CD-Action - temat ogólny
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Pierwszy pełniak - ok, niby było w bundlu za 2$, ale gra i tak dość mało popularna, a to dosyć nowy indyk i chwała im za wersję Steam, a nie drmfree jak z początku było przewidywane. Drugi - klapa. Widocznie twórcy tych gier co lądują w dlh i cdaction, a pewnie i w innych czasopismach na świecie (pewnie lądują, gdyby markolf żył to byłoby wiadomo
) sprzedają licencje za bezcen. Trzeci - no cóż, nie chciało mi się wydawać piątaka za grę jak bywała w promocjach to teraz siłą rzeczy spróbuję. Czekam aż wrzucą Anno 2070, co może kiedyś nastąpi.

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Mnie najbardziej ucieszyły e-booki, aczkolwiek przed informacją od @Mielona nie wiedziałam, że Ostatni dzień pary dostępny jest za darmo. No ale że klimaty zacne, będzie to powód do kupienia nowego numeru.
A i Ghost Future Warrior chętnie przytulę.

- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldiers miałem już kupić na Steam Winter Sale. Fajnie, że się powstrzymałem. Może i nie będzie to wersja Steam, ale i tak warto. Dodatkowo nie mam Deadlings z żadnego bundla, to będzie fajny dodatek do "głównego dania". O grze nr 3 się nie wypowiem, bo szkoda mi słów
Kupię 1 raz od ponad 2 lat

Kupię 1 raz od ponad 2 lat

- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Future Soldier kupiłem na poprzednim latobraniu i do tej pory nawet nie odpaliłem. No cóż... będzie nauczka, aby oprócz Call of Juarez nie kupować też gier sygnowanych nazwiskiem Toma Clancy'ego. Reszta to klasyczne zapychacze, których nigdy bym nie odpalił, więc dla mnie znowu nic ciekawego.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Trzeba się wstrzymać. Może uda się zgarnąć w "Kodach do rozdania" tego Ghosta 
No bo przecież nie będzie kupował człowiek dla darmowego ebooka czy indie gierek. A fakt, jest tam jakaś zawartość do czytania niby, no ale żeby to interesowało mnie jakoś specjalnie...

No bo przecież nie będzie kupował człowiek dla darmowego ebooka czy indie gierek. A fakt, jest tam jakaś zawartość do czytania niby, no ale żeby to interesowało mnie jakoś specjalnie...

- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Jeszcze nie czytałem, ale domyślam się, że to recenzja wersji testowej. Drugi powód, to może kwestia kasy jaką dostali za reklamę (okładka na przód i tył i chwalenie się tym w każdych mediach społecznościowych).
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Napisali, że z przyczyn formalno-prawnych czyli nie wiadomo dokładnie, ale zapewne jak kolega wyżej napisał grali w jakąś wersję alfa a nie recenzencką (info z ramki, samej recenzji jeszcze nie czytałem jak znajdę czas to napiszę, które bugi wkurzały autora czy co).
- Kontakt:
Zamiast ramki jest tylko info o przyczynach prawnych i że skoro tyle jest psioczenia na system ocen, można potraktować to jako eksperyment pt. "co by było, gdyby recenzje ich nie miały". 

- Kontakt:
Tego typu ankietę robili w połowie ubiegłego roku i wyszło im, że ludzie chcą ocen. W wielkim skrócie redakcja jest przeciw bo co chwila ktoś im wyskakuje z tekstem dlaczego 7 a nie 7+ a zagranicą nie dają poniżej 9 itp. i sami tego mają dość.
- Kontakt:
We wstępniaku twierdzą, że to wersja finalna. Tylko taka nie bardzo spatchowana, bo to dopiero przy premierze, o czym wspominają w recenzji.

W takim razie znowu dają "zalążek dyskusji" na ten temat (cytat z ramki).
Ja się nie odważę, bo specem od ocen w CDA nie jestem.

Wódz jest teraz zastępcą wodza - przesunął się ino piętro niżej w hierarchii.

- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
Ale nawet na premierę Dying Light nie będzie spatchowane. Potwierdzone info - pochodzi z internetu... To znaczy od osoby, która nad tą grą pracuje. Widocznie gra jest słaba, ale dostali za dużo funduszy na reklamę, by postawić niska ocenę.
Albo to.Ewentualnie nie ma oceny, bo z czystym sumieniem by trzeba było postawić słabą ocenę. No ale to nasza produkcja, dodatkowo na okładce. Głupio tak reklamować, a jednocześnie kopać
- Kontakt:
Pewnie sytuacja jak z Dead Island jednych jara inni się po 1h znudzą (sam nie wiem czy bym ukończył 1 rozdział gdyby nie playfire bo obecnie mi miejsce tylko na dysku zajmuje i nijak nie chce mi się wrócić).
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Może spróbuj z jakimś znajomym. Jak ogrywałem sam, to fakt faktem po 1h się nie znudziłem, ale bawiąc się w robienie osiągnięć to była katorga. Gdy jednak zacząłem ogrywać jedynkę, a potem Riptide w co-opie, to zupełnie inna bajka. Takie biadolenie o głupotach przy fajnym rozbijaniu głów.
Oj będzie