Oddaj głos, dostań grę!

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Jak zdobyć zaproszenie do tych grup?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

xFAZIKx pisze: Jak zdobyć zaproszenie do tych grup?
Sprawdź czy już nie jesteś. Na stronie grupy mam cały czas info o dołączeniu przez zaproszenie. Natomiast w profilu mam, że już należę do tej grupy.
Jeśli jednak nie ma cię na liście to już chyba zamknięte bo info o dołączeniu było w zeszłym miesiącu albo lepiej.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 105 razy
Kontakt:

Kolejna gra za głos:
The Distric
- zagłosować tu: http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =291746645 (i zostawić komentarz)
- dołączyć tu: http://steamcommunity.com/groups/The_District_Game
info pochodzi z tąd: http://mylifegame.ru/2015/01/free-the-d ... reenlight/
(Nie znalazłem gry, więc zamieszczam)
Ci użytkownicy podziękowali Lisek445 za ten post:
Furrak
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Da, ostavil komentar, tolko kto eto pro4itaet :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Rozsyłają maile z Ostrich Island jak ktoś się załapał. Oczywiście na http://whosgamingnow.net/redeem też się klucz pojawił.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Już można odebrać klucz do Seven Kingdoms 2 (aktywuje się jako "Seven Kingdoms 2 HD for Beta Testing", ale ponoć ma pozostać na koncie) na stronie: http://whosgamingnow.net/redeem albo poprzez wiadomość od WGN, która przychodzi na meila.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Nie można odebrać chyba, że ktoś się zapisał na beta testy ;) Pełna wersja będzie później.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Lisek445 pisze: Już można odebrać klucz do Seven Kingdoms 2 (aktywuje się jako "Seven Kingdoms 2 HD for Beta Testing", ale ponoć ma pozostać na koncie) na stronie: http://whosgamingnow.net/redeem albo poprzez wiadomość od WGN, która przychodzi na meila.
Warto wspomniec, że to tylko klucze dla pierwszych 100 beta testerów :)
Beta update
100 beta-testers have successfully applied and keys are being emailed.

Successful beta applicants can also get their keys here: http://whosgamingnow.net/redeem
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

frognatic pisze:
Lisek445 pisze: Już można odebrać klucz do Seven Kingdoms 2 (aktywuje się jako "Seven Kingdoms 2 HD for Beta Testing", ale ponoć ma pozostać na koncie) na stronie: http://whosgamingnow.net/redeem albo poprzez wiadomość od WGN, która przychodzi na meila.
Warto wspomniec, że to tylko klucze dla pierwszych 100 beta testerów :)
Beta update
100 beta-testers have successfully applied and keys are being emailed.

Successful beta applicants can also get their keys here: http://whosgamingnow.net/redeem
O kurcze, sorki za zamieszanie, przepraszam :oops:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Kontakt:

Mam pytanie, ktoś wie co za informacje mam im wysłać żeby otrzymać klucz do gry Chronicles of a Dark Lord: Episode 1 Tides of Fate? Była jakiś czas temu na Steam Greenlight, wymyślają coś by im wysyłać screeny z głosem "voted" przez maila, no to wysłałem im ale oni twierdzą, że z profilu nie może być tylko musi być w grupie, oto treść maila:

"This is on our profile, we need a post in our group page. Please see below, I will paste the rules from the giveaway.

We’ve got an exciting and limited time offer for the fans of Kisareth Studios!

We’ve been on Steam Greenlight for some time now. We’re getting closer, but we need your help.
We’re offering a FREE Steam key to each person who votes YES on our Greenlight page! Here’s what you have to do:
Join our Steam group
Vote YES on our Greenlight page.
Post that you voted YES in the Steam Key Giveaway Discussion"

Nie jestem zbytnio ogarnięty w greenlight a ich system rozdawania kluczy ssie więc może mnie ktoś poinformować który post mam im pokazać? Chodzi o "Voted" w komentarzach na greenlight?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Zrób im screeny z każdej Twojej aktywności (jeśli znajdziesz). "voted yes" trzeba było walnąć w 2 miejscach - na profilu gry w greenlightcie i w ich grupie pod specjalnym tematem. Co śmieszne, ani nie zagłosowałem, ani nie napisałem "voted" pod profilem gry bo nie miałem czasu, tylko napisalem "voted yes" własnie w temacie w ich grupie i grę i tak dostałem :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 87 razy
Kontakt:

