HD u was brak, dodaliście za to wersje digital do Revelations 2 (2 zł różnicy co jest trochę żartem ale powinienem się cieszyć że przynajmniej nie ma takiego przebicia jak z GTA). Inna sprawa że wersje digital macie w złym dziale.
Dragon Ball w pudełku co jest interesujące bo myślałem że będzie to samo jak w przypadku nowego Naruto (czyli tylko digital) - pytanie czy w pudle będzie wersja DRM-Free czy także kod steam?
- Kontakt:
SR - Wysyłka dziś. Pewnie po 16:00. W tej chwili jeszcze wydawca musi nam klucze dosłać.Merque pisze:A kiedy będziecie wysyłać? Bo jak sprawdzałem pocztę i konto na muve - cały czas brak klucza, to już "keyshopy" działają szybciej.muve.pl pisze:Przesłałem pytanie. Zobaczymy, co się uda wykręcić.
Dying Light digital z tego co wyczytałem nie będzie, ale pytanie czy będziecie mieli Season Pass (digital) do Dying Light.
Resident Evil HD u was brak, dodaliście za to wersje digital do Revelations 2 (2 zł różnicy co jest trochę żartem ale powinienem się cieszyć że przynajmniej nie ma takiego przebicia jak z GTA). Inna sprawa że wersje digital macie w złym dziale.
Dragon Ball w pudełku co jest interesujące bo myślałem że będzie to samo jak w przypadku nowego Naruto (czyli tylko digital) - pytanie czy w pudle będzie wersja DRM-Free czy także kod steam?
Nowego Residenta nie będzie u nas. Nie będzie też Dying Lighta.
Xenoverse na PC w pudle nie będzie. Czekamy na informacje, czy będzie w cyfrze.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2015, o 14:39 przez muve.pl, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 104 razy
- Podziękowania: 48 razy
- Kontakt:
Rozumiem że w pierwszym zdaniu zabrakło kluczowego słowa "nie" ?
Mnie interesuje Season Pass do Dying Light, a nie sama gra. A z tej odpowiedzi nie wywnioskowałem czy miałeś na myśli Season Pass czy Dying Light (digital).
Czy będzie szansa, że pojawi się na Muve.pl Grey Goo w wersji ze SteelBookiem? Widzę, że jest wersja cyfrowa co mnie bardzo cieszy
, ale wersja ze steelbookiem była bardziej przeze mnie pożądana
Ta wersja jest sprzedawana w Niemczech czy jest jakaś szansa, że pojawi się ona u Was?

Pytanie do licencyjnych znawców: (jak ktoś chce to moze skopiowac pytanie o tematu cdp
)
Gdyby zgrac zawartosc plyty i wrzucic na serwer i sprzedawac to czym sie stanie wydaniem pudelkowym czy cyfrowym czy czyms innym stosujac podział "licencyjny"?? Takie przerzucenie plyty pozwala na cyfrowa sprzedaz dawno wydanych gier z spolszczeniem.
Bo jak wiadomo nowi gracze czy ktos kto chce wrócić do starej gry to nie może kupić wydania cyfrowego gry z spolszczeniem tylko moze kupic gre po angielsku a potem piraci' , bo pobiera wersje polska-czy samo spolszczenie- z neta(mam na mysli stare gry robin hood, disciples itd.) czy inaczej kombinuje.

Gdyby zgrac zawartosc plyty i wrzucic na serwer i sprzedawac to czym sie stanie wydaniem pudelkowym czy cyfrowym czy czyms innym stosujac podział "licencyjny"?? Takie przerzucenie plyty pozwala na cyfrowa sprzedaz dawno wydanych gier z spolszczeniem.
Bo jak wiadomo nowi gracze czy ktos kto chce wrócić do starej gry to nie może kupić wydania cyfrowego gry z spolszczeniem tylko moze kupic gre po angielsku a potem piraci' , bo pobiera wersje polska-czy samo spolszczenie- z neta(mam na mysli stare gry robin hood, disciples itd.) czy inaczej kombinuje.
- Kontakt:
Cześć, u nas tylko cyfrówka niestety.
/edit - będzie również pudełko. Pojawi się w tym tygodniu.
To zależy, czy Cenega (wydawca PKK) wyprodukuje kolejne egzemplarze. Na razie - dodajemy nowe PKK do sklepu. Spróbuję się dowiedzieć, czy Mafia będzie.
Nie za bardzo rozumiem pytanie. Jakby skopiować grę na serwer i ją sprzedawać, to byłoby to po prostu piractwo. Nie wiem za bardzo, czego chcesz się dowiedzieć. Dopowiesz coś?Ereshlifei pisze: Pytanie do licencyjnych znawców: (jak ktoś chce to moze skopiowac pytanie o tematu cdp)
Ostatnio zmieniony 26 sty 2015, o 13:38 przez muve.pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Pytanie do sklepu:
Kiedy będą wysyłane pudełka z Heroes 3 HD?
