Gameminer

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

komarEX pisze: O co wygrałem na GMie (aka nigdy na SG :D)
http://gameminer.net/giveaway/87ab4020f ... b8b70ae204
A mnie przed chwilą siadło to:
http://gameminer.net/giveaway/968247fc4 ... affca48b03
;)
Ogólnie wygląda na to, że ludzie, którzy kupili golda mają sporo zwiększone szanse na wygraną. Przed eventam, tak wcześniej pisałem przy 1111 wejściach wygrałem zaledwie raz, w między czasie kupiłem (po raz pierwszy) 100 golda za kilka złotych i od tego czasu siadły mi aż 4 nowe GA (teraz mam łącznie 1257 wejść). Co prawda ten Painkiller to był gold GA z niewielką ilością wejść, ale pozostałe trzy to były zwykłe coale, z o wiele mniejszą szansą na wygraną.
Ostatnio zmieniony 6 sty 2015, o 23:15 przez zuku7, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Ja tam lepsze gry wygrałam na SG.

Do tego wystawienie GA za złoto to loteria, na jakiego moda się trafi. Jeden bez problemu przyjmie i wystawi, a inny odrzuci i wystawi za węgiel.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

To ty wtedy wysyłasz do nich info że anulujesz gibka, ewentualnie usuniesz u siebie w eq wysyłke do nich :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Ech, po prostu kliknąłęm "Register", zalogowałem się na konto Steam i nigdzie nie dało się wpisać tego invite code od kogoś. To znaczy, że jak ma się wystarczającą ilość $ warte konto Steam, to nie da się użyć tego invite code czy po prostu coś przeoczyłem?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Jeżeli masz na koncie gry o wartości 100$+, to invite code nie jest wymagany.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Kontakt:

Jaro070 pisze: Jeżeli masz na koncie gry o wartości 100$+, to invite code nie jest wymagany.
Ja chciałem go użyć, żeby ktoś coś zdobył dzięki mnie (nie wiem czy dzięki temu ja też bym coś zdobył), mimo tego, że nie jest to wymagane, ale chyba niestety się nie da w koncie o odpowiedniej wartości.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Kolejny drop Paradox Platinum Pack xD Ahh lubie tą strone :-)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Czy skrzynka na GM może się zapchać. Od jakiegoś czasu nie przychodzą do mnie nowe wiadomości, dlaczego?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Kontakt:

karol16-98 pisze: Czy skrzynka na GM może się zapchać. Od jakiegoś czasu nie przychodzą do mnie nowe wiadomości, dlaczego?
Mam aktualnie 540 wiadomości w Messages, więc powątpiewam.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Co się musiało stać bo usunąłem część wiadomości, a nowe do mnie nie przychodzą a powinny. Ostatnia wiadomość przyszła do mnie jakieś 6h temu i od tej pory nic nie przychodzi. Wiecie gdzie może leżeć problem?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Kontakt:

Nie. Napisz na support GMa z takimi problemami.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Może trochę głupie pytanie, bo napisałem do supportu, a jak wchodzę w my tickets i tam są moje wiadomości, to status musi być open czy closed (nie wiem czy to wiadomość została tam wysłana, czy oni ją w supporcie widzą jak jest Status: Open)? Ktoś może doradzić jeżeli już pisał do supportu, po jakim czasie odpisują?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Status: open --> Sprawa jest owarta
Status: closed --> jest po otrzymaniu odpowiedzi/zamknięciu pytania przez pytającego
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

karol16-98 pisze: Ktoś może doradzić jeżeli już pisał do supportu, po jakim czasie odpisują?
Ja jak napisałem do nich w święta to do tej pory nie odpowiedzieli :mrgreen:

Tymczasem kolejna wygrana (The Walking Dead: Survival Instinct, przy 275 wejściach). Coś maszyna losująca mnie ostatnio lubi ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Już wiem dla czego nie przychodziły do mnie nowe wiadomości
http://gameminer.ru/news/311
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

posypał im się serwer chyba
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Z tego co zauważyłem to u niech względnie często to się dzieje. Chociaż zazwyczaj strona dość szybko wstaje.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Wcześniej było ogłoszenie, że będą mieli godzinną przerwę techniczną. Jak widać im się przeciąga.

I pisali, że wyłączyli otrzymywanie wiadomości o niewygraniu GA? Z tym nie wiem o co chodzi.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

MSKOTOR pisze: Wcześniej było ogłoszenie, że będą mieli godzinną przerwę techniczną. Jak widać im się przeciąga.

I pisali, że wyłączyli otrzymywanie wiadomości o niewygraniu GA? Z tym nie wiem o co chodzi.
Na początku ilekroć nie wygrałeś w giveawayu przychodziła ci wiadomość sorry nie wygrałeś. Można to było wyłączyć w opcjach a dla nowych użytkowników chyba w standardzie była wyłączona skoro tego nie kojarzysz. Jak się wchodziło za 1 coal do 10 różnych to to strasznie wkurzało więc nie wiem czy ktoś w ogóle z tego korzystał.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

@Up no właśnie nie wiedziałem o co chodzi, bo żadna nowa wiadomość do mnie nie przychodziła, a nie raz jak po tygodniu wszedłem na GM to miałem 300 nieodebranych wiadomości, więc sądzę, że to krok w dobrym kierunku.
Już myślałem, że mam jakiegoś wirusa nginx, dzięki za info.
Zablokowany