grotatnik.pl - mój blog

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Kilka osób wcześniej prezentowało na łowczym forum początki swojego blogowania... nadszedł moment i na mnie! Jak napisałem w najświeższej notce, będę bardzo wdzięczny za wszelkie wskazówki i za krytykę. Z wordpressa korzystam od kilku dni (przeniosłem się z fatalnie działającego bloggera), także jeśli znacie jakieś ciekawe rozwiązania, to bardzo chętnie się o nich dowiem.

O nagrywaniu materiałów nie mam bladego pojęcia - to moje pierwsze praktyczne zetknięcie się z tym tematem (nie wiem jakiego oprogramowania używać do montażu etc.). Mam też wrażenie, że mój głos przez mikrofon (używam micro od słuchawek G930, dźwięk nagrywam przy pomocy najnowszej wersji Audacity) jest nieco ściśnięty, więc zapewne niebawem, jeśli nagrywanie mi się spodoba, będę szukał czegoś lepszego (również będę wdzięczny za wasze rady... jest sens kupować coś za ok. 300 zł, czy lepiej dozbierać i kupić coś bardziej przyszłościowego).

Z góry dzięki za wasz czas, mam nadzieję, że nie jest jakoś tragicznie i że nie zjecie mnie żywcem ;-). Adres bloga zamieściłem w stopce.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2015, o 17:23 przez Tristan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Moderator
Discord: silas#0117
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

No widzę że się cały czas rozwijasz. Jak na początek nagrywania jest ok, nie liczy się mikrofon tylko to co mówisz :)
ODPOWIEDZ