SKODR pisze: Nie jestem zbytnio ogarnięty w greenlight a ich system rozdawania kluczy ssie więc może mnie ktoś poinformować który post mam im pokazać? Chodzi o "Voted" w komentarzach na greenlight?
Tu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

smugglersun pisze: Zrób im screeny z każdej Twojej aktywności (jeśli znajdziesz). "voted yes" trzeba było walnąć w 2 miejscach - na profilu gry w greenlightcie i w ich grupie pod specjalnym tematem. Co śmieszne, ani nie zagłosowałem, ani nie napisałem "voted" pod profilem gry bo nie miałem czasu, tylko napisalem "voted yes" własnie w temacie w ich grupie i grę i tak dostałem :E
To pewnie voted napisałem na greenlight bo klucza nie dostałem a do grupy należę. Parę kart mniej. Na przyszłość muszę sobie walnąć jakiegoś pstrokatego awatara na steamie bo przekopywać się przez te strony komentarzy to mordęga a opcja wyszukaj nie działa w dziale komentarzy.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze:
smugglersun pisze: Zrób im screeny z każdej Twojej aktywności (jeśli znajdziesz). "voted yes" trzeba było walnąć w 2 miejscach - na profilu gry w greenlightcie i w ich grupie pod specjalnym tematem. Co śmieszne, ani nie zagłosowałem, ani nie napisałem "voted" pod profilem gry bo nie miałem czasu, tylko napisalem "voted yes" własnie w temacie w ich grupie i grę i tak dostałem :E
To pewnie voted napisałem na greenlight bo klucza nie dostałem a do grupy należę. Parę kart mniej. Na przyszłość muszę sobie walnąć jakiegoś pstrokatego awatara na steamie bo przekopywać się przez te strony komentarzy to mordęga a opcja wyszukaj nie działa w dziale komentarzy.
A nie łatwiej najpierw sprawdzić nazwę dyskusji, a potem poszukać w historii swoich komentarzy? Profil->Aktywność->Historia moich komentarzy (w ramce po prawej stronie tuż nad ikoną ulubionej grupy).
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

To nie napisałem tutaj jak widać "Voted"...
No cóż, widocznie screen z mojego profilu Steam na którym widać jak byk, że zagłosowałem na "Tak" oraz 2 screeny z komentarzami "voted" na greenlight i ich profilu to za mało by udowodnić jaśnie panom iż zagłosowałem na ich grę nowej generacji która zeżre Wiedźmina 3 na śniadanie i ustawi nowe standardy dla tego gatunku, pewnie przez to by otrzymać klucz trzeba było popisać się nie lada instynktem i mnóstwem wolnego czasu by wpadać na ich grupę i wypatrywać czy czasem nowego tematu nie założyli w którym trzeba wpisać voted ;D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

oLiardi pisze:
PiccoloPL pisze:
A nie łatwiej najpierw sprawdzić nazwę dyskusji, a potem poszukać w historii swoich komentarzy? Profil->Aktywność->Historia moich komentarzy (w ramce po prawej stronie tuż nad ikoną ulubionej grupy).
Człowiek codziennie się uczy. Dzięki na przyszłość się przyda. Tak jak myślałem tylko w wątku greenlight napisałem.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Przysyłają już klucze do World War Machine, tyle że daje to dostęp do Bety, a co widać na Steamie jako Demo :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 97 razy
Podziękowania: 79 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze:
oLiardi pisze:
PiccoloPL pisze: Zrób im screeny z każdej Twojej aktywności (jeśli znajdziesz). "voted yes" trzeba było walnąć w 2 miejscach - na profilu gry w greenlightcie i w ich grupie pod specjalnym tematem. Co śmieszne, ani nie zagłosowałem, ani nie napisałem "voted" pod profilem gry bo nie miałem czasu, tylko napisalem "voted yes" własnie w temacie w ich grupie i grę i tak dostałem :E

Widzisz , a ja ręcznie szukałem bo też nie wiedziałem o takiej opcji , ale screena wysłałem i klucz dostałem więc nie narzekam.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

WGN rozsyła klucze do War, the Game
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

dudu66 pisze: WGN rozsyła klucze do War, the Game