Ani stattraków, ani souvenirów nie użyjesz w kontrakcie.
[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Hej, chcialbym abyście polecili mi skiny bo takowe kompletuje:
aktualnie mam:
awp asiimov bs ale ma ft look
usp orion
glock water elemental
m4a4 asiimov bs ale tez ladny look
no i chce jakiegos ak, aktualnie mam vulcana bs wyglada troche lepiej anizeli na tą jakos przystalo jednak czuje ze to jeszcze nie to , irytuje mnie te lekkie odrapanie
wczesniej miałem ladnego redline
tak wiec chce cos troche ladniejszego, myslalem nad ak turystą jednak taki sredni, zbyt podobny do normalnego , no i teraz jestem za pustynnym buntownikiem , jak myslicie ladny jest? od razu mowie ze nie chce nic z tanszych skinow oraz nie chce stattracka ;D
aktualnie mam:
usp orion
glock water elemental
no i chce jakiegos ak, aktualnie mam vulcana bs wyglada troche lepiej anizeli na tą jakos przystalo jednak czuje ze to jeszcze nie to , irytuje mnie te lekkie odrapanie

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
a fire serpent?qwerty1991 pisze: Hej, chcialbym abyście polecili mi skiny bo takowe kompletuje:
aktualnie mam:
usp orion
glock water elemental
no i chce jakiegos ak, aktualnie mam vulcana bs wyglada troche lepiej anizeli na tą jakos przystalo jednak czuje ze to jeszcze nie to , irytuje mnie te lekkie odrapaniewczesniej miałem ladnego redline
tak wiec chce cos troche ladniejszego, myslalem nad ak turystą jednak taki sredni, zbyt podobny do normalnego , no i teraz jestem za pustynnym buntownikiem , jak myslicie ladny jest? od razu mowie ze nie chce nic z tanszych skinow oraz nie chce stattracka ;D
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Przecież Water Elemental jest brzydki. Miałem dwa i obydwa poszły jak najszybciej się dało. To już bezskinowy jest lepszy. Co do Glocka to bierz Fade 

na powyższym "trejdzie" zarobilem chyba, tak mi sie wydaje ;D czy brzydki hm... kwestia gustu, miałem wczesniej fajnego młynka z fajnym patternem bo są różne, haha fade no no no, kto normalny tyle na glocka wydaje 

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
zauważyliście może przypływ hakerów?.. jeden nawet miał jakaś wersje darmową chyba i gdy zaktywował to wyskoczył napisz activated i check our website i była podana stronka, wiec albo to jakiś pechowiec albo troll z scam linkiem
co o tym myślicie?
co o tym myślicie?
- Podziękował: 118 razy
- Podziękowania: 81 razy
- Kontakt:
Nowa fala banów dla prosów
http://blog.counter-strike.net/index.php/2015/01/11261/
Edit: Do poniżej fakt.
http://blog.counter-strike.net/index.php/2015/01/11261/
Edit: Do poniżej fakt.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2015, o 11:39 przez morganpl, łącznie zmieniany 1 raz.