Jako, że gra jest steamworks i najpewniej nie będzie opcji odpalenia gry przed premierą, może pomyślcie o wcześniejszej wysyłce aby tego 29.01 można było już na 100% grać
Kiedy będą wysyłane pudełka z Heroes 3 HD?
Jako, że gra jest steamworks i najpewniej nie będzie opcji odpalenia gry przed premierą, może pomyślcie o wcześniejszej wysyłce aby tego 29.01 można było już na 100% grać

- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
W empiku nie radzę zamawiać przedpremierowo, bo ich stosunek do preorderów jest tragiczny. Za dzieciaka zamówiłem u nich książkę HP, bo zawsze na premierę znikały wszystkie egzemplarze zanim się obejrzałem. Swój egzemplarz odebrałem dopiero dwa tygodnie po premierze, do tego kilkanaście złotych drożej, szkoda że jako dziecko nie wiedziałem, że mogę anulować zamówienie bez żadnych konsekwencji. Książki były dostępne na pułkach przez cały czas oczekiwania na paczkę, która ponoć miała przyjść przed premierą i być tańsza od wersji pudełkowej. Później zamawiałem u nich grę na PSP dla brata, a jak przyszedłem wieczorem w dzień premiery (dostałem informację, że znajduje się w salonie), to nie mogli znaleźć paczki w magazynie pomimo informacji w systemie, że dotarła, więc zwyczajnie dano mi wersję nieopakowaną "spod lady". Zapłaciłem kilka zł drożej, ale zależało mi na czasie i nie chciałem się wykłócać. Na koniec empik miał pretensje, że "po raz kolejny" nie odebrałem paczki z magazynu.
Za to muve całkiem ładnie wywiązuje się preorderów. Żadna gra preorderowana jeszcze nie doszła przed premierą (niestety), choć taki Risen 3 doszedł dokładnie w premierę i do tego praktycznie w nocy, ale wtedy to paczkomaty kłaniały się przed klientami, że po prostu nie wyrabiają przed dniami wolnymi.
W sumie skoro już jesteśmy przy HoMM3: HD. Co takiego zawiera pudełko? Mam mocną awersję do słabych (czyt. rozpadających się w rękach) pudełek i pustych wydań, bez żadnej instrukcji ani nic, dlatego mam nadzieję, że pomimo ceny te wydanie będzie zawierać coś więcej niż płytę i informację o tym, że aktywując grę przestaję być jej właścicielem.
Drugie moje pytanie jest powiązane z pierwszym: czy jeżeli w pudełku nie znajdują się karteczka z kodem do kompanii graczy, to po wejściu nowego systemu dostaniemy odpowiednią ilość punktów za kupno tej gry u Was, czy tylko nowe zakupy będą premiowane?
Za to muve całkiem ładnie wywiązuje się preorderów. Żadna gra preorderowana jeszcze nie doszła przed premierą (niestety), choć taki Risen 3 doszedł dokładnie w premierę i do tego praktycznie w nocy, ale wtedy to paczkomaty kłaniały się przed klientami, że po prostu nie wyrabiają przed dniami wolnymi.
W sumie skoro już jesteśmy przy HoMM3: HD. Co takiego zawiera pudełko? Mam mocną awersję do słabych (czyt. rozpadających się w rękach) pudełek i pustych wydań, bez żadnej instrukcji ani nic, dlatego mam nadzieję, że pomimo ceny te wydanie będzie zawierać coś więcej niż płytę i informację o tym, że aktywując grę przestaję być jej właścicielem.
Drugie moje pytanie jest powiązane z pierwszym: czy jeżeli w pudełku nie znajdują się karteczka z kodem do kompanii graczy, to po wejściu nowego systemu dostaniemy odpowiednią ilość punktów za kupno tej gry u Was, czy tylko nowe zakupy będą premiowane?
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Jak chodzi o empik to może twój oddział jest felerny, że tak powiem bo u mnie zawsze na czas wszystko było (co prawda zawsze jakieś pojedyncze sztuki, ale Poterr już na magazynie był przed premierą w paczce i czekał, niestety przepisy nie pozwoliły im wydać przed jakąś ustaloną godziną).xenonisbad pisze: W empiku nie radzę zamawiać przedpremierowo, bo ich stosunek do preorderów jest tragiczny. Za dzieciaka zamówiłem u nich książkę HP, bo zawsze na premierę znikały wszystkie egzemplarze zanim się obejrzałem. Swój egzemplarz odebrałem dopiero dwa tygodnie po premierze, do tego kilkanaście złotych drożej, szkoda że jako dziecko nie wiedziałem, że mogę anulować zamówienie bez żadnych konsekwencji. Książki były dostępne na pułkach przez cały czas oczekiwania na paczkę, która ponoć miała przyjść przed premierą i być tańsza od wersji pudełkowej. Później zamawiałem u nich grę na PSP dla brata, a jak przyszedłem wieczorem w dzień premiery (dostałem informację, że znajduje się w salonie), to nie mogli znaleźć paczki w magazynie pomimo informacji w systemie, że dotarła, więc zwyczajnie dano mi wersję nieopakowaną "spod lady". Zapłaciłem kilka zł drożej, ale zależało mi na czasie i nie chciałem się wykłócać. Na koniec empik miał pretensje, że "po raz kolejny" nie odebrałem paczki z magazynu.
Lepiej zawsze czekać na odp. od przedstawiciela ale z tego co się orientuje pkt do starej kompanii graczy można było rejestrować do 18.1.2015r, wiec pudełko raczej nie będzie zawierać kodu. Zapewne jak napiszesz mejla jak wyjdzie nowa wersja z nr. zamówienia to ci sypną pkt.
- Kontakt:
Procedura jest taka, jak z każdą inną grą. Wysyłamy, tak, żebyście mogli zagrac w dzień premiery. Zależy, kiedy trafią do nas fizyczne produkty.
Na pewno nie znajdzie się kod do KG. Zakupu tego w starym programie już nie zarejestrujesz. W nowym jeszcze nie. Nowy program nie będzie rejestrował zakupów wstecz. Cały mechanizm rejestracji będzie automatyczny, żadnych maili nie będzie trzeba wysyłać.xenonisbad pisze: W empiku nie radzę zamawiać przedpremierowo, bo ich stosunek do preorderów jest tragiczny. Za dzieciaka zamówiłem u nich książkę HP, bo zawsze na premierę znikały wszystkie egzemplarze zanim się obejrzałem. Swój egzemplarz odebrałem dopiero dwa tygodnie po premierze, do tego kilkanaście złotych drożej, szkoda że jako dziecko nie wiedziałem, że mogę anulować zamówienie bez żadnych konsekwencji. Książki były dostępne na pułkach przez cały czas oczekiwania na paczkę, która ponoć miała przyjść przed premierą i być tańsza od wersji pudełkowej. Później zamawiałem u nich grę na PSP dla brata, a jak przyszedłem wieczorem w dzień premiery (dostałem informację, że znajduje się w salonie), to nie mogli znaleźć paczki w magazynie pomimo informacji w systemie, że dotarła, więc zwyczajnie dano mi wersję nieopakowaną "spod lady". Zapłaciłem kilka zł drożej, ale zależało mi na czasie i nie chciałem się wykłócać. Na koniec empik miał pretensje, że "po raz kolejny" nie odebrałem paczki z magazynu.
Wydawca ktory wydawal gre w pudelkach (i np. ma tez polonizacje) zamiast "wznowienia starszych tytułów" w formie "pudelkowej" moglby umiesic gre na "serwerze" i sprzedawac wylacznie cyfrowo-drm-free.muve.pl pisze:To zależy, czy Cenega (wydawca PKK) wyprodukuje kolejne egzemplarze. Na razie - dodajemy nowe PKK do sklepu. Spróbuję się dowiedzieć, czy Mafia będzie.
Nie za bardzo rozumiem pytanie. Jakby skopiować grę na serwer i ją sprzedawać, to byłoby to po prostu piractwo. Nie wiem za bardzo, czego chcesz się dowiedzieć. Dopowiesz coś?Ereshlifei pisze: Pytanie do licencyjnych znawców: (jak ktoś chce to moze skopiowac pytanie o tematu cdp)
Moglby(nie widze przeszkod "technologicznych" ? ), ale nie moga bo..cos im przeszkadza .. tylko umowy czy cos wiecej ?
Weźmy na przyklad to pytanie o Mafie, Cenega musi zrobic nowe pudelka i tak dalej , a mogliby umiescic gre na serwerze/przerobic na cyfrowe wydanie i sprzedawac nie martwiac sie o brak dostepnosci produktu?
Albo inny (chyba lepszy) przyklad oblivion i morrowind, gry ktorych pudelka z polonizacja juz nie ma w sklepach, w zachodnich sklepach cyfrowe wydania nie ma polskiego, a w Waszym sklepie jest PL drm-free? Czyja to zasługa Muve, Bethesdy, Cenegi?
Jak sie to udalo i czemu nie moze tak byc w przypadku innych gier ? (inny przyklad to seria gothic, pudelkowe wydania jeszcze sa, ale tylko jeden sklep(?) ma wydanie cyfrowe po polsku, reszta sklepow po angielsku